Witam.

Nie wiem czy to tylko ja albo przeoczyłem jakieś info o zmianach. Mianowicie chodzi mi o to ,że nie widać procentowej zgodności z ocenionych filmów pod avatarem znajomego. Załączam screen - http://oi59.tinypic.com/105cplh.jpg

Mam ocenione 563 filmy więc minimalna ilość dawno przekroczona. A więc chciałbym się dowiedzieć czy zaszła jakaś zmiana?

Solek69

Ja też się dziś zdziwiłem, bo do tego sama zmieniła mi się kolejność znajomych na głównej stronie profilu.

Mercyful85

Odświeżyłem stronę ze znajomymi i wszystko wróciło do normy. Może to wina przeglądarki kto wie.

Solek69

Dzisiaj zajrzałem i też wszystko wróciło do normy.

Solek69

U mnie wszystko normalnie.

Solek69

U mnie wciąż nie działa poprawnie. Restart przeglądarki nic nie daje, nawet usunięcie 'ciasteczek' nie pomogło. HELP!

LethalHeadAche

Mnie od wczoraj znowu nie działa...

Solek69

A u mnie znajomi sobie znikają. Jak wklepie w wyszukiwarkę nick znajomego to go widać a jak wchodzę w profil to go nie ma.

GarvinSitho

Może w bazie coś grzebali albo kij wie, bądź szperali w kodzie i coś się posypało.

Solek69

Ano, nie widać. Dodatkowo "znajomi" zostali uporządkowani w kolejności alfabetycznej (wcześniej obowiązywał porządek: od największej zgodności procentowej do najmniejszej).

Solek69

Nie tylko to, ale w ogóle zniknął u mnie dostęp do listy gustopodobnych. Trwa to od kilku dni.

Litawor

Tylko czekać ,aż ktoś z załogi FW'u się odezwą na ten temat

Solek69

Zgłaszałem ten problem wraz z dokładnym opisem do działu pomocy technicznej i otrzymałem odpowiedź, cytuję: "Zweryfikujemy opisany problem i postaramy się znaleźć jego przyczynę.". Tą wiadomość otrzymałem w środę w zeszłym tygodniu. Dziś o sobie przypomniałem, więc może jutro będzie odpowiedź i będę wiedział coś więcej... a raczej cokolwiek...

LethalHeadAche

Undefined?

Goossy

Brak kontaktu ze strony konsultanta... nic nie wiem, a problem nadal jest