Dzisiaj zauważyłem, że Najwyżej Ocenione na moim profilu nie są ułożone tak jak to zawsze było tj. pod uwagę nie są już brane "fav'y", a tylko ocena. Przez co zrobił się zamęt i widać u mnie te nieco słabsze filmy, a nie te, które bym chciał.
Nie możecie tego najzwyczajniej wrócić do normy? Wcześniej było lepiej, o wiele.
Znowu coś kombinują i dlatego się sypie. Za parę dni (możesz mieć nadzieję, że będą to dni) powinno wszystko wrócić do normy. Oprócz tego zapewne sprawią, że coś będzie "lepsiejsze" niż do tej pory, mając gdzieś opinie użytkowników.
Też mnie to wkurzyło, że coś pozmieniali, wcześniej miałem ustawione w najwyżej ocenionych najlepsze wg mnie filmy, teraz nie mogę tego zmienić bo są ustawiane wg daty obejrzenia, której kiedyś mogło nie być, a teraz musi być (chyba,że nie wiem jak to zrobić)
Czegoś nie rozumiem. Skoro są słabsze to obniż notę... W ogóle to nauczcie się oceniać. ;p U mnie po tych zmianach - na wierzch wyszły równie świetne obrazy. Gdzie ta tragedia.
Zmienię noty jak dadzą opcję dawania połówek. W innym wypadku oceny będą nieadekwatne.
Nie chodzi o to, że filmy są słabsze, ale nie są to dokładnie te, które chciałbym mieć na profilu pokazane.
No wiesz, tragedią bym tego nie nazwał, lecz z drugiej strony zmiana ta wprowadza sporo zamętu. Wcześniej prostymi metodami można było sobie zrobić uporządkowaną tablicę ulubionych filmów (max 12) w którą każdy ma szybki wgląd. Sam często korzystam z tej możliwości i często sprawdzam filmowe preferencje rozmówców. Teraz już tak kolorowo nie jest, ale miejmy nadzieję, że to tylko tymczasowa zmiana.