Właśnie rozpoczęliśmy prace nad nowym profilem użytkownika. W związku z tym chcielibyśmy Was prosić o przedstawienie Waszych pomysłów dotyczących zmian na tej stronie. Jeśli macie jakieś ciekawe sugestie, oczekiwania, opiszcie je w komentarzach.
Z góry dziękujemy za wszystkie propozycje!
(uprzejmie prosimy o zamieszczanie wyłącznie uwag dotyczących profilu użytkownika. W celu zachowania porządku dyskusji, wypowiedzi niezwiązane z tematem będą usuwane)
Ogolna ocena aktora i mam pytamie gdzie sa procenty przy znajomych ?? mam wrazenie z odkad zaczely sie zmiany to wiecej jest tych na nie ... po co zmieniac cos co dobrze prosperuje
Zróbcie lepiej porządek ze znikającymi ocenami filmów (nie pojawiają się od razu), niewidocznymi postami a potem myślcie co dalej popsuć, po tym jak zmieniliście próg w rankingu 500 najlepszych filmów i po tym jak usunęliście podgląd ocen gustopodobnych przy danym filmie. :/
Wprowadźcie w ustawieniach w profilu aby można było zaznaczyć opcję: "Pokazuj na forum od najnowszych a nie najlepszych".
Szlag mnie trafia z tym domyślnym widokiem od najlepszych.
Popieram, bzdura totalna z tymi najlepszymi, bo jeżeli ktoś prowadzi konwersacje a ustawione jest od najlepszych komentarz to wszystko się pierd*olil bo innego słowa niestety na to nie ma.
- Powrót kokpitu byłby najlepszą poprawką z wAszej strony (to nie tak, że on nie był funkcjonalny, ale od momentu gdy go wprowadziliście nie dodaliście do niego bodaj żadnego usprawnienia - jakbyście go już wtedy olali), ale skoro tak lubicie iść w zaparte...
- stronicowanie zakładki "chcę obejrzeć" (który to już rok pada ta propozycja???);
- oddzielenie "chcę obejrzeć/zagrać" od "Chcę obejrzeć/zagrać PONOWNIE" (Mam prawie trzy tysiące filmów na celowniku, a lista za bardzo mi się nie zmniejsza, skoro co trzeci-czwarty z nich ma coś co sprawia że chcę go obejrzeć ponownie, a tym samym ponownie trafia na listę);
- więcej opcji sortowania wypowiedzi (własnego autorstwa, najświeższa odpowiedź, albo po dacie założenia tematu);
- skrzynka nadawcza oraz okienko informujące czy wysłanie wiadomości się powiodło (jeśli odpowiadam na czyjąś wiadomość okienko się nie wyświetla)
- stronicowanie w zakładce "obserwowane tematy"
- możliwość dostosowania poziomu prywatności odnośnie: swoich wypowiedzi; bloga; pełnej listy ocen;
- mógłby się przydać powrót zakładki seriale, które aktualnie oglądam;
- a z innych pupereli - skoro po najechaniu myszką na dowolny avatar wypowiadających się na forum (swoją drogą - przy avatarach autorów recenzji ten bajer też by się przydał) mogę przeczytać ilość ocen, wypowiedzi i recenzji każdego użytkownika, to pewną spójność zapewniłoby powtórzenie (opcjonalne) tej informacji na profilu.
A z innej beczki:
- (!) możliwość ustawienia zależności pomiędzy tym ile oczek ustawię w polu "chcę zobaczyć", a tym jakie informacje poda mi asystent (spepperyliście mi całą listę - jedno oczko dawałem filmom dopiero planowanym, których chęć obejrzenia miałem zweryfikować kolejnymi newsami podsyłanymi mi przez asystenta. Przez wasz cudny pomysł asystent uznał że one mnie po prostu g#@ obchodzą);
- możliwość zapisania sposobu wyświetlania odpowiedzi oraz tematów (od najlepszych, czy od najnowszych) na stałe
Skoro już byliście dobrzy i wprowadziliście to co pisałam z "wypowiedziami" to
-przydałaby się możliwość zmiany nicka choćby dla osób z główką, coś jak prezent dla nich za ich robotę
- opcja ignorowania użytkownika w zakładce do profilu, o której wspomniał Freeman
- jawność głosów w recenzjach - osoba, która ma recenzje dostaje powiadomienie o tym, że ktoś ( nick tej osoby) oddał głos w recenzji, plus jeśli ktoś chce oddać głos musiałby to też choć trochę uargumentować.