Najbardziej denerwujący Was użytkownicy tego portalu. Jak już wiemy jest takich wielu (świadczą o tym
teksty pisane przez nich). Dokładnie chcodzi mi o nic nie wnoszące treści i bezsensowne gadki na Forum,
czy blogach - filmowych / aktorach. Obserwuję ten portal od dłuugiego casu i dlatego tak wnioskuję. Ja
osobiście do takiego grona zaliczył bym:
1. Rychu-Gmoch
2. moomac
3. W.b
4. Madziara
5. Ojciec Dyrektor
6. @-,-RÓŻA-'--
7. Znawca ekranów
Wpisujcie swoje typy na najbardziej denerwujących Was użytkowników. Jeśli podzielacie którąś z moich
uwag proszę o komentarz.
(PROSZĘ RÓNIEZ O NIE USUWANIE TEGO TEMATU)
Dziękuję.
cholera no nie pamietasz? na fight clubie ktos to dal i zesmy potem zbezczescili ale cholera moze cie tam nie lo ale spoko.
Jak to mnie na FC nie było... Pewnie że byłem... to były jaja!!! apiosnki nie pamiętam bo tam się tyle działo,że nie mogłem się podnieść z podłogi....
ma ktoś gdzieś texty z FC zachowane???
stary przejdzmy do tematu mojego o wszyskim bo tutaj zaraz nas wyje*ia.
http://www.filmweb.pl/topic/577125/WSZYSTKO+I+O+WSZYSTKIM.html
nie zdążyłem ich spisać..
jak ktoś je ma to niech je gdzieś wklei - byłbym wdzięczny...
poza tym działalność można zacząć od nowa i nie popełniać już wcześniejszych błędów.
..nie nie jest z mojej rodziny (marna prowokacja)..
.mi nigdy nie zdarzyło się aby Ojciec Dyrektor w jakimś stopniu obraził mnie bądź usera, którego lubię..
.więc pytam się Ciebie, co ci zrobił takiego 'bee' że cię denerwuje/nielubisz go??.. bo jak narazie żadnego uzasadnienia nieotrzymałam, a Twój temat traktuję jako marną prowokację (daleko Ci do mistrzostwa Pakera/Rycha/Madziary ;))..
Tworzenie takich zaczepnych tematów jak ten sprawia że użytkownicy mnie denerwują. :P
Najbardziej na tym portalu denerwuje mnie użytkownik LobeliaSakvil. Atakuje każdego kto ma o inne zdanie, wyzywa od trolli i zarzuca posiadanie kilku kont(paranoja).
Później staszy moderacją, że zrobią z kimś porządek itd.