spójrzcie na moje filmy, czy widzicie tam stare, nudne gnioty ze szwecji szprzed 50 lat? no a w
rekomendacjach jakis gniot slowo z 55 roku, albo tam gdzie rosna poziomki tez stary, a co najgorsze, poczulem
sie jakby mi ten serwis splunal w twarz, gdy na 2 mienscu wsrod rekomendowanych dal szatanskie tango
hahahahahahaha. sojrzcie ile ten film trwa, to jest jakas beka polecac komus tak dlugi film przeciez wiadomo
ze to jakas droga przez meke musi byc. Do meritm. Nie po to dyszkuje robocopa, labirynt fauna i, a jedynkuje
bez ogladania starych gniotow ponizej 60 r., zeby ten idiotyczny serwis, polecal mi jakies stare i nudne filmy.

Klonazepam

TRoll in the dungeon, hehe ;P

Gladka

Hahaha

Klonazepam

Coś mi się wydaje że ktoś z redakcji próbuje cię wykończyć poprzez "rekomencadje".

Klonazepam

W sumie masz rację. Nie należy rzucać pereł przed wieprze.

Klonazepam

Nie bądźcie tacy nietolerancyjni, nie każdy musi lubić stare, nudne gnioty.

Klonazepam

Widać Twoi znajomi lubią. Główna zasada rekomendacji działa tak: nie oglądałeś, ale Twoim gustopodobnym się podobało, więc jest szansa, że i Tobie. Mało ważne jest tutaj, czy oglądasz anime, w których uczennice walczą z mackami czy szwedzkie czarno-białe gnioty, w których przez trzy godziny nikt się nie odzywa. Ja lubię bollywood, a w rekomendacjach, ku mojej rozpaczy, nie mam filmów, w których po tekście: "Umarł mi ojciec" ktoś inny mówi: "Więc tańczmy jak nienormalni cały pogrzeb".

Paskwalina

Co za przyglupy ze nie biora pod uwage gatunkow czy daty powstania przeciez to sa podstawy. Hehe pewnie jakbym nie mial ocenionej zielonej mili to by mi polecalo bo przeciez na tej stronce co drugi imbecyl dyszkuje tego gniota

Klonazepam

Masz samych imbecyli w znajomych :)