Filmweb Replay to Twoje osobiste podsumowanie roku na Filmwebie, statystyki ocenianych produkcji i wiele więcej. Oceniaj dalej, a my damy Ci znać, gdy podsumowanie będzie gotowe.
Kiedy podsumowanie będzie dostępne?
Do podsumowania Replay2025 zostały już tylko dwa tygodnie – warto wykorzystać ten czas, by nadrobić wszystkie oceny z tego roku.
Gdzie znajdziesz swoje podsumowanie?
Na Twoim profilu pojawi się sekcja Replay2025, to tam zobaczysz,
jak wyglądał Twój rok w świecie filmu i serialu. Wypatruj znaków!
Tylko na Filmwebie
Jeśli chcesz zobaczyć swoje Replay2025, załóż konto na Filmwebie i oceniaj filmy i seriale, my zajmiemy się resztą.
Niech moc będzie z Tobą!
To może najpierw przyspieszcie dodawanie filmów z tego roku i odblokujcie filmy, które miały już swoją premierę...
Kolejna "zabawowa" funkcja do chwalenia się w socialach, a organizacja strony i treści jak leżała tak leży.
Hej, nie będą to informacje tabelaryczne i nie przewidzieliśmy możliwości ich eksportowania do pliku.
A czy to podsumowanie będzie uwzględniało produkcje "obejrzane", ale nieocenione? Ostatnie Wasze zmiany na profilu w statystykach spowodowały, że teraz nie mam żadnych statystyk, ponieważ nie wystawiam ocen. Zgłosiłem to od razu tu na forum, ale do tej pory nie rozwiązaliście tego problemu.
3.Wesołych Świąt (1977) 4.Dwie wigilię (1986) 5.Bitwa na bombki (2010) 6.Uroki życia (2007) 7.Kolejne pierwsze wspólne święta (2008) 8.Gwiazdkowa zguba (2004) 9.Świąteczne Deja Vu (2006) 10.Powrót do Streetsville (2013) 11.Śnięty Mikołaj 3:Uciekający Mikołaj (2006) 12.Northpole-Miasteczko Świętego Mikołaja (2014) 13.Krampus.Duch Świąt (2015)
Już jest, ale moim zdaniem brakuje:
- dekady, z jakich lat widziało się najwięcej filmów
- najwyżej i najniżej ocenione (jakieś top 5, 10 itp.)
- najwyżej ocenione przez społeczność w danych gatunkach
- możliwość zatrzymania autoplaya jednym kliknięciem, a nie przytrzymywaniem
Wydaje mi się, że najwyżej ocenione to te, które pojawiają się na dwóch planszach, gdzie jest pokazana ilość obejrzanych filmów i seriali, tak jest przynajmniej w moim wypadku.