Na liście ogólnej widać przyrost postów, ale jak wchodzę w wątek - zero.

Do licha ciężkiego zróbcie coś z tym, bo nie wiem czy pisać posty czy nie.

Nie widzę tez powiadomień i odpowiedzi na moje posty.

Podobne rzeczy zaobserwowałam ok. 2 tyg. temu. Zapewne "serwis znów w (roz)budowie" ;-)

mam to samo

To samo u mnie... :/

Mam to samo

Mam ten sam problem

Potwierdzam. Znowu się coś sypie.

Nie widzę Waszych odpowiedzi :(

Nie tylko Ty tak masz.
Zresztą nawet przy temacie... Przed wejściem widzę, że są 3 odpowiedzi. Wchodzę nie ma żadnej.

hehe ile widzisz odpowiedzi?

Dopiero zauważyłem, że u mnie tak samo... to, co ostatnio się tu dzieje, przechodzi ludzkie pojęcie.

Tu juz widzę. Na f. film nadal ta sama sytuacja.

no wlasnie w tym temacie niewidoczne poranne posty sie pojawily, ale na forum filmowym nadal ich nie widac, widac tylko nowe

Jakby tego było mało, to ciągle widzę liczbę wiadomości i powiadomień, pomimo tego, że już dawno je przeczytałam :/

magmos

Hehe.. ten bug to już klasyka. W tamtym roku musiałem się z tym męczyć z ok. dwa miechy. A potem zbierały się kolosalne liczby powiadomień.

Co do tematu, to jak już się chwalimy to mam podobnie, jak Wy.

Mam coś podobnego - wyskakuje mi powiadomienie a jak wchodzę po przekierowaniu do wątku to nie widzę żadnej odpowiedzi.

Nadal w niektórych tematach nie widać wpisów.

U mnie pomogło dodanie kolejnego posta. Po dopisaniu go wszystkie "ukryte" posty z tematu się pojawiły (już wczoraj).

Valdoraptor23

Pomogło, dzięki. :)

znowu nie widac nowych postow na forum filmowym

Filmweb testuje nową funkcję - zero spamu. Od teraz nie będzie żadnego spamu, obraźliwych komentarzy, nic nie będzie. Tylko posiadacze specjalnych okularów (do zakupienia w redakcji) będą widzieli posty w tematach.

Kobuz

Czysty idiotyzm.