Dlaczego co jakiś czas zdarza się, że nie mogę wystawiać ocen.
Od czego to zależy???
Od wczoraj mam tak, a znajomi oceny wystawiają???
I niech Ktoś nie sugeruje, że dostałem jakiegoś bana czasowego, bo od dawna nie zostawiłem żadnego komentarza na portalu.
Więc co jest grane....

pawelk1504

Redakcja Cię nie lubi:P Serio jesteś zdziwiony, że na tym portalu są jakiekolwiek błędy?

WujekChu1ek

Wcale nie jestem zdziwiony, bo brak możliwości wystawiania czasowo ocen to pikuś choćby przy tym jak oceny amba wcina.
A miałem tak nieraz i nie dwa i nie było to wsiąknięcie 1 czy 2 ocen.
Ba nawet był taki przypadek, że jeden znajomy na priv wysłał mi link do... nowej strony filmu, który już miał stronę od wielu lat i kilka tysięcy oddanych głosów, a postanowiono założyć mu z jakiejś przyczyny nową...

pawelk1504

Przed wystawieniem oceny musze przynajmniej 2 razy odświeżyć stronę bo mi się one nie zapisują

diavolo0801

Dzięki za patent - u mnie odświeżanie strony też pomogło...

pawelk1504

" nowej strony filmu, który już miał stronę od wielu lat i kilka tysięcy oddanych głosów, a postanowiono założyć mu z jakiejś przyczyny nową..."

Prawdopodobnie był to jakiś paskudny dubel, albo też zła nazwa filmu, nic w tym dziwnego, tylko każda osoba która miała ocenione owe dzieło powinna dostać powiadomienie o tym zabiegu.

WujekChu1ek

No właśnie nie dubel, bo sprawdziłem za jakiś czas i "stara" strona zniknęła.
Ale zgadzam się, że powinno być powiadomienie albo przeniesienie automatyczne ocen, a nic takiego nie nastąpiło, bo miał ich zaledwie kilkadziesiąt...

pawelk1504

Czyli tak na logikę, jeżeli stara strona zniknęła to jednak był dubel;) Możliwe jednak, iż usunęli nie tego dubla co trzeba XD

pawelk1504

Dzień dobry.

Blokada wypowiedzi nie uniemożliwia wystawiania ocen.

Wczoraj nie mogłem dodać tematu, tj. po napisaniu treści i próbie dodania do na forum, pojawiał się błąd i strona, która nie istnieje.

KRCK

I nie założyłeś? Też nie mogę oceniać, nawet odświeżanie nie pomaga.

Palma_Kokosowa

Nie założyłem. Chciałem spróbować ze smartfona, ale koniec końców odpuściłem. Hmm... Na oceny nic nie poradzę, zapewne to efekt prac i pewnie możliwość oceniania się odblokuje za kilka dni. U mnie działa.

KRCK

Wiem, że nie poradzisz. Po prostu chciałam się poskarżyć, bo temat już założony.

Palma_Kokosowa

Spróbuj się zalogować z innej przeglądarki. Jeśli nie, to ponownie, ale w oknie prywatnym.

Palma_Kokosowa

Spróbuj stronę 2 razy odświeżyć tylko za każdym razem po wyskoczeniu komunikatu i naciśnięciu ok - mi wtedy wystawianie ocen zaczyna działać...

pawelk1504

Żaden komunikat mi nie wyskakuje, tylko kręci się kółeczko ładowania, kręci i kręci aż do znudzenia.

Palma_Kokosowa

mam tak samo, odświeżanie nie pomaga.

slimak79

Próbowałeś z inną przeglądarką i oknem prywatnym?

KRCK

wygląda na to, że naprawili, bo teraz zadziałało