avataru na moim głównym profilu. Może mi ktoś powiedzieć czemu? Próbowałem zmienić na inny avatar i też nic. W tematach go widać ale na profilu nie. Pomóżcie
Uwierz mi ono potrafi zdziałać cuda, raz mnie ktoś z Jezusem pomylił bo włożyłem mu berło do wiadra z wodą i zamieniłem w zupę mleczną z lanymi kluskami:P
Nie mam wąsa, zbijam się, jestem przystojny jaki jestem bez meksykańskiego wąsa Cziko. Kumpel kiedyś na mnie Cziko wołał jak zobaczył, że mi się wąs rzucił a golić mi się nie chciało:P
Wujek powinien ubezpieczyć ten swój atrybut, przynajmniej na milion dolców jak J.Lopez swoją pupę :D
A w razie potrzeby znaleźć wspólnika - rachu ciachu i po berle, ale za to 1.000.000 $ do podziału by było :P :D
Pewien film ma tytuł, ktory od razu mi się skojarzył z tym berłem ( swoją drogą co ja za skojarzenia i wizualizacje przez Was mam ;/ :P ).
" Ołowiany kondom " :D
Takie cuś to tylko Wujek mógłby "unieść"... XD
Ostatnio byłem na wulkanizacji bo mi za duże żyły na berle wyszły, bo zahaczałem przechodniów na przejściu dla pieszych:P
Wizualizacje mówisz hehe. Czyli mam myśleć, że wyobrażasz sobie berło królewskie XD No no no Montago :P
mnie po raz pierwszy spotkała takowa sytuacja, dlatego sprawdzałem na innych przeglądarkach i zarówno w opcji zalogowania jak i wylogowania, ale z tego co widzę zostało to już naprawione., oceny pojawiają się w czasie rzeczywistym na profilu.
a, i sugerowałbym sprawdzenie innych awatarów, bo może przyczyną jest format lub waga obecnego awatara wynikająca z faktu, że jest on animowany.
Jeśli to błąd to powinno samo się naprawić.
Kiedyś przez cały dzień we wszytskich postach zamiast avatarów widziałem kolorowe kółka, z kolorami jakie przeważały w avatarach. Mój to była cytrynowa kropa ;)
I się naprawiło.
A jak całkiem avatar skasujesz, to też biały kwadrat się wyświetla ?
Czy domyślny avatar FW, przy braku własnego ?
U Ciebie też występuje popularny błąd, po kliknięciu zamiast twoich wszystkich znajomych, widzę tylko "cykliczne_baranki" na profilu null'a.
Ale przecież jak pisał kilka postów wyżej, że ten awatar mu działał wcześniej, z resztą patrz, tu na forum go widać, w profilu już nie...
zdaje sobie z tego sprawę, ale profil to nie forum, i dziwnych powodów mógł powodować problemy na stronie profilu, lub uległ uszkodzeniu...