Najbardziej denerwujący Was użytkownicy tego portalu. Jak już wiemy jest takich wielu (świadczą o tym

teksty pisane przez nich). Dokładnie chcodzi mi o nic nie wnoszące treści i bezsensowne gadki na Forum,

czy blogach - filmowych / aktorach. Obserwuję ten portal od dłuugiego casu i dlatego tak wnioskuję. Ja

osobiście do takiego grona zaliczył bym:
1. Rychu-Gmoch
2. moomac
3. W.b
4. Madziara
5. Ojciec Dyrektor
6. @-,-RÓŻA-'--
7. Znawca ekranów

Wpisujcie swoje typy na najbardziej denerwujących Was użytkowników. Jeśli podzielacie którąś z moich

uwag proszę o komentarz.
(PROSZĘ RÓNIEZ O NIE USUWANIE TEGO TEMATU)
Dziękuję.

AR_t_AX

mógłbyś łaskawie wyjaśnić, co masz na myśli pisząc: "nic nie wnoszące treści i bezsensowne gadki na Forum"? A czemu ma służyć ten top? Ciekawe, jakie to istotne treści i interesujące dyskusje ma sprowokować wypisywanie denerwujących Cię userów? Jeśli aktywność któregoś z użytkowników Cię drażni, to po prostu go ignoruj albo próbuj wygrać z nim w bezpośredniej polemice zamiast bawić się w seryjne "wyklinanie z ambony"...

użytkownik usunięty
AR_t_AX

na początku chciałbym podziękować za słowa uznania - naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem...

dobrze więc "Dokłdnie chcodzi mi o nic nie wnoszące treści i bezsensowne gadki na Forum," już nie wspominam o tym temacie, który również nic nowego nie wnosi to mam pytanie: czy ja zakładam takie tematy ?? raczej nie... po prostu odpowiadam na nie. Ponieważ jestem jednym z najaktywniejszych userów możesz więc przeczytać tutaj najwięcej moich postów może stąd wynika twoja negatywna opinia.

A teraz obejrzy tematy na forum, które widzisz w chwili obecnej i powiedz mi jakie widzisz tutaj sensowne i inteligentne tematy ??

Ja zakładam różne tematy, jestem na tym portalu od jakiegoś roku pisałem tutaj też coś bardziej ambitnego o twórczości Jarmusha, programach telewizyjnych, INSIDE THE ACTORS STUDIO, RHCP... Niestety takie tematy mają to do siebie że mało osób na nie odpowiada i szybko znikają.

Ciekawi mnie także gdzie znalazłaś jakieś moje wypowiedzi lub tematy na stronach filmów / aktorów. Ja raczej takich nie pisałem.

Ale zjawiają się tutaj takie osoby jak Ty, kilka razy przejrzą forum, o niczym nie wiedzą i od razu wystawiają oceny. Taka postawa jest na pewno bardzo dobra... godna pochwały.

AR_t_AX

...bez komentarza...

AR_t_AX

A już wyjaśniam O.D. Twoje posty są nudne i nie dają czegoś takiego co można potem wnieść. Oto przykłady:
http://www.filmweb.pl/topic/509321/Nie+s%C5%82ucha%C4%87+przed+2050....html
http://www.filmweb.pl/topic/523120/Ankieta++Wpisujcie+swoje+fobie+schizy+g%C5%82 upie+przyzwyczajenia+natr%C4%99ctwa+%5E%5E.html
http://www.filmweb.pl/topic/447239/KRETY%C5%83SKIE+OBERWOWANIE+TEMAt%C3%93W+NA+B LOGACH+....html

Ja się zastanawiam czemu te tematy mają służyć??? Ja myślę że powinieneś przerzucić się na słuchanie muzyki, a nie wypisywanie (zaśmiecanie) jakiś durnych temacików. Zanim coś mój Drogi napiszesz zastanów się 2x. Nie będę dawał przykładów, bo z oczywistego względu Ty oczywiście zaraz zaczniesz pisać "akurat wybrałeś te najgorsze". Nie Drogi, nie.

Następnie uzasanienia:
Rych-Gmoch - teksty na poziomie 14-latka, ablo niedorozwiniętego 30-latka
moomac - oczywiste: tematy bezpłciowe i koniec na tym
W.b. - zaśmiecanie forum i tematy, bez treściowe
Madziara - było by bez kom. ale niech będzie - tematy roztrzepanej, zmarkatej nastolatki która której w głowie tylko seks i zabawy
@-,-RÓŻA-'-- - w tym przypadu do końca nie jest najgorzej, ale j/w tematy bezpłciowe i godne małej dziewczynki
Znawca ekranów - wulgaryzm, chamstwo, chamstwo, wulgaryzm...

AR_t_AX

"tematy bezreściowe"? A ja zawsze myślałem że wiadomo o co w nich chodzi...
Proszę o rozwinięcie. ;-//

AR_t_AX

jak dla mnie ten temat http://www.filmweb.pl/topic/523120/Ankieta++Wpisujcie+swoje+fobie+schizy+g%C5%82 upie+przyzwyczajenia+natr%C4%99ctwa+%5E%5E.html jest jak najbardziej w porządku. a skoro ma tyle wpisów to chyba nie znaczy, że jest jak napisałeś - bezsensowny. kiepski podałeś przykład AR-t-AX.

AR_t_AX

AR-t-AX - znawca tematów. Szczerze mówiąc nie wiem o co ci chodzi i do prawdy nie wiem jak mam interpretować termin "tematy bezpłciowe"... Dobrze że nie jesteś moderatorem bo pewnie połowa tematów poszłaby od ręki do kosza za swoją bezpłciowość i nie spełnianie jakiś tajemniczych, nikomu nie znanych norm...

Nie chcę nikogo bronić po prostu zastanawiam się czemu ma służyć ten temat?

użytkownik usunięty
AR_t_AX

AR-t-AX jakby te tematy byłyby nudne to nie znalazłoby się w nich 200 komentarzy. Jeżeli chodzi o ten pierwszy to widać, że jeżeli chodzi o polskie produkcje to nie jesteś zbyt obyty... ale pomińmy już to. W pewnym sensie PRZYZNAJE CI RACJE...

Ale zarzucanie Moomacowi czegokolwiek jest błędem.. Ten użytkownik jest szczery aż do bólu i jego komentarze zawsze są trafne - takich nie czytałeś ??

a te "tematy bezpłciowe" również mógłbyś nam wytłumaczyć..

Ja się zastanawiam: Czemu ma ten temat służyć ?? i Co ty w ogóle robisz ??
Nie wiem po co obserwujesz jakieś fora, następnie narzucasz się innym, tworzysz jakieś listy - a najlepsze jest to, że sam w tym nie uczestniczysz i niczego nie tworzysz... Krytykujesz innych chodź sam nawet nie spróbowałeś czegoś zrobić.

Jeżeli mam Ci coś już zaproponować (bo ty mówisz żebym zaczął tam czegoś słuchać) To weź się człowieku czymś zainteresuj, zajmij się czymś bo naprawdę nie rozumiem twojego postępowania albo po prostu wejdź w to. Nie wiem może jakiś jesteś nieśmiały... albo pisanie takich farmazonów sprawia Ci jakąś przyjemność.

użytkownik usunięty

a jakbyś jeszcze mógł to podaj mi te "dobre tematy", które się tutaj znajdują .. istnieją takie ??

użytkownik usunięty
AR_t_AX

1. Rychu-Gmoch - nie zgadzam się !
2. moomac - nie zgadzam się !
3. W.b nie zgadzam się !
4. Madziara - nie zgadzam się !
5. Ojciec Dyrektor nie zgadzam się !
6. @-,-RÓŻA-'-- - nie zgadzam się !
7. Znawca ekranów - nie zgadzam się !

Chociaż z niektórymi spośród wyżej wyimenionych użytkowników miałem na pieńku (np. Madziara, Rychu, Róża, W.B.), to muszę stanąć w ich obronie. To że, według Ciebie, piszą jakieś luzackie tematy i komentarze na Forum, po prostu dobrze się bawią, mają poczucie humoru, to od razu (w Twoich oczach) są głupkami. Zgadłem ?

Powiem Ci jedną zasadę : NIGDY NIE KRYTYKUJE SIĘ OSOBY, KTÓREJ SIĘ W ŻYCIU NIE WIDZIAŁO NA OCZY, KTÓREJ SIĘ NIE ZNA. A tym bardziej na podstawie tego, co wypisuje w internecie. Skąd wiesz, czy wyżej wymienione osoby nie są inteligentne, czy może się tylko nie wygłupiają przez internet ? Znasz wszystkich tych ludzi ? Bo ja osobiście nie, ale cenię ich wszystkich. Przez internet każdy jest bohaterem, a ciekawe jak to wygląda w realnym życiu...

Dziękuję. Wesołych Świąt.

użytkownik usunięty

A tak na marginesie... Są tutaj o wiele bardziej denerwujący użytkownicy - prowokatorzy którzy ubliżają i wyzywają innych użytkowników.

Jak ja :D

Shemek

nie, to nie Ty ;P.. tym razem :D

Szczerze mówiąc też całkowicie nie zgadzam się "typami" AR-t-AX ale doszedłem do wniosku że każdy wybroni się sam. I tak też się stało bo AR-t-AX jakoś nie interesuje sie swoim "treściwym i płciowym" tematem ;]

"NIGDY NIE KRYTYKUJE SIĘ OSOBY, KTÓREJ SIĘ W ŻYCIU NIE WIDZIAŁO NA OCZY, KTÓREJ SIĘ NIE ZNA. A tym bardziej na podstawie tego, co wypisuje w internecie. Skąd wiesz, czy wyżej wymienione osoby nie są inteligentne...?"
Fakt, nie znamy sie, ale mozemy sie ocenic właśnie na podstawie tego, co piszemy i jak piszemy. W przypadku niektórych "refleksji" pojawiajacych sie na forum, dpoprawdy trudno mieć watpliwości co do mizerii psychicznej ich autorów...

hauser

Mra Hauser, tutaj krytykowane sa nasze bezplciowe tematy i beznadziejne sądy, nie nasze wymagajace wsparcia psychicznego osoby, takze nauczac udaj się gdzie indziej.

Coz, szczerze mowiac, zmartwilbym się, gdyby uztkownik, ktory ma w opisie na profilu 'WOLNOSC SLOWA, TO NIE WULGARYZM' (:D) nie zaliczyl mnie do TYCH ZŁYCH.

Niemniej, nawet dla takiego uzytkownika mam dobra rade: jesli nie masz pewnosci, przykladow, cytatow, dowodow zbrodni, nie jedz po kims, nie zaczynaj swej krucjaty, bo konczy sie to tak, jak widzisz na zalaczonym obrazku, czyli regularną z Ciebie polewą.

Co do mnie, zalozylem kilka lansiarskich tematow, ale wszystkie mialy sens, albo byly zabawne (przynajmniej z zalozenia;]) Niektore byly dla jaj, ale takie tez sa potrzebne, pod warunkiem, ze te jaja wysoko wisza.

Reszta? Codziennie zakladane sa tematy o wiele głupsze, nie dajace nawet szansy na cokolwiek warta wypowiedz. Topici Ojca, ktore przytoczyles, maja duzo wiecej sensu niz te potworki, jakie mozesz zobaczyc na szczycie kazdego dzialu, a'la 'z jakim aktorem/aktorka chcialbys zostac na bezludnej wyspie'.

Wnioski wyciagnij sam(a). Gdy juz bedziesz chcial(a) popelnic samobojstwo, pamietaj, zeby drzwi od lazienki dokladnie zamknac od srodka. Buzi.

użytkownik usunięty
Moomac

http://www.filmweb.pl/topic/510327/Reflektujecie+na+filmy+Jarmusha+++D+D+D.html
Taak, tematu Ojca Dyrektora są niepowtarzalne.

Czym się charakteryzują bezpłciowe tematy, a co za tym idzie co cechuje tematy płciowe?

użytkownik usunięty

A kto powiedział że są nie powtarzalne ?? :P
szczerze mówiąc nie widziałem tego wcześniej...

Moomac

"tutaj krytykowane sa nasze bezplciowe tematy i beznadziejne sądy, nie nasze wymagajace wsparcia psychicznego osoby, takze nauczac udaj się gdzie indziej."
Jakie nauczanie? Coś Ci sie pozajaczkowało. Forum to miejsce dyskusji i wymiany pogladow. Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Proste?
Krytykujac "tematy i sądy", krytykuje sie jednoczesnie ich autorów, przeciez ich mają prawda...? Jesli ktos uważa, ze podjety temat jest idiotyczny, raczej trudno bedzie mu zalozyc, ze jego tworca jest genialną jednostką.

hauser

Pewnie, ze proste, ciezko, by bylo inaczej, tak wiec wszystko, co pisze ja, takze sie do tego zalicza, łącznie ze slowami do Ciebie.

'Krytykujac "tematy i sądy", krytykuje sie jednoczesnie ich autorów, przeciez ich mają prawda...? Jesli ktos uważa, ze podjety temat jest idiotyczny, raczej trudno bedzie mu zalozyc, ze jego tworca jest genialną jednostką.'

Oczywistosc.
Aha, nie zauwazylem, ze Ty tam wczesniej cytujesz kogos <sypnal popiol na swoj czerep>, pora na okulary. Pozdro.

użytkownik usunięty
AR_t_AX

dobra ja tam spadam wrócę gdzieś pomiędzy Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem. Pozdrawiam wszystkich życzę wesołych świąt.. a AR-t-AX-owi obiecuje poprawę w zakładaniu tematów ..

AR_t_AX

Czy nie szkoda ci czasu na zajmowanie się sprawami (osobami), które cię denerwują? Czy nie lepiej zająć się czymś, co lubisz, nie wiem - może posłuchać ulubionej piosenki, obejrzeć jakiś film? Idą święta i nie warto się irytować z powodu kilku mniej lub bardziej sensownych postów, lepiej je omijać.
Pozdrawiam i życzę spokojnych i radosnych świąt.

AR_t_AX

te kolego. może spotkamy sie i pogadamy co? lóbisz kłutnie/?

użytkownik usunięty
Rychu_Gmoch

Hejooooo!!! dopiero teraz natknąlem się na ten topic... bardzo mie on poruszyl.
Aż mi glupio wysluchiwać obelg z ust kolesia, który ma ksywkę po jakimś koniu nieletniego wyimaginowanego indianina polującego na bawoły w Fantazji...
A po drugie to userzy, których wymienileś bardzo identyfikują się z tym portalem. Powiem więcej - oni go wspóltworzą...
A ty??? ... tylko niszczyć i niszczyć...
WSTYD

dzieki partnerze

AR_t_AX

Widzę, że ten temat będzie jeszcze gorący przez kilka dni, a może i tygodni! Tak czy siak założyciel tematu narobił sobie wrogów :P

kAMSON

A zapewne chcial zyskać sprzymierzeńców. Ja się staram w takich tematach nie brać głosu. to jest wolne forum i każdy może pisać co chce.

użytkownik usunięty
FEAsaurus_Rex

pan, który założył ten temat ma pewnie jeszcze drugie normalne konto..

AR_t_AX

Temat nie miał na celu posłużyć jako takowa moja prywatna opinia (chociaż to też), lecz głównie chodziło o sam fakt istnienia na tym że portalu tego typu istot niszczących mienie przykładowego polskiego internetu. Zawiodłem się zatem faktem iż na portalu nie ma tylu tak zwanego 'zespołowego zgrania' jakie widnieje w dużym stopniu w życiu czy we własnej pracy - chociaż i to miałoby olbrzym i pozytywny wpływ na takowy portal.
Pomimo iż wyżej wymienieni użytkownicy nie mięli za dużo do powiedzenie w danym temacie niestety nie do końca na temat, ja w rzeczy samej podtrzymuje i ponawiam temat z nadzieją, iż znajdą się osoby potrafiące myśleć logicznie i tworzący to coś, czego tutaj niestety co musze z przykrością stwierdzić brakuje.
Ja w rzeczy samej jestem zdania, iż powyżej wymienieni userzy niszczą portal, co nie wyklucza tego typu większych ilości użytkujących i budujących portal, nie koniecznie w sposób nad pozytywny.

AR_t_AX

"Zawiodłem się zatem faktem iż na portalu nie ma tylu tak zwanego 'zespołowego zgrania' jakie widnieje w dużym stopniu w życiu czy we własnej pracy - chociaż i to miałoby olbrzym i pozytywny wpływ na takowy portal."

Boże filmwebowy! Kolejny user się zawiódł! TRAGEDIA!
Wiesz był taki jeden szymonpoland i on też się zawiódł na FilmWebie, Powiem ci to samo co jemu: jak ci się nie podoba to się wynoś! Droga wolna, krzyż na drogę, nikt cię tu nie trzyma!

A co do twoich obiekcji wobec Ojca Dyrektora

Czyli załóżmy, że jak ja założę teraz temat mający na celu jakąś zabawę, to się znajdę na twojej liście? Bo tak to jest z OD.

Lepiej się trochę zastanów.

AR_t_AX

mamy wrazenie ze nic jeszcze do pana nie dotarlo a szkoda no.

użytkownik usunięty
Rychu_Gmoch

Hey - artax! Leave Us kids alone! All in all we're just an another brick in the wall ...

Ale kiedys doczekam sie jakis konkretnych zarzutów? Poki co, idę dalej niszczyc portal.

Moomac

..nigdy się tego nie dowiemy bo ten user zakłada tematy, a potem je porzuca ;/...

Moomac, przecież wszyscy wiedzą, że jesteś cool - tak jak inni^^..

a ja idę pokłócić z katolikami ;]

diana6echo

Odnoszę wrazenie, ze przy Tobie tylko umocnią się w swej wierze, ale mniejsza o to.

diana6echo

Nie moja Droga, ja nie porzucam konta, tylko zwyczajnie brak jest czasu na odpisywanie, ale przystoję na swoim. Moim zdaniem trochę optymizmu nie zaszkodzi.

AR_t_AX

ahhaha, nie zauważyłem tu siebie, z autorem tematu zgodzę sie tylko co do rychu-gmocha i madziary totalnie niewypały ,ale zeby na papcio-dyrktora najeżdżać to już przegięcie
ojcie osobiście wyśle pieniądze na twą świątynie opatrzności :) uhahaha

mój typ to Dux, rychu gmoch i motorcycle boy

phil_anselmo

Mój typ to etetowy kretyn phil anselmo.

Motorcycle_Boy

ahahahahahahahahhahahahhahahahah jak zwykle mnie rozśmieszyłeś ahahha
rodzice cię z e smyczy spuścili to wlazłeś

phil_anselmo

Nie rozumiem tego co piszesz. Zastanów sie chwile, sensownie sklec pare wyrazów i wysli jeszcze raz, bo nie mam zamiaru silic sie na rozumienie tych twoich nieskładnych wypocin.

Motorcycle_Boy

ohoho zawiało elokwencją , czy teraz jest składnie dr froyd????????/ he

phil_anselmo

A co ma do tego "dr froyd"?

Motorcycle_Boy

śmigło , jak nie rozumiesz ,czerstwy jesteś!!!!!!!!!!

AR_t_AX

..ok.. a kto tu jest pesymistą?? :D

nie wiem czym ci zaleźli za skórę ci źli userzy, ale np Ojcieca Dyrektora chyba nie powinno być na tej liście...

diana6echo

A to niby dlaczego Szanowna obywatelko? Z tego co wiem, to portal, w tym przypadku Forum ma na celu opinioniowanie rżnego typu przypadków i OD nie jest w tym wypadku pod żadnym prawem chronionym obywatelem. Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że jest osobnik ten jest z Twojej rodziny lub coś podobnego, w przeciwnym wypadku nie rozumiem tego zdania - "np Ojcieca Dyrektora chyba nie powinno być na tej liście... " - user jak każdy inny, ale jak widać bez mojej tak zwanej taryfy ulgowej. Prosze zatem podać argumenty (które mnie pewnie nie przebyją mojej prywatnej opinii) zwalniające z obciązeń tego, że osobnika. Dziękuję.

użytkownik usunięty
AR_t_AX

że niby co?

Podpuchą to musi być, czy inna prowokacja

stary to jest ponizanie czyjejs godnosci

pamietasz znawco -
"jak ci piosnka nie pasuje to do wora, do wora
i jak bedziesz mial dmuchawke, do jeziora do jeziora"

to byly czasy.

użytkownik usunięty
Rychu_Gmoch

cholera... nie bardzo pamiętam... przypomnij mi kontekst tej przyśpiewki