Na liście ogólnej widać przyrost postów, ale jak wchodzę w wątek - zero.
Nie tylko Ty tak masz.
Zresztą nawet przy temacie... Przed wejściem widzę, że są 3 odpowiedzi. Wchodzę nie ma żadnej.
Dopiero zauważyłem, że u mnie tak samo... to, co ostatnio się tu dzieje, przechodzi ludzkie pojęcie.
no wlasnie w tym temacie niewidoczne poranne posty sie pojawily, ale na forum filmowym nadal ich nie widac, widac tylko nowe
Jakby tego było mało, to ciągle widzę liczbę wiadomości i powiadomień, pomimo tego, że już dawno je przeczytałam :/
Hehe.. ten bug to już klasyka. W tamtym roku musiałem się z tym męczyć z ok. dwa miechy. A potem zbierały się kolosalne liczby powiadomień.
Co do tematu, to jak już się chwalimy to mam podobnie, jak Wy.
Mam coś podobnego - wyskakuje mi powiadomienie a jak wchodzę po przekierowaniu do wątku to nie widzę żadnej odpowiedzi.
U mnie pomogło dodanie kolejnego posta. Po dopisaniu go wszystkie "ukryte" posty z tematu się pojawiły (już wczoraj).
Filmweb testuje nową funkcję - zero spamu. Od teraz nie będzie żadnego spamu, obraźliwych komentarzy, nic nie będzie. Tylko posiadacze specjalnych okularów (do zakupienia w redakcji) będą widzieli posty w tematach.