Jak wyżej - w sekcji Znajomi jest pusto, w sekcji Gustopodobni (TM) również ich nie ma. Na ich profilach
podobieństwo nie jest wyświetlane. Jestem na portalu od dawna i do tej pory wszystko działało. Czy ktoś
jeszcze ma / miał ten problem?
Dzięki.
Tak, od kilku dni. Gdy klikam kokpit --> gustopodobni, to w zakładce "znajomi" widzę tylko 2 znajomych, a w zakładce "gustopodobni" - 2 użytkowników (z którymi łączy mnie... kilkadziesiąt wspólnych filmów + są to "martwe konta") i wspomnianych wcześniej 2 znajomych.
Zlikwidowali "oglądane seriale", a teraz "gustopodobni".... Niedługo zlikwidują "najwyżej oceniane", "ostatio oglądane" i całą resztę.... Aż zostanie sam awatar. Z serialami też mówili że niedługo wszysto wróci do normy, redakcja nie lubi niewygodnych pytań, nikt z ich storny się nie wypowiada, co tylko pokazuje jak bardzo ważni są dla nich użytkownicy portalu.
Za IMDB nie przepadam, ale są inne podobne portale, które bardziej sobie cenię niż FW.
Naprzykład...
allocine. fr
lub też
filmaffinity. com
Tam nie ma chamstwa, a jeżeli już ktoś "przegnie" swoim wpisem, to moderatorzy wiedzą od czego są.
Nie ma za co ;)
Jak zobaczyłem te procenty zgodności z innymi, to aż odruchowo zakryłem ręką oczy.....Jak dla mnie lepiej było, gdy nie były widoczne :)
A tak? Nie wiedziałem, nie bardzo grzebię w ustawieniach, ale to chyba wtedy idzie w dwie strony nie? Jak wyłączę, to inni również nie będą widzieć podobieństwa...? Zresztą już widziałem te procenty, trzeba z tym jakoś teraz żyć ;)
Też jestem zaniepokojona tym, że grzebią w czymś co jest naprawdę przydatne. Akurat poziom podobieństwa wg mnie jest dość istotny. Teraz wyświetlają mi się osoby, których poziom jest dość niski, a te z którymi miałam wysoko, są gdzieś na dole listy. Alfabet ani czas dodania nie "podnoszą" ich na lićcie, którą widzę. Czy to jest jakaś zmiana na stałe czy tylko przejściowo. Ktoś coś wie na ten temat???