Gdy próbuję dodać kogoś do znajomych dostaję komunikat o błędzie. Co to jest ?

Raedwald

Spróbuj odświeżyć strone i jeszcze raz dodać

Raedwald

Gdzie zapraszasz?
Przez główny przycisk na czyimś profilu ?
Przez opcje wyświetlane z okienka na zdjęciu profilowym ?
Czy w okienku mini podglądu nick'a ?
Bo ten na profilu czasem się zacina...
Spróbuj mnie z podglądu zaprosić, to zobaczę czy to dostanę.

Montago

Zrobione. Zobaczymy czy wyszło. Zapraszam zazwyczaj przez przycisk główny na profilu.

Raedwald

Nic. Sprawdziłem, brak zaproszenia.
Nie wiem dlaczego masz taki problem.
A dostajesz gdy ktoś Cię zaprosi?
Sprawdź moje, z Twojego profilu wyślę.

Montago

Nie da się.
Próbowałem, i na profilu wyskakuje Filmwebowe okienku z "Oops, wystąpił błąd " , a przez podgląd kółeczko kręci się, kręci i nic więcej...
Pierwszy raz spotkałem taką sytuację!

Raedwald

To jest właśnie filmweb.

Raedwald

Filmweb daje Ci delikatnie do zrozumienia, że na tym portalu przyjaciół nie znajdziesz

Raedwald

No nie da się dodawać znajomych od czasu wprowadzonych na filmwebie zmian. Pojawia się okienko z 'Oops' i to niezależnie od przeglądarki. Niestety znając opieszałość filmwebu raczej nie ma co liczyć na naprawę problemu.

Raedwald

Mam ten sam problem :( Czy w aplikacji mobilnej jest opcja dodawania znajomych bo nie mogę znaleźć?

użytkownik usunięty
dnf

Mnie przenosi do serwisu www kiedy chcę z apki mobilnej kogoś dodać a tam juz pojawia się ten sam błąd co na PC....

Shame.. Shame.. Shame

Raedwald

Nie przejmujcie się, kompy macie normalne. Przyczynę spowodowało ulepszenie FW :D
Na Firefox, Opera i Chrome nie działa dzisiaj żadnym sposobem. Kilka dni temu działała ta funkcja.

użytkownik usunięty
Raedwald

Mam ten same problem, sprawdzałem na firefox i opera na 2 różnych niezależnych komputerach... Przez skrót kręci kółeczkiem i nic nie wychodzi z tego, a przez profil zwraca błąd... Jest w ogóle jakiś serwis gdzie by mozna to zgłosić...?

Raedwald

Potwierdzam istnienie problemu. Ogarnij się Filmwebie!

Raedwald

Ja również.

KRCK

Problem powinien być rozwiązany.

Kristof

Thx.

Kristof

Tnx

Kristof

A kiedy rozwiążecie problem spamu, który jest Wam zgłaszany, ale nie jest usuwany?
http://www.filmweb.pl/film/Safari-2016-774849/discussion/Gdzie+Obejrze%C4%87+ca% C5%82y+film+Safari+%282016%29+online,3010375