Może ktoś kojarzy film chyba z lat 80', ewentualnie 90'. Jaki tytuł ma film, w którym chłopak całe życie spędza w wielkim inkubatorze i w końcu postanawia zobaczyć świat licząc się z tym, że to będzie jego ostatni dzień?
Bardzo proszę o pomoc?

Morfi_X

http://www.filmweb.pl/film/The+Boy+in+the+Plastic+Bubble-1976-10217

Ps. Nie ten dział.

WujekChu1ek

Niektórzy potrafią szukać nawet na "inne".

ramsay2

Bywa, ale tak to jest jak się nie zna portalu(konto założone dzisiaj), ja go znam już prawie na wylot:P

WujekChu1ek

Konto założone dziś ale chyba koleś posiadł umiejętność czytania,nie? :)

ramsay2

Nie każdy jest taki fajny jak My:P

WujekChu1ek

No ma się rozumieć :D

ramsay2

Witaj rodaku o egipskim niku. :)
Kompletnie nie znam portalu, zarejestrowałem się tu tylko po to, żeby ktoś podpowiedział mi tytuł filmu, bo nie mam czasu na szukanie - piszę z pracy. :)
Jak widać, u niektórych ludzi chęć bezinteresownej pomocy zanika, zastępuje ją chęć dowartościowania siebie poprzez anonimowe "dowalenie komuś".
Wielkie dzięki WujekCh1ek, powinniście zamienić się nikami. :)

Morfi_X

Mój nick nie jest dlatego, że jestem chamski, choć czasem mi się zdarza:P

WujekChu1ek

Czy ja zasugerowałem Ci chamstwo?
Podejrzewam, że Twój nick wynika z dystansu do siebie, co mi bardzo odpowiada u ludzi. :)
Zasugerowałem zamianę nicku, bo w tej konkretnej sytuacji po prostu pomogłeś bez zbędnych komentarzy. Natomiast Twój kolega, którego serdecznie pozdrawiam, postąpił zgoła inaczej. :)

Morfi_X

Oczywiście, że mi nic nie sugerowałeś;) Owszem mam dystans do siebie i to wielki;) Ramsay już tak ma po prostu, a mi też zdarza się być chamskim, choć ewidentnie miałeś prawo się pomylić czy to z pośpiechu czy też z innych przyczyn. Pozdrawiam!

Morfi_X

Również pozdrawiam.

Morfi_X

Jest chyba remake "Balonowy chłopak".

vince25xx

Z Tobi Makgłaajerem:P

Edit!!!!

Z Dżejkiem Gylemchamem:P

WujekChu1ek

no właśnie