Drogi filmwebie, wątków na temat Gustopodobnych trochę już powstało (tak, wiem, wy ich nie widzicie w ogóle), wnioskuję też, że opinię użytkowników macie głęboko w poważaniu. Dla mnie szczytem chamstwa była odpowiedź drogiej redakcji na apel forumowiczów o przywrócenie funkcji, iż jest to gadżet zupełnie niepotrzebny i nie cieszący się jakimkolwiek zainteresowaniem.
Wasze podejście do klienta/ użytkownika przypomina mi podejście UPC, oni robią podobnie, tzn. totalnie zlewają swoich klientów, z tą różnicą, że u nich się płaci. Może drogi filmweb i tu zamierza pobierać opłaty, aby dobrze się z niego korzystało? Pierwsze zaczątki już są, choćby Adblock w firefoksie... żałosne drodzy Państwo. Przeszukam internet 10 razy, a nie obejrzę tej galerii którą macie z milionem reklam w tle.
I wracając do gustopodobnych, których już nie ma, za to są oceny znajomych. Otóż oceny znajomych to jakby to delikatnie ująć, na uj mi się przydadzą, ponieważ moi znajomi mają różne gusta, w większości inne od moich, nie wiem co mi da, że zapoznam się z ich oceną na temat konkretnego filmu, a właściwie wiem, NIC! Tak więc dziękuję i bez poważania.