Jestem użytkownikiem portalu Filmweb od kwietnia 2005 pod pseudonimem Ciosina. Wczoraj zauważyłem, ze zablokowano mi mozliwosc komentowania artkułów. Jeszcze 2 godzieny przez zablokowaniem dodałem komentarz w artykule o filmie Avengers doomsday. Moje komentarze nigdy nie naruszyly regulaminu, prosze o wytlumaczenie. Moje 3 ostatnie komentarze: "Avengers endgame nie byl dobrym filmem" , "Tom Cruise kłócił sie z Bradem Pittem na planie Wywiadu z wampirem", "Tom cruise zagrał jeszcze w filmie Firma". Oto komentarze dodane przeze mnie w 3 ostatnich dniach. Nie rozumiem powodu zablokowania mi mozliwosci komentowania.

bathero

Może obraziłeś Glena Powella i Bartuś Cię zgłosił. Przecież on ma wszędzie znajomości: Filmweb, Facebook, Musk, Tusk nawet NASA.

adamus0101

Nie wiem o co chodzi ale to powinno byc weryfikowane. Jedyne co mi przychodzi do glowy, ze ktos myslal, ze jestem spamerem, ktory do niedawna sie pode mnie podszywal i uzywal mojego pseudonimu z dodanymi cyframi "ciosina25". 

bathero

Może ktoś się włamał i wysyłał dziwne reklamy, temu zablokowali, ostatnio to czasami się spotyka na forum takowe, ale do nickow nie przykładałem uwagi, to nie wiem czy ktoś o nicku Ciosina coś takiego wysyłał.

Zigor

To by wpisywalo sie w jakosc tego portalu. Co do goscia, o ktorym wspominalem to przez dlugi czas spamowal we wszystkich tematach a jak zwrocilem mu uwage, zeby nie uzywal mojego pseudonimu, to przesladowal mnie w kazdym watku i w sekcjach komentarzy pod kazdym filmem, ktory skomentowalem na przestrzeni ostatnich lat. Podejrzewam, ze osoba, ktora caly czas o "incelach" pozniej wszedzie spamowala (nieincelski - chyba jego pseudonim) to ta sama osoba, choc pewnosci nie mam. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze osoby nadzorujace nie panuja nad tym i nie ma w ogole mozliwosci kontaktu, bo moje komentarze sa nadal widoczne a gdyby lamaly regulamin to zostalyby usuniete. 

bathero

Wyslalem mail na adres filmwebu i cisza. Zero odpowiedzi.

bathero

Podbijam czekajac na kogos z obslugi portalu

bathero

To powodzenia i trzymam kciuki. Ja pod jednym newsem o izraelu pozwoliłem sobie na pewien komentarz i straciłem możliwość dalszej aktywności. Ich portal, ich zasady, choć dla mnie cyrk jak ktoś zbuduje sobie bazę ocenionych filmów i potem cyk 'nieprawomyślność'. Pozdrawiam moderację i ten portal, który obecnie skupia się na clickbaitach i reklamach.

unoeinz

Temu ja tam praktycznie na forum się nie udzielam, ani pod newsami, bo pomagać użytkownikom, to w niczym nie pomogą, mają nawet gdzieś nasze skargi ze coś nie działa itp. ale 24h patrzą czy ktoś coś niewygodnego nie napisze, byle zablokować konto :)

Zigor

Ja nie rozumiem , ze np takich troli jak spamerzy Yolusia czy nieincelski, ktorzy caly czas powoduja awantury i tworza spam nikt nie banuje

unoeinz

Przykro mi to slyszec. Ja nawet nie wiem co poszlo nie tak, ze zablokowali mi mozliwosc komentowania.

bathero

Ciekawe mam to samo. Postaw mnie pod ścianą a itak się nie dowiem za co :-)

Valhilla

O zadziałało jestem wszoku. Więc to może jakieś problemy innego rodzaju że tutaj można umieścić swój komentarz a pod własnym wpisem na forum serialu już nie bo strona stoi w miejscu i się nie przeładowuje i nie zamieszcza komentarza.