Nie moge dostać się na stare konto. Funkcja przypominania hasła nie odsyła mi nic na adres email gdy go podaje.
Od paru tygodni staram się bezskutecznie skontaktować z jakimś działem pomocy.
Czy cos takiego w ogóle istnieje na filmwebie?
Dwa moje maile na dresy redakcji filmwebu przeszły absolutnie bez echa.
Zrobiłem to konto specjalnie na tą okazje ;)
Sprawdze tego Kristofa. Dzieki.
edit: no tak.. do niego nie moge wysłać wiadomości, bo nie mam jakichś punktów. To by było na tyle jeśli chodzi o support filmweba? :)
O jakiego uzytkownika Ci chodzi?
Podaj nazwe uzytkownika, to podesle Ci maila w tej sprawie na jego zarejestrowanego emaila. Jesli to faktycznie Twoje konto to nie bedzie problemu.
ps. Na wiadomosci na portalu rzadko zagladam, natomiast forum portalu regularnie ktos przeglada, wiec przewaznie wystarczy tutaj cos napisac.
Hej, zostawiłam ci też wiadomość na profilu. Mam problem na z "Obserwowanymi" - przy zakładce "FORA" nie mam możliwości usunięcia tematów za pomocą "X". Przy pozostałym (Dyskusje o filmach, osobach itp.) mogę usunąć tematy z obserwowanych. Możesz pomóc Kristof?
Proszę.
Oto link do mojego starego profilu:
http://www.filmweb.pl/user/macius_4
Na początku byłem zarejestrowany jako "Maciuś". Potem nick samoistnie zamienił się na "macius_4".
Pamiętam, że keidys dostałem na maila informacje, że była jakaś akcja włamania na filmweb i zalecają zmienić hasło.
Dzięki Kristof.
Wszystko działa jak należy. Usuń jeszcze tylko proszę to konto, bo chciałbym ustawić tego maila na stare, właściwe konto.
Zeby usunac konto musisz napisac maila na redakcja@ z emaila nalezacego do konta ktore chcesz skasowac.
Witam. Zostałem do Pana skierowany przez Oro. Chciałbym zasygnalizować kilka problemów odnośnie funkcjonowania portalu, zapewne Panu znanych, ale zapytać również o przewidywany termin usunięcia błędów. Mam tu na myśli widok strony głównej forum, który zatrzymał się jakieś kilkanaście dni temu. Sygnalizacja bycia online/offline przez użytkowników, bo jakimś dziwnym trafem jestem ciągle zalogowany od kilkunastu dni, nawet gdy mnie nie ma i nie widzę, gdy inni użytkownicy są zalogowani. I ostatni już problem, to widoczność ilości ocen, znajomych i wypowiedzi po najechaniu kursorem na awatar/nazwę użytkownika. Mimo prób zmiany ustawień prywatności ciągle nie widać nic poza nazwą użytkownika i datą założenia konta. To jest problem starszy, który pojawił się wraz z wprowadzonymi przez Państwa zmianami w tej materii.
Pozdrawiam,
KRCK
Witam. Domyślam się, że ma Pan możliwość ingerencji w profile, a co za tym idzie zdalnej naprawy błędów, które czasami^ się pojawiają. W związku z tym proszę o pomoc i zerknięcie, bo zmiana urządzeń i przeglądarek nie przynoszą pożądanych rezultatów, tj. nie pojawia się ikona umożliwiająca wybór zdjęcia w tle - https://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Nowe+funkcje+w+profilu+u%C5%BCytk ownika,3002431?page=11#post_15932823
Pozdrawiam,
KRCK