W zakladce oceny liczba przyznanych tytulowi gwiazdek jest pokazana jako kciuki w dół, no nie wierze że tylko ja tak mam. Filmweb ciągle ma jakieś bugi i dziwne sytuacje oni nie panują nad wprowadzanymi zmianami
Już wszystko jest w porządku... Tak to już jest z profilami, niedawno przez parenaście minut byly tak rozszerzone, że żeby np. zobaczyc ilosc "chce zobaczyc" w "o mnie" trzeba bylo przesuwac ekran telefonu w prawo. Wierzcie lub nie - błędy na porządku dziennym.
To nie trolling, też tak miałem. Zamiast gwiazdek były podświetlone kciuki w dół :) Już myślałem, że jakiś mózg z filmwebu wymyślił kolejne "ulepszenie", na szczęście już jest ok.
Ja nadal to widzę. Tak btw. komicznie wygląda, gdy ktoś oceni coś na 10, a przy ocenie widnieje 10 łapek z kciukami skierowanymi w dół.
Here you go:
https://zapodaj.net/ca79fb6d969db.jpg.html
Z tego co zauważyłem ikonki zmieniają się na "kciuki w dół" tylko w przypadku ocen gier, ale nie zawsze.
Zapominasz, że nie ma takiego dna, którego górnicy z Filmzjebu nie potrafiliby przebić.
Ale muszę przyznać, że te kciukogwiazdki to nawet jak na nich najwyższa półka. Top 5 jak nic.
Hehehe!
Jak to się stało, że zainteresowałeś się akurat mną, hę?
;p
I poczemu ten screen taki wielki?
Wykadrować go...