Właśnie rozpoczęliśmy prace nad nowym profilem użytkownika. W związku z tym chcielibyśmy Was prosić o przedstawienie Waszych pomysłów dotyczących zmian na tej stronie. Jeśli macie jakieś ciekawe sugestie, oczekiwania, opiszcie je w komentarzach.

Z góry dziękujemy za wszystkie propozycje!

(uprzejmie prosimy o zamieszczanie wyłącznie uwag dotyczących profilu użytkownika. W celu zachowania porządku dyskusji, wypowiedzi niezwiązane z tematem będą usuwane)

filmweb

Nie usuwajcie dotychczasowej funkcjonalności. Dodatkowo dajcie wreszcie filtry w "chcę zobaczyć".

TAURI_3

Koniecznie!

TAURI_3

Dokładnie tak, tego najbardziej brakuje

TAURI_3

tak jest

TAURI_3

Zgadzam się. Poza tym przydałaby się możliwość zmiany nazwy użytkownika jak już jesteśmy przy zmianach

TAURI_3

chcę zobaczyć wreszcie filtrowanie "chcę zobaczyć" ;)

filmweb

Przywróccie zakladke seriale ktore obecnie ogladam tak jak bylo kiedys oraz ogolna.ocene aktora .

Ruben_fw

Pospisuję się pod tym w 100%.

Ruben_fw

Też jestem za :D

Ruben_fw

I ja tez sie dolaczam.

Ruben_fw

Popieram

FIZ

I jeszcze jedno skoro wprowadziliscie ocene ról to przydaloby sie rozbicie ról tj.podwojnych bo chce zaglosowac na
role i ocenia automatycznie dwie role a nie jedna.

Ruben_fw

I ja także

Ruben_fw

Popieram. A nawet jeśli nie ostatnio obejrzane/oglądane, to przynajmniej najwyżej oceniane.

Ruben_fw

popieram :)

Ruben_fw

TAK!!! również popieram w 100%!!

Ruben_fw

Popieram.

Ruben_fw

Ogólna oceno aktora - WRACAJ!

Zuza88

Po tysiąckroć popieram !!!

Zuza88

Koniecznie!

Ruben_fw

popieram!

Ruben_fw

Jestem za

Ruben_fw

I ja popieram :)

Ruben_fw

Jako ciekawostkę podam iż w mobilnej aplikacji filmwebu istnieje możliwość wystawienia ogolnej oceny.

Name_Description

Cicho, bo usuną. :>

Ruben_fw

Yes, yes, yes :) Podpisuję się obiema łapkami.

Ruben_fw

Popieram.

Ruben_fw

popieram.

Ruben_fw

Też jestem za.

Ruben_fw

Ja też się pod tym podpisuję.

Ruben_fw

dokładnie! również popieram

Ruben_fw

Popieram!

Ruben_fw

popieram, teraz trzeba szukać po stronach seriali, na którym odcinku się skończyło

fojtek21

No nie..w. zakładce seriale masz tę opcję

Ruben_fw

Popieram!

Fuxik12

ja też

Ruben_fw

Popieram

damin529111

ja też!

Ruben_fw

Ogólna ocena aktora obowiązkowa, oznacznik "oglądam" niekoniecznie,

Ruben_fw

Popieram!

Ruben_fw

Popieram również!

Ruben_fw

Ja też chce

Ruben_fw

Popieram

Ruben_fw

Dokladnie!!! Poprzednia bylo super!

Ruben_fw

Ta zakładka o serialach ze starego kokpitu była świetna

Ruben_fw

popieram!

Ruben_fw

tak,tak,tak! Wg.mnie to był jeden z główniejszych powodów korzystania z waszego portalu...serio obecnie nowa strona po prostu mnie irytuje. Żeby przypomnieć sobie jaki tam serial oglądałam i ciekawe czy nie zaczyna się nowy sezon, trzeba pokonać straszne schody. A tak wszystko było pięknie ładnie na kokpicie...

evcia28

Nie rozumiem narzekania na design nowego Filmwebu, który upodobnił się w pewnym stopniu do genialnego niegdysiejszego grono.net'u. Pamięta ktoś jeszcze tą "społecznościówkę"? :D

evcia28

Jest coś takiego jak zakładka seriale, bardzo pomaga, nie tak jak było to w kokpicie ale jak się nie ma co się lubi....:
http://www.filmweb.pl/serials

Ruben_fw

Również popieram