Właśnie rozpoczęliśmy prace nad nowym profilem użytkownika. W związku z tym chcielibyśmy Was prosić o przedstawienie Waszych pomysłów dotyczących zmian na tej stronie. Jeśli macie jakieś ciekawe sugestie, oczekiwania, opiszcie je w komentarzach.
Z góry dziękujemy za wszystkie propozycje!
(uprzejmie prosimy o zamieszczanie wyłącznie uwag dotyczących profilu użytkownika. W celu zachowania porządku dyskusji, wypowiedzi niezwiązane z tematem będą usuwane)
Zgadzam się. Poza tym przydałaby się możliwość zmiany nazwy użytkownika jak już jesteśmy przy zmianach
I jeszcze jedno skoro wprowadziliscie ocene ról to przydaloby sie rozbicie ról tj.podwojnych bo chce zaglosowac na
role i ocenia automatycznie dwie role a nie jedna.
Jako ciekawostkę podam iż w mobilnej aplikacji filmwebu istnieje możliwość wystawienia ogolnej oceny.
tak,tak,tak! Wg.mnie to był jeden z główniejszych powodów korzystania z waszego portalu...serio obecnie nowa strona po prostu mnie irytuje. Żeby przypomnieć sobie jaki tam serial oglądałam i ciekawe czy nie zaczyna się nowy sezon, trzeba pokonać straszne schody. A tak wszystko było pięknie ładnie na kokpicie...
Nie rozumiem narzekania na design nowego Filmwebu, który upodobnił się w pewnym stopniu do genialnego niegdysiejszego grono.net'u. Pamięta ktoś jeszcze tą "społecznościówkę"? :D
Jest coś takiego jak zakładka seriale, bardzo pomaga, nie tak jak było to w kokpicie ale jak się nie ma co się lubi....:
http://www.filmweb.pl/serials