No chyba was ....! Nie dość, że wyszukiwarka osób nie działa od kilku dni i nie można prawidłowo dodawać obsady to jeszcze blokujecie mi podgląd stron w sytuacji gdy mam wyłączonego adblocka tak jak sobie cwaniacko życzyliście i wyłączone wyświetlanie reklam bo z racji posiadanych punktów sami daliście i takie prawo. Pozwólcie mi zrozumieć czego wy chcecie? Tego, żeby stały użytkownik przestał korzystać z waszego serwisu? Proszę bardzo, oceny zawsze równolegle wprowadzam na imdb i pożegnajcie się ze stałym bywalcem (KLIENTEM!!!). Zmiana portalu, który odwiedzam w pierwszej kolejności nie stanowi w takiej sytuacji dla nie problemu. Póki nie naprawicie tego badziewia, którym administrujecie będę tutaj tylko gościem. I wypchajcie się swoimi reklamami, włączam adblocka, skoro i tak mimo że go wyłączyłem nie mogę przeglądać waszego serwisu, który obracacie w perzynę regularnie odkąd jestem tu regularnie 7 lat.
Mam to samo, adblock wyłączony a komunikat się pojawia...beznadziejnie się tu robi. Kompletna amatorszczyzna.
A u mnie dziś o dziwo całkiem odwrotnie - Adblock włączony, a mimo to nie ma już blokowania stron i komunikatów. Mam nadzieję, że tak już pozostanie ;-)
Wygląda na to, że wyłączyli kilka godzin temu. Stawiam, że szykują wersję 3.0.
Nie odpuszczą tak szybko. Są na to za głupi. Daję im pół roku na ogarnięcie, że kopią w dnie.