avataru na moim głównym profilu. Może mi ktoś powiedzieć czemu? Próbowałem zmienić na inny avatar i też nic. W tematach go widać ale na profilu nie. Pomóżcie

Yoda_MistrzJedi

Może mi ktoś odpowiedzieć?

Yoda_MistrzJedi

Moze trzeba poczekac, czasem tak jest ze zmienisz avatar a tam jeszcze stary widac.

mania19

W ogóle go nie widać :(

Mam aktualny... już nie ma starego widać białą kratkę

Yoda_MistrzJedi

Pytanie jest takie, czy wcześniej widziałeś tego awatara? Jeżeli tak, to błąd FW i na pewno wróci.

WujekChu1ek

widziałem

Yoda_MistrzJedi

Nie martw się, to błąd na FW, z resztą jak kocha to wróci.

WujekChu1ek

na filmwebie nic nie wraca, filmweb jest jak czarna dziura :>

WujekChu1ek

Miałeś rację :) ehh filmweb

Yoda_MistrzJedi

cały profil jest schrzaniony, nie widać nawet nowo ocenionych filmów z perspektywy własnego konta, nawet pomimo przeładowywania strony poprzez F5+CTRL. Wylogowanie i ponowne zalogowanie również nie pomaga. Ale o dziwo po wylogowaniu i wejściu na profil widać nowe oceny. Ale i tu całość się sypie, bo wyświetlają się w kolejności oceniania, a nie daty, patrz u mnie ocena Zaratustra, jako że film kiedyś oglądałem to postanowiłem go ocenić, ale przewinąć datę o kilka lat wstecz, a nadal jest na pierwszym miejscu.

Możliwe, że z czasem ulegnie to aktualizacji, któż to wie, chyba że to jedynie u mnie, ale to wątpliwe.

Herushingu

Moje antydatowane filmy są aktualizowane, nie wiem po jakim czasie to następuje, ale chyba parę tygodniu wstawiłem jednemu najstarszą datę, i teraz ta data z 1984 roku jest na samym dolę listy.
Jak i pewnie ze 100/200 innych.

Montago

możliwe, osobiście zauważyłem to dopiero wczoraj, że mimo ocenienia nowego filmu nie pojawił się w module "ostatnio ocenione", ale po wylogowania widać go na profilu, z tym, że na pierwszym miejscu widniała też ocena filmu Zathura, ale bez informacji kiedy został oceniony.

Herushingu

Fakt braku nowo ocenianych filmów na własnym profilu zauważyłem już z rok temu, jest zawsze jakieś , może i kilkudniowe opóźnienie w ich wyświetlaniu.
Potem się pojawiają. Ale że po wylogowaniu od razu widać, to nie wiedziałem.
I może dopiero jak ten zapis całkowicie pojawi się na profilu, to i data zostanie uwzględniona, i poleci w dół zgodnie z segregowaniem.

Montago

Mi się wyświetlają od razu po ocenieniu danego filmu, nigdy z tym problemu nie miałem.

WujekChu1ek

Coś za coś... Dobrali Ci się za do bloga :P

Montago

Usunąłem go i zrobię od początku, wrzuciłem wszystko w chmurę, dodałem wczoraj wszystkie zdjęcie na starego bloga, z powrotem, wszystkie przed zapisaniem były, dodałem zapisz, wchodzę na bloga zadowolony, że andrzejkowi zwieszę nosa, a tam połowy zdjęć nie ma, nie czekając zbyt długo na wk*rwie w afekcie usunąłem go. Zrobię nowego, lepszego, szybszego i sprawniejszego bloga;)

WujekChu1ek

Brawo że się nie poddajesz, i niczym David walczysz z wiatrakami... :P A może to był Don Kichot z Goliatem... :D
W każdym bądź razie zajrzę tam, bo po poprzednim tylko przeleciałem, a przecież trzeba dokładnie obaczyć czym tak wkurzasz FW, że Ci zżera zdjęcia dań...
Zaraz, a może On głodny, i to dlatego :D :D

Montago

Przeleciałes Wujkowi bloga??? :D

mania19

Ano... Ale •tylko• bloga... XD

Montago

Hahaha :D

mania19

Z własnej woli bym mu się nie oddał, więc poświęciłem bloga. No chyba, że chciałby berło wyczyścić, to bym się zastanowił:P

WujekChu1ek

Jak ma ponętne usteczka to szkoda by było nie skorzystac :P

mania19

A feee, jednak rezygnuje z poprzedniej myśli!! hehehe

mania19

Haha:P

nina2001

I Wujek zrezygnowal haha :P

mania19

Ble, a fee, zrezygnowałem:P Wolę damskie czyścicielki bereł;)

WujekChu1ek

Przeciez napisałes, ze bys sie zastanowil, a teraz ble i fee? :D

mania19

Tak ble i feee, bo sobie to zwizualizowałem:P

WujekChu1ek

Popieram to ble i feee , i dorzucę jeszcze fujjj :P
Ja sobie tego nawet nie wizualizowałem ;-)

Montago

Wyobraźnia szwankuje :P

WujekChu1ek

Wizualizacje są fajne :P ale ta pewnie była traumatyczna XD

mania19

Wujek woli nie eksperymentować, w końcu ma już taką praktykę w polerowaniu berła... (swojego :P ) , że nie odda go w obce ręce :D :D
Stawia na porządną ręczna robotę, żadna automatyzacja czy wykorzystanie podwykonawców nie wychodzi w rachubę :P

mania19

Widzę, widzę :P

nina2001

No i patrz co tu się dzieje !
Sławne berło atakuje ! :P
Jak "rączka" z Rodziny Addamsów tu złowieszczo krąży :D
https://s1.gifyu.com/images/Uwaga-Berlo.jpg

Montago

Powiem to tak a raczej się powtórzę owe berło jest już kultowe:P Teraz trzeba by było jakiś funclub dla berła założyć:P

nina2001

Ale czyjego berła to byłby funclub? :P Wujka? :D

mania19

Tak, Wujkowego, tylko jego berło tu ciągle krąży, i w różne posty się wciska :P
Czasem nawet incognito, ucharakteryzowane na "trzecią rękę" :D

Montago

Incognito XD jak tajny agent jej rączkowskiej mości:D

mania19

Sekta Wujkowego Berła, byście je opiewali w pieśniach i szantach a także opowiadali swoim dzieciom, o mężnym Wujku i jego zacnym, magicznym i niezniszczalnym berle:P

WujekChu1ek

Aż dla śmiechu kusi mnie założyc temat dotyczacego tego sławnego berła :DDD

mania19

Lepiej nie, ale po mojej śmierci chcę byście opiewali w pieśniach ten królewski klejnot!:P

WujekChu1ek

Jak ułoże tekst to założe taki temat :DDD
Tylko nie wiem w którym dziale :P

mania19

Byle nie w inne bo obejdę się smakiem:P Jedyny dział którego nie obserwuje:P

WujekChu1ek

Tam nie :) sama odstawiłam inne :)

WujekChu1ek

Po Twojej śmierci berło zostanie obcięte i w formalinie wystawione w muzeum, jako okaz tajemniczej mutacji, gdzie turyści i studenci będą doznawać... szoku, patrząc jak można było posiadać taką trzecią rękę... z palcami, które ją samą siebie obsługiwały :P :D ;D

WujekChu1ek

Sekta Wujkowego Berła XD lepiej brzmiało by Zakon Berła królewskiego:P

nina2001

Mamy już oficjalny Kościół Latającego Potwora Spaghetti, to może powstać kolejny -
"Błogosławionego Berła, które czyni cuda" ( ....... miejsce na inne propozycje nazwy :P ) .
Będą świątynie, gdzie wierni czcić będą wizerunki i figury Wujkowego berła.
A przywódca kościoła zamiast pastorału będzie używał zmumifikowanego oryginału :D :D :D

Montago

Będziemy chodzić na pielgrzymki :)?

nina2001

Któż to wie ?
Tak sobie wyobrażam sznur pielgrzymów, i każdy z berłem w ręku... :P

Chyba będę miał dziś koszmary :P

Montago

Hehe będziesz miał zacne koszmary :p sorry znaczy berłowe :P