Czy ktoś wie w jaki sposób można usunąć konto na FW. Jeśli faktycznie od nowego roku będzie obowiązywał nowy wygląd i nic nie zostanie zmieniony (zwłaszcza w kwestii kokpitu) będę musiał pozbyć się profilu na stronie.
Niestety ale w tym roku będzie to już drugi serwis z którego jestem zmuszony usunąć konto (poprzednio było to wp).

CyberMat

Jeśli faktycznie zostanie ten syf, który zastałem po przyjściu z pracy na filmwebie - to również rozważę przeniesienie się do konkurencji lub na imdb.

CyberMat

Czekam na odpowiedź od Filmwebu w tej sprawie. Dam znać, jak się dowiem, jak usunąć konto. Też będę usuwać, o ile nic się nie zmieni i faktycznie zmiany zostaną na stałe wprowadzone od nowego roku,

CyberMat

Należy przesłać informację pod tytułem "Rezygnacja z konta" na adres: pomoc@filmweb.pl. Informacja musi być przesłana z adresu mailowego, który jest obecnie przypisany do konta na Filmwebie.

Rezygnacja z konta jest równoznaczna z rozwiązaniem umowy o świadczeniu usług drogą elektroniczną i usunięciem danych osobowych Użytkownika z bazy.

Ardelin

A gdzie jest ta "Rezygnacja z konta"? Bo ja też planuję usunąć ;)

użytkownik usunięty
Optimus_999

http://www.filmweb.pl/help#II.22

użytkownik usunięty
CyberMat

Nie wiem, czy to normalne, oceny mi wszystkie magicznie znikły chyba w poniedziałek, a konto dalej wisi. Bądźcie bardziej litościwi, nie likwidujcie mnie na raty.

użytkownik usunięty

Aha. Nie widzę procentów w zakładce znajomych. Ten problem mam od tygodnia. Gustopodobni też nie działają. Więc może ocen nie widzę, bo to kolejna usterka. W chcę obejrzeć jeszcze znikło chyba z 400 filmów.

użytkownik usunięty
CyberMat

Przypominam byście usuwali zgłoszone wam konta.

użytkownik usunięty
CyberMat

Weźcie się prężcie z tym usuwaniem, jezuuu.