Jestem użytkownikiem portalu Filmweb od kwietnia 2005 pod pseudonimem Ciosina. Wczoraj zauważyłem, ze zablokowano mi mozliwosc komentowania artkułów. Jeszcze 2 godzieny przez zablokowaniem dodałem komentarz w artykule o filmie Avengers doomsday. Moje komentarze nigdy nie naruszyly regulaminu, prosze o wytlumaczenie. Moje 3 ostatnie komentarze: "Avengers endgame nie byl dobrym filmem" , "Tom Cruise kłócił sie z Bradem Pittem na planie Wywiadu z wampirem", "Tom cruise zagrał jeszcze w filmie Firma". Oto komentarze dodane przeze mnie w 3 ostatnich dniach. Nie rozumiem powodu zablokowania mi mozliwosci komentowania.
Może obraziłeś Glena Powella i Bartuś Cię zgłosił. Przecież on ma wszędzie znajomości: Filmweb, Facebook, Musk, Tusk nawet NASA.
Nie wiem o co chodzi ale to powinno byc weryfikowane. Jedyne co mi przychodzi do glowy, ze ktos myslal, ze jestem spamerem, ktory do niedawna sie pode mnie podszywal i uzywal mojego pseudonimu z dodanymi cyframi "ciosina25".
Może ktoś się włamał i wysyłał dziwne reklamy, temu zablokowali, ostatnio to czasami się spotyka na forum takowe, ale do nickow nie przykładałem uwagi, to nie wiem czy ktoś o nicku Ciosina coś takiego wysyłał.
To by wpisywalo sie w jakosc tego portalu. Co do goscia, o ktorym wspominalem to przez dlugi czas spamowal we wszystkich tematach a jak zwrocilem mu uwage, zeby nie uzywal mojego pseudonimu, to przesladowal mnie w kazdym watku i w sekcjach komentarzy pod kazdym filmem, ktory skomentowalem na przestrzeni ostatnich lat. Podejrzewam, ze osoba, ktora caly czas o "incelach" pozniej wszedzie spamowala (nieincelski - chyba jego pseudonim) to ta sama osoba, choc pewnosci nie mam. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze osoby nadzorujace nie panuja nad tym i nie ma w ogole mozliwosci kontaktu, bo moje komentarze sa nadal widoczne a gdyby lamaly regulamin to zostalyby usuniete.
To powodzenia i trzymam kciuki. Ja pod jednym newsem o izraelu pozwoliłem sobie na pewien komentarz i straciłem możliwość dalszej aktywności. Ich portal, ich zasady, choć dla mnie cyrk jak ktoś zbuduje sobie bazę ocenionych filmów i potem cyk 'nieprawomyślność'. Pozdrawiam moderację i ten portal, który obecnie skupia się na clickbaitach i reklamach.
Temu ja tam praktycznie na forum się nie udzielam, ani pod newsami, bo pomagać użytkownikom, to w niczym nie pomogą, mają nawet gdzieś nasze skargi ze coś nie działa itp. ale 24h patrzą czy ktoś coś niewygodnego nie napisze, byle zablokować konto :)
Ja nie rozumiem , ze np takich troli jak spamerzy Yolusia czy nieincelski, ktorzy caly czas powoduja awantury i tworza spam nikt nie banuje
Przykro mi to slyszec. Ja nawet nie wiem co poszlo nie tak, ze zablokowali mi mozliwosc komentowania.