Witam.
Nie wiem czy to tylko ja albo przeoczyłem jakieś info o zmianach. Mianowicie chodzi mi o to ,że nie widać procentowej zgodności z ocenionych filmów pod avatarem znajomego. Załączam screen - http://oi59.tinypic.com/105cplh.jpg
Mam ocenione 563 filmy więc minimalna ilość dawno przekroczona. A więc chciałbym się dowiedzieć czy zaszła jakaś zmiana?
Ja też się dziś zdziwiłem, bo do tego sama zmieniła mi się kolejność znajomych na głównej stronie profilu.
U mnie wciąż nie działa poprawnie. Restart przeglądarki nic nie daje, nawet usunięcie 'ciasteczek' nie pomogło. HELP!
A u mnie znajomi sobie znikają. Jak wklepie w wyszukiwarkę nick znajomego to go widać a jak wchodzę w profil to go nie ma.
Ano, nie widać. Dodatkowo "znajomi" zostali uporządkowani w kolejności alfabetycznej (wcześniej obowiązywał porządek: od największej zgodności procentowej do najmniejszej).
Zgłaszałem ten problem wraz z dokładnym opisem do działu pomocy technicznej i otrzymałem odpowiedź, cytuję: "Zweryfikujemy opisany problem i postaramy się znaleźć jego przyczynę.". Tą wiadomość otrzymałem w środę w zeszłym tygodniu. Dziś o sobie przypomniałem, więc może jutro będzie odpowiedź i będę wiedział coś więcej... a raczej cokolwiek...