Witam, dawno temu oglądałem film który opowiadał o kobiecie chcące dostać pracę w branży erotycznej. Nie pamiętam dokładnie ale miała pracować ona w burdel lub klubie z striptizem. Nie pamiętam zbyt wielu fragmentów filmu, wiem że było sporo kobiet chcących tam pracować, w jednej scenie jedna z kobiet mówiła szefowi że przeszła operacje plastyczne i itp. A on cały czas wymyślal inne wady i kazał się jej zmieniać. Wiem również że aby kobiety wyglądały bardziej seksownie musiały odkładać sutki lodem aby ładnie sterczaly. Wiem że to niezbyt wiele szczegółów ale czy ktoś może wie jakiego filmu szukam. Pozdrawiam.
Ja zawsze na plażę biorę ze sobą zimne piwo i okładam sobie sutki zimnym browcem, żeby seksowniej wyglądać:P
:D
Już niewiele z filmu pamiętam, chociaż jeśli to ten film to te sutki z lodem powinienem jednak zapamiętać :)
Właśnie te suty z lodem jakoś mi się z tym kojarzyły, reszta nie bardzo, poza tym takich filmów nie oglądam dla fabuły:P
Był tam motyw z sutkami :P A dokładnie kazał tej blondynie się pobawić najpierw a jak sutki nie sterczały to lodem miała je potraktować:P Ja takie sceny bardzo dobrze pamiętam:P
Jak zawsze za dużo myślę a oczywiście nie zastanowię się nawet nad oczywistościami...ehhh dupa wołowa ze mnie i tyle.