Najbardziej denerwujący Was użytkownicy tego portalu. Jak już wiemy jest takich wielu (świadczą o tym

teksty pisane przez nich). Dokładnie chcodzi mi o nic nie wnoszące treści i bezsensowne gadki na Forum,

czy blogach - filmowych / aktorach. Obserwuję ten portal od dłuugiego casu i dlatego tak wnioskuję. Ja

osobiście do takiego grona zaliczył bym:
1. Rychu-Gmoch
2. moomac
3. W.b
4. Madziara
5. Ojciec Dyrektor
6. @-,-RÓŻA-'--
7. Znawca ekranów

Wpisujcie swoje typy na najbardziej denerwujących Was użytkowników. Jeśli podzielacie którąś z moich

uwag proszę o komentarz.
(PROSZĘ RÓNIEZ O NIE USUWANIE TEGO TEMATU)
Dziękuję.

cholera no nie pamietasz? na fight clubie ktos to dal i zesmy potem zbezczescili ale cholera moze cie tam nie lo ale spoko.

użytkownik usunięty
Rychu_Gmoch

Jak to mnie na FC nie było... Pewnie że byłem... to były jaja!!! apiosnki nie pamiętam bo tam się tyle działo,że nie mogłem się podnieść z podłogi....
ma ktoś gdzieś texty z FC zachowane???

stary przejdzmy do tematu mojego o wszyskim bo tutaj zaraz nas wyje*ia.
http://www.filmweb.pl/topic/577125/WSZYSTKO+I+O+WSZYSTKIM.html

użytkownik usunięty
Rychu_Gmoch

nie zdążyłem ich spisać..
jak ktoś je ma to niech je gdzieś wklei - byłbym wdzięczny...
poza tym działalność można zacząć od nowa i nie popełniać już wcześniejszych błędów.

jjjjjjjjjjjjjeeeeeeest Fight club!!!!!!!!!

tylko ojcze wez ze soba tego artaxa jemu za to wszystko dowalimy!

Rychu_Gmoch

artaxa sie dorwie zaraz bo bartasie

Paker_2

artaxa sie dorwie zaraz po bartasie

AR_t_AX

..nie nie jest z mojej rodziny (marna prowokacja)..
.mi nigdy nie zdarzyło się aby Ojciec Dyrektor w jakimś stopniu obraził mnie bądź usera, którego lubię..
.więc pytam się Ciebie, co ci zrobił takiego 'bee' że cię denerwuje/nielubisz go??.. bo jak narazie żadnego uzasadnienia nieotrzymałam, a Twój temat traktuję jako marną prowokację (daleko Ci do mistrzostwa Pakera/Rycha/Madziary ;))..

użytkownik usunięty
AR_t_AX

Tworzenie takich zaczepnych tematów jak ten sprawia że użytkownicy mnie denerwują. :P

AR_t_AX

Czterech z siedmiu żyje do dziś... .

AR_t_AX

"Znawca ekranów - wulgaryzm, chamstwo, chamstwo, wulgaryzm..." - hehe.

AR_t_AX

Widzisz jak cię gnębią??

AR_t_AX

zazhariasz, katedra, spidey, onetwo86 (kiedys, teraz juz w sumie nie) i około 20 innych userów.

The_Fallen

I tak jeszcze raz do pomknę, że onetwo86 mnie juz nie denerwuje. Żeby nie było...

użytkownik usunięty
AR_t_AX

Najbardziej na tym portalu denerwuje mnie użytkownik LobeliaSakvil. Atakuje każdego kto ma o inne zdanie, wyzywa od trolli i zarzuca posiadanie kilku kont(paranoja).
Później staszy moderacją, że zrobią z kimś porządek itd.

AR_t_AX

Niektóre tematy to się nigdy nie starzeją