avataru na moim głównym profilu. Może mi ktoś powiedzieć czemu? Próbowałem zmienić na inny avatar i też nic. W tematach go widać ale na profilu nie. Pomóżcie
cały profil jest schrzaniony, nie widać nawet nowo ocenionych filmów z perspektywy własnego konta, nawet pomimo przeładowywania strony poprzez F5+CTRL. Wylogowanie i ponowne zalogowanie również nie pomaga. Ale o dziwo po wylogowaniu i wejściu na profil widać nowe oceny. Ale i tu całość się sypie, bo wyświetlają się w kolejności oceniania, a nie daty, patrz u mnie ocena Zaratustra, jako że film kiedyś oglądałem to postanowiłem go ocenić, ale przewinąć datę o kilka lat wstecz, a nadal jest na pierwszym miejscu.
Możliwe, że z czasem ulegnie to aktualizacji, któż to wie, chyba że to jedynie u mnie, ale to wątpliwe.
Moje antydatowane filmy są aktualizowane, nie wiem po jakim czasie to następuje, ale chyba parę tygodniu wstawiłem jednemu najstarszą datę, i teraz ta data z 1984 roku jest na samym dolę listy.
Jak i pewnie ze 100/200 innych.
możliwe, osobiście zauważyłem to dopiero wczoraj, że mimo ocenienia nowego filmu nie pojawił się w module "ostatnio ocenione", ale po wylogowania widać go na profilu, z tym, że na pierwszym miejscu widniała też ocena filmu Zathura, ale bez informacji kiedy został oceniony.
Fakt braku nowo ocenianych filmów na własnym profilu zauważyłem już z rok temu, jest zawsze jakieś , może i kilkudniowe opóźnienie w ich wyświetlaniu.
Potem się pojawiają. Ale że po wylogowaniu od razu widać, to nie wiedziałem.
I może dopiero jak ten zapis całkowicie pojawi się na profilu, to i data zostanie uwzględniona, i poleci w dół zgodnie z segregowaniem.
Usunąłem go i zrobię od początku, wrzuciłem wszystko w chmurę, dodałem wczoraj wszystkie zdjęcie na starego bloga, z powrotem, wszystkie przed zapisaniem były, dodałem zapisz, wchodzę na bloga zadowolony, że andrzejkowi zwieszę nosa, a tam połowy zdjęć nie ma, nie czekając zbyt długo na wk*rwie w afekcie usunąłem go. Zrobię nowego, lepszego, szybszego i sprawniejszego bloga;)
Brawo że się nie poddajesz, i niczym David walczysz z wiatrakami... :P A może to był Don Kichot z Goliatem... :D
W każdym bądź razie zajrzę tam, bo po poprzednim tylko przeleciałem, a przecież trzeba dokładnie obaczyć czym tak wkurzasz FW, że Ci zżera zdjęcia dań...
Zaraz, a może On głodny, i to dlatego :D :D
Z własnej woli bym mu się nie oddał, więc poświęciłem bloga. No chyba, że chciałby berło wyczyścić, to bym się zastanowił:P
Wujek woli nie eksperymentować, w końcu ma już taką praktykę w polerowaniu berła... (swojego :P ) , że nie odda go w obce ręce :D :D
Stawia na porządną ręczna robotę, żadna automatyzacja czy wykorzystanie podwykonawców nie wychodzi w rachubę :P
No i patrz co tu się dzieje !
Sławne berło atakuje ! :P
Jak "rączka" z Rodziny Addamsów tu złowieszczo krąży :D
https://s1.gifyu.com/images/Uwaga-Berlo.jpg
Powiem to tak a raczej się powtórzę owe berło jest już kultowe:P Teraz trzeba by było jakiś funclub dla berła założyć:P
Tak, Wujkowego, tylko jego berło tu ciągle krąży, i w różne posty się wciska :P
Czasem nawet incognito, ucharakteryzowane na "trzecią rękę" :D
Sekta Wujkowego Berła, byście je opiewali w pieśniach i szantach a także opowiadali swoim dzieciom, o mężnym Wujku i jego zacnym, magicznym i niezniszczalnym berle:P
Po Twojej śmierci berło zostanie obcięte i w formalinie wystawione w muzeum, jako okaz tajemniczej mutacji, gdzie turyści i studenci będą doznawać... szoku, patrząc jak można było posiadać taką trzecią rękę... z palcami, które ją samą siebie obsługiwały :P :D ;D
Mamy już oficjalny Kościół Latającego Potwora Spaghetti, to może powstać kolejny -
"Błogosławionego Berła, które czyni cuda" ( ....... miejsce na inne propozycje nazwy :P ) .
Będą świątynie, gdzie wierni czcić będą wizerunki i figury Wujkowego berła.
A przywódca kościoła zamiast pastorału będzie używał zmumifikowanego oryginału :D :D :D
Któż to wie ?
Tak sobie wyobrażam sznur pielgrzymów, i każdy z berłem w ręku... :P
Chyba będę miał dziś koszmary :P