Uważam, że filmy krótkometrażowe powinny być wyłączone z rankingu. Jakkolwiek by oceniać
filmy długo i krótkometrażowe, to nigdy te dwie formy nie będą sobie równorzędne. To powoduje
wypaczenie rankingu. Powinien być albo osobny ranking dla takich filmów albo w ogóle nie
powinny się w takich pojawiać jak to jest z filmami [wideo].
Już parę razy ten temat się tutaj przewijał. Też o tym kiedyś o tym pisałem. Ale na tym portalu nie ma co liczyć na to, że wezmą pod uwagę nasze propozycje.
elo maciek! powiedz mi jak i kto kasuje wypowidzi np jezeli user nacisnie 'zglos naduzycie'
mam nadzieje na szybka reakcje bo te patkoty i inne boble nie chca pomoc...
To leci do moderatorów i oni decydują czy wypowiedź zablokować, czy nie. Moderatorzy to ci goście z zielonymi, lub niebieskimi łbami przy awatarze. Takie jak ma Olaf, tylko niebieskie, lub zielone.
czaje,dzieki za info.
zastanawiam sie dlaczego usuneli mi temat na tym forum..przeciez zapytalem dokladnie o to samo co ciebie.
Nie wiem... Zacznij jeździć na off-line'y. Bo stali bywalce tych spotkań, mają chyba jakąś taryfę ulgową. Piszą co chcą i zero banów czy ostrzeżeń.
Podnoszę temat. Cały czas aktualny. Zastanawia mnie również to dlaczego z rankingu wyłączone są filmy telewizyjne i te, które nie miały premiery kinowej, a krótkometrażówki, które nie mają swoich autonomicznych sesji, a jedynie wyświetlane są przed innymi długometrażowymi filmami albo wyłącznie na festiwalach/konkursach, bądź umieszczane w ramach dodatku na nośnikach DVD/BluRay, rywalizują z "pełnowartościowymi" filmami.