No chyba was ....! Nie dość, że wyszukiwarka osób nie działa od kilku dni i nie można prawidłowo dodawać obsady to jeszcze blokujecie mi podgląd stron w sytuacji gdy mam wyłączonego adblocka tak jak sobie cwaniacko życzyliście i wyłączone wyświetlanie reklam bo z racji posiadanych punktów sami daliście i takie prawo. Pozwólcie mi zrozumieć czego wy chcecie? Tego, żeby stały użytkownik przestał korzystać z waszego serwisu? Proszę bardzo, oceny zawsze równolegle wprowadzam na imdb i pożegnajcie się ze stałym bywalcem (KLIENTEM!!!). Zmiana portalu, który odwiedzam w pierwszej kolejności nie stanowi w takiej sytuacji dla nie problemu. Póki nie naprawicie tego badziewia, którym administrujecie będę tutaj tylko gościem. I wypchajcie się swoimi reklamami, włączam adblocka, skoro i tak mimo że go wyłączyłem nie mogę przeglądać waszego serwisu, który obracacie w perzynę regularnie odkąd jestem tu regularnie 7 lat.

Kniaz4815

Mam to samo, adblock wyłączony a komunikat się pojawia...beznadziejnie się tu robi. Kompletna amatorszczyzna.

dorota10

A u mnie dziś o dziwo całkiem odwrotnie - Adblock włączony, a mimo to nie ma już blokowania stron i komunikatów. Mam nadzieję, że tak już pozostanie ;-)

misery76

Wygląda na to, że wyłączyli kilka godzin temu. Stawiam, że szykują wersję 3.0.

Nie odpuszczą tak szybko. Są na to za głupi. Daję im pół roku na ogarnięcie, że kopią w dnie.

Kniaz4815

A u mię wszystko działa. Trzeba być uczciwym wobec Portalu. Pozdrawiam serdecznie.

Kniaz4815

Tak trzymaj. Włączony adblock i zdziwią się jak im zaczną spadać przychody i oglądalność.