Nie od dziś wiadomo, że gdy każdy moze oceniać tworzy się grupa kont widm, ktore dają albo 1 albo 10. Gdyby możliwość oceniania mieli tylko Ci co mają te tzw. Łby oceny mogłyby być bardziej wyważone
To prawda, ale nie zgodzę się z tym, że łby w jakikolwiek sposób predestynują userów będących w ich posiadaniu do tego, aby ich głos był liczony, a pozostałych pomijany. To bez sensu... Łby może zdobyć właściwie każdy, kwestia cieprliwości, samozaparcia i gotowości do poświęcenia czasu na ciułanie punktów. Ktoś musi tworzyć ten portal i wielu userów należy się szacunek za ich wkład w rozwój FilmWebu, ale nie odbierajmy głosu pozostałym.
Było kilka przypadków zaniżania bądź zawyżania ocen poszczególnych pozycji.
Napisałbym coś temu niżej, ale z założenia z nim nie rozmawiam, a jeśli mam rację - zdziwiłby się chłop...
Napisałbym, ale to co chciałem napisać ma ręce i nogi, i nie byłoby w tym nic negatywnego z mojej strony, tj. ucieszyłaby go ta informacja, jeśli można tak to nazwać. Oczywiście zakładając, że mam rację i dobrego nosa. Zresztą już mu zasugerowałem. Powinien się połapać o co mi chodzi. Tylko tyle, niech bywa zdrów.