Od czego zależy kolejność weryfikacji?
Od 4 czerwca czeka do weryfikacji dodana przeze mnie obsada do serialu co trwa (właśnie drugi sezon się skończył, a trzeci zaplanowano na marzec 2015), a rzeczy tzn obsady co dodawałam w późniejszym czasie zostały już zweryfikowane.
Od czego to zależy?
od popularności serialu, smutne, ale taka prawda, albo od widzi misie weryfikatora, bo akurat ma takowy kaprys, czytaj ogląda dany serial (?), bo też mi się zdarzyło, że obsada została sprawdzona poza kolejnością - zaledwie po dwóch miesiącach od dodania -, i bynajmniej nie był to jakiś popularny serial, i nawet zdążył dobiec do końca, ale hej :D
Przeczytaj co mówią kolorowi http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Do+weryfikatorów,2373379
O dzięki :)
Fakt, że ten serial oglądam chyba tylko ja ;) A, nie sorry 5 osób ;)
I był w bazie, ale mimo, że już po pierwszym sezonie było to tutaj było, że go jeszcze nie ma i ja dodałam te kontry i to szybko zostało zweryfikowane.
I tak nie wiem kto to zatwierdził, bo się nie pokazuje ;)
No cóż trza czekać (gdybym ja tylko umiała ;) cierpliwość i ja to dwie różne rzeczy ;) chociaż tutaj powoli uczę się cierpliwości ;) )
Nie pokazuje ci się kto zatwierdził? Dziwne. Mi się niektóre kontry nie zapisują.
No właśnie to akurat się nie pokazuje. I kilka innych też, ale nie wiem co to było. Po prostu pamiętałam liczę zatwierdzonych, a teraz mi mniej pokazuje.
Mi się długo tzn na stronie aktora nie pokazywała zatwierdzone biografia jego i po jakiś dwóch tygodniach (aż szok, że ja tyle wytrzymałam ;) ) napisałam do pomocy i zaraz to naprawili.
A właśnie oni z tej pomocy w ogóle coś ci odpisali? Ja czekałam dwa miesiące aż mi się odcinki zapiszą, na pomoc nie pisałam bo uznałam, ze i tak za dużo u redaktorków wysiaduję. No po tych dwóch miesiącach się wreszcie zapisały, ale teraz mam kolejne niezapisujące się.
Tak :) Jak napisałam od nich to po jakiś czterech godzinach dostałam info, że już się pojawiła biografia na stronie :)
"Witam,
biografia jest już widoczna na stronie aktora.
Pozdrawiam"
Dokładnie takiego maila dostałam :)
fajnie, ale trzeba jeszcze pamiętać co zostało zaakceptowane i zapisane do bazy a mimo to nie jest wyświetlane, a na dzień dzisiejszy nie jest to możliwe, bo owe kontrybucje wypadły już z historii "zaakceptowane", zatem pozostaje nadzieja na to, że w końcu coś z tym zrobią, i wszystkie zaległe dane zaczną się poprawnie wyświetlać...