Może ktoś kojarzy film chyba z lat 80', ewentualnie 90'. Jaki tytuł ma film, w którym chłopak całe życie spędza w wielkim inkubatorze i w końcu postanawia zobaczyć świat licząc się z tym, że to będzie jego ostatni dzień?
Bardzo proszę o pomoc?
Bywa, ale tak to jest jak się nie zna portalu(konto założone dzisiaj), ja go znam już prawie na wylot:P
Witaj rodaku o egipskim niku. :)
Kompletnie nie znam portalu, zarejestrowałem się tu tylko po to, żeby ktoś podpowiedział mi tytuł filmu, bo nie mam czasu na szukanie - piszę z pracy. :)
Jak widać, u niektórych ludzi chęć bezinteresownej pomocy zanika, zastępuje ją chęć dowartościowania siebie poprzez anonimowe "dowalenie komuś".
Wielkie dzięki WujekCh1ek, powinniście zamienić się nikami. :)
Czy ja zasugerowałem Ci chamstwo?
Podejrzewam, że Twój nick wynika z dystansu do siebie, co mi bardzo odpowiada u ludzi. :)
Zasugerowałem zamianę nicku, bo w tej konkretnej sytuacji po prostu pomogłeś bez zbędnych komentarzy. Natomiast Twój kolega, którego serdecznie pozdrawiam, postąpił zgoła inaczej. :)
Oczywiście, że mi nic nie sugerowałeś;) Owszem mam dystans do siebie i to wielki;) Ramsay już tak ma po prostu, a mi też zdarza się być chamskim, choć ewidentnie miałeś prawo się pomylić czy to z pośpiechu czy też z innych przyczyn. Pozdrawiam!