Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić kilka rzeczy odnośnie opcji Nie przegap w TV?
1. Z tego co pisali kiedyś ludzie, ta opcja miała być spersonalizowana i proponowane filmy miały wpisywać się w gusta użytkownika. Tymczasem czy zaloguje się jako użytkownik czy bez loginu to i tak wyświetlają mi się te same pozycje.
2. Skoro już wiem, że opcja ta nie jest jednak spersonalizowana i każdemu z nas wyświetlają się te same pozycje, to chciałem spytać co decyduje o tym że film trafia na tą listę? Średnia ocena na FW, ilość osób które film obejrzały, chcą obejrzeć? Bo codziennie znajduję tam całą masę tytułów i tak się zastanawiam, czy traktować serio to Nie przegap w TV, co rozumiem jako zestaw swego rodzaju klasyki, MUST HAVE dla każdego szanującego się kinomana. Czy też podejść z dużym dystansem bo pojawia tam się również spora ilość gniotów których przegapienie nie będzie żadną bolesną stratą. Oczywiście gusta są różne i dlatego przydałaby się personalizacja.
3. Dlaczego nie przychodzą mi w ogóle powiadomienia o emisji w TV filmów które zaznaczyłem jako chcę obejrzeć? Przez pierwsze dwa tygodnie przychodziły i nagle wszystko stanęło. Doczytałem, że powiadomienia zależą od stopnia determinacji z jaką chcemy obejrzeć film i tak chcąc aby przychodziły należy zaznaczać minimum opcję na pewno obejrzę, więc zawsze tak robię i od miesięcy nic nie przychodzi.

użytkownik usunięty
MichCorleone

Bo portal jest dziurawy i nic tutaj nie działa tak, jak powinno.