Drogi filmwebie czy mógłbyś przestać odtwarzać wszędzie swoje filmy, a co za tym idzie, reklamy na każdej stronie? Bo jak się otworzy kilka stron naraz, to to samo za każdym razem zaczyna denerwować, tym bardziej jak kliknąłem autoplay na "off".

Tymonello

Tym bardziej jak słucha się muzyki w tle, a tu nagle "...karta czy gotówka, z kartą masterkart". Jeny, jak mnie to wyprowadza z równowagi.

Tymonello

Zainstalu se adblocka, ja mam i wyświetla mi się tylko jedna reklama podczas wchodzenia na stronę; a jedynymi alternatywami dla reklam, byłyby datki czy płacenie abonamentu, bo utrzymanie serwerów kosztuje, a właściciele i pracownicy strony też chcą zarabiać.

NORDBERG

Ja to rozumiem, ale po co jest opcja "autoplay off", jak nie działa?

NORDBERG

Ja mam na przykład adblockera, a stronę filmwebu dodaną do wyjątków właśnie po to by jakoś wspierać ten serwis, a przy takim irytującym autoodtwarzaniu video myśli się tylko o włączeniu adblockera z powrotem. :)

Tymonello

Jak najbardziej się zgadzam. A reklamy które od kilku dni pojawiają się w małym oknie po prawej ( po przesunięciu strony w dół) to najzwyklejsze CHAMSTWO!