Jak można dodać nowy film???
I przy okazji. Dlaczego nie mogę dodać nic do 'filmografii'?
Filmografie są "wyłączone" i przez najbliższy czas, czyt. około pół roku lub dłużej, nie będzie możliwości dodawania (filmografii).
Można dodać tytuł. Tylko link podany przez PotC_Fan jakoś w tej chwili nie działa, chociaż przed momentem działał jeszcze. Ale ja przed chwilą zgłosiłam jeden tytuł bez problemu.
ok mam takie pytanie, chciałabym dodać film wyprodukowany w Chinach, tytuł oryginalny jest po angielsku więc w rubryce skąd pochodzi tytuł mam dać Chiny ? :P Pytam się ponieważ 1 raz dodaje film i nie wiem jeszcze dokładnie co i jak... i jeszcze mam dylemat co do daty produkcji filmu, bo na 1 stronie pisze ze 2013 a na innej znowu ze 2014...
na pewno ? czasem jest film ale pod inną nazwą której jeszcze w bazie nie ma... już nie raz się spotkałam z czymś takim ;)
no to spróbuj dodać, popatrz dokładnie w FAQ co i jak i dodawaj :) albo kogoś poproś o dodanie filmu :)
sorry, że dopiero odpisuje ale dopiero pokazało mi Twoją odpowiedź...
Hej. Ja również mam problem z dodaniem filmu. Nie wiem jak to zrobić, a info raczej nie pomoże. Muszę mieć wymagane recenzje, a ciul z tego wyjdzie. Pomoże ktoś? Będę wdzięczna, bo to dla mnie dość ważne. Kontakty na priv mile widziane i mogę opowiedzieć co i jak :)
Jeśli nie jesteś w stanie spełnić wymagań dotyczących dodania nowego materiału to może prościej by było dać sobie spokój?
rozumiem, że aktualnie nie ma możliwości dodania filmu przez użytkowników nie będących moderatorami/recenzantami etecera