Hej, jakoś od tygodnia korzystając z filmwebu na komputerze (w wersji mobilnej działa ok) nie jestem w stanie dodawać ocen ani dodawać pozycji do obejrzenia, kiedy próbuje, kursor zaczyna się kręcić i jakby zawiesza się. Próbowałam odświeżać, wylogować i zalogować się ponownie no i oczywiście wyłączyłam adblocka ale nadal nie chula. O co chodzi? Co mogę zrobić?Bez opcji zapisywania jestem w lesie, nic nie pamiętam ,Help!
Mam dokładnie to samo. I to nawet dłużej niż tydzień. Filmweb co chwilę ma jakieś usterki i nic sobie z tego nie robi. Jeszcze dzisiaj rano oceniłam film, ale teraz znowu to samo.
U mnie też było z przerwami, że raz mogłam zapisac a raz nie ale teraz już permanentnie kręci, doprowadzając mnie do furii. No nic, teraz jest nas dwoje, będziemy się wściekać razem ; ) może spróbuje napisać do nich na fb
Najlepsze, że zaraz po tym komentarzu weszłam na filmweba przez chrome w telefonie i o dziwo zapisało mi ocenę od razu. Wcześniej próbowałam jakieś 15 razy na laptopie na różne sposoby i nic z tego nie wychodziło. Nie mam pojęcia od czego to zależy, ale to już mega wkurzające...
Tak se gadał. Z polskich nie ma moim zdaniem nic porównywalnego. Kiedyś była teoretycznie Stopklatka, ale została zamknięta.
Pytanie nie do mnie, ale się wtrącę. Ja, oprócz Filmwebu, mam jeszcze konto na Filmaster ( polski portal ). Też można oceniać i dodawać do obejrzenia, poza tym da się wyszukiwać filmy wpisując tagi, czego na Filmwebie nie ma. Zajrzyj, może Ci się spodoba.
dzięki! będę miała na uwadze. Jedynie na myśl o budowaniu od now całej bazy ocenionych filmów kręci mi się w głowie :P
Wiem, że IMDB nie chcesz, ale może nie wiesz, że akurat tam można eksportować oceny z FW automagicznie, dodatkiem do Chrome'a bodajże.
Jak już założysz konto i się zalogujesz, zobaczysz opcję "importuj oceny", więc może nie trzeba będzie od nowa.
Z dodatkowych opcji, których nie ma na Filmwebie, oprócz szukania według tagów, jest osobna lista "domowa kolekcja", więc możesz dodawać tam filmy, które masz w domu, jeśli zbierasz.
U mnie dziś to samo. Kręcące się kółeczko przy próbie dodania filmu do obejrzenia zarówno przy włączonym jak i wyłączonym Adblocku.
Jak się kułko kręci, to trzeba odświeżyć, zaznaczyć jeszcze raz i poczekać. Jeżeli nie zadziała to trzeba powtórzyć.
U mnie to działa
Korzystając z okazji, to u mnie jest inny problem. Nie wiem jakim cudem, ale coraz częściej trafiam na filmy, które już wcześniej oceniłem. Problem leży w tym, że są bez oceny i muszę je oceniać jeszcze raz.
U mnie takie odświeżanie niestety nic nie dawało, ale na szczęście funkcja dziś już działa bez problemu.
Co do znikających ocen, to mi osobiście nic takiego się ( jeszcze ;-) nie przydarzyło, ale były już na forum takie wątki, więc zdarza się nie tylko Tobie.
Z ciekawości...
"Co do znikających ocen, to mi osobiście nic takiego się ( jeszcze ;-) nie przydarzyło"
A na jakiej podstawie masz co do tego pewność? Bo ja mogę tylko powiedzieć, że nic takiego nie zauważyłem.
"Nie przydarzyło", czyli nigdy nie miałam sytuacji, w której zauważyłabym, że moja ocena zniknęła, a inni - z tego, co piszą - takie sytuacje już mieli ( skoro to zgłaszają ). Nie napisałam ani słowa o pewności. Teraz jasne?
Mam wrażenie, że doskonale mnie zrozumiałeś, ale nie ma to jak łapanie kogoś za słówka, nie? Pozdrawiam.
Nie, pomyślałem, że może jakoś to weryfikujesz i byłem ciekawy jak. Ktoś tu w którymś wątku o znikających ocenach niedawno zarzekał się, że ma pewność, bo cośtam cośtam. Byłem ciekawy, czy Ty też.
Ktoś tu jest chyba przewrażliwiony... Może niesłusznie zinterpretowałem, że masz pewność, ale automatycznie zakładać, że muszę komentować złośliwie...?
W takim razie trochę się nie zrozumieliśmy. Z mojej strony wyglądało to tak, jak byś się czepiał i łapał mnie za słówka.
Nie, oczywiście nie jestem w stanie tego zweryfikować, ale też nigdy nie zauważyłam, żeby coś mi znikało, więc optymistycznie zakładam, że nie znika.
Czyli jedziemy na tym samym wózku. Wkurza mnie ten brak pewności, bo bardzo dbam, żeby wszystko oceniać, a człowiek przecież nie pamięta wszystkich obejrzanych filmów.
http://www.filmweb.pl/serial/Fringe%3A+Na+granicy+%C5%9Bwiat%C3%B3w-2008-467127 Ja z kolei nie mogę ocenić poszczególnych odcinków tego serialu :/ są wypisane tylko odcinki bez możliwości oceny.