Filmweb Replay to Twoje osobiste podsumowanie roku na Filmwebie, statystyki ocenianych produkcji i wiele więcej. Oceniaj dalej, a my damy Ci znać, gdy podsumowanie będzie gotowe.

Kiedy podsumowanie będzie dostępne?

Do podsumowania Replay2025 zostały już tylko dwa tygodnie – warto wykorzystać ten czas, by nadrobić wszystkie oceny z tego roku.

Gdzie znajdziesz swoje podsumowanie?

Na Twoim profilu pojawi się sekcja Replay2025, to tam zobaczysz, 
jak wyglądał Twój rok w świecie filmu i serialu. Wypatruj znaków!

Tylko na Filmwebie

Jeśli chcesz zobaczyć swoje Replay2025, załóż konto na Filmwebie i oceniaj filmy i seriale, my zajmiemy się resztą.

Niech moc będzie z Tobą!

filmweb

To może najpierw przyspieszcie dodawanie filmów z tego roku i odblokujcie filmy, które miały już swoją premierę...

filmweb

Kolejna "zabawowa" funkcja do chwalenia się w socialach, a organizacja strony i treści jak leżała tak leży.

filmweb

A czy będzie można te wyniki eksportować do pliku?

Suttree

Hej, nie będą to informacje tabelaryczne i nie przewidzieliśmy możliwości ich eksportowania do pliku.

pink_panter

Mhm, no trudno. O więcej nie pytam, zaskoczcie mnie :)

pink_panter

A czy to podsumowanie będzie uwzględniało produkcje "obejrzane", ale nieocenione? Ostatnie Wasze zmiany na profilu w statystykach spowodowały, że teraz nie mam żadnych statystyk, ponieważ nie wystawiam ocen. Zgłosiłem to od razu tu na forum, ale do tej pory nie rozwiązaliście tego problemu.

filmweb

Witam.Bardzo proszę o dodanie gatunku "Świąteczny" do następujących filmów:

Znawca kina

1.Gdzie jesteś Święty Mikołaju ?

Znawca kina

Sorry tamten jest dodany.

Znawca kina

1.Hania 2007

Znawca kina

2.Noc Świętego Mikołaja 2000

Znawca kina

3.Wesołych Świąt (1977) 4.Dwie wigilię (1986) 5.Bitwa na bombki (2010) 6.Uroki życia (2007) 7.Kolejne pierwsze wspólne święta (2008) 8.Gwiazdkowa zguba (2004) 9.Świąteczne Deja Vu (2006) 10.Powrót do Streetsville (2013) 11.Śnięty Mikołaj 3:Uciekający Mikołaj (2006) 12.Northpole-Miasteczko Świętego Mikołaja (2014) 13.Krampus.Duch Świąt (2015)

Znawca kina

Sorry, że w tylu postach, ale piszę z telefonu i mam z tym trudności.

filmweb

Jeszcze 2 tygodnie, to znaczy Avatar się nie załapie na to podsumowanie roku 2025 ? ;/

filmweb

a kiedy zniesiecie limity dziennych ocen? nadrabiam zaległości we wpisaniu do FW i to blokujecie

beti

ponadto filtry w 'nie interesuje mnie' nie działają

filmweb

Już jest, ale moim zdaniem brakuje:
- dekady, z jakich lat widziało się najwięcej filmów
- najwyżej i najniżej ocenione (jakieś top 5, 10 itp.)
- najwyżej ocenione przez społeczność w danych gatunkach
- możliwość zatrzymania autoplaya jednym kliknięciem, a nie przytrzymywaniem

Suttree

Wydaje mi się, że najwyżej ocenione to te, które pojawiają się na dwóch planszach, gdzie jest pokazana ilość obejrzanych filmów i seriali, tak jest przynajmniej w moim wypadku.

Voltix33

Tak, ale jakieś to mało czytelne i nie podlinkowane do filmów.