Dlaczego co jakiś czas zdarza się, że nie mogę wystawiać ocen.
Od czego to zależy???
Od wczoraj mam tak, a znajomi oceny wystawiają???
I niech Ktoś nie sugeruje, że dostałem jakiegoś bana czasowego, bo od dawna nie zostawiłem żadnego komentarza na portalu.
Więc co jest grane....
Wcale nie jestem zdziwiony, bo brak możliwości wystawiania czasowo ocen to pikuś choćby przy tym jak oceny amba wcina.
A miałem tak nieraz i nie dwa i nie było to wsiąknięcie 1 czy 2 ocen.
Ba nawet był taki przypadek, że jeden znajomy na priv wysłał mi link do... nowej strony filmu, który już miał stronę od wielu lat i kilka tysięcy oddanych głosów, a postanowiono założyć mu z jakiejś przyczyny nową...
" nowej strony filmu, który już miał stronę od wielu lat i kilka tysięcy oddanych głosów, a postanowiono założyć mu z jakiejś przyczyny nową..."
Prawdopodobnie był to jakiś paskudny dubel, albo też zła nazwa filmu, nic w tym dziwnego, tylko każda osoba która miała ocenione owe dzieło powinna dostać powiadomienie o tym zabiegu.
No właśnie nie dubel, bo sprawdziłem za jakiś czas i "stara" strona zniknęła.
Ale zgadzam się, że powinno być powiadomienie albo przeniesienie automatyczne ocen, a nic takiego nie nastąpiło, bo miał ich zaledwie kilkadziesiąt...
Czyli tak na logikę, jeżeli stara strona zniknęła to jednak był dubel;) Możliwe jednak, iż usunęli nie tego dubla co trzeba XD
Dzień dobry.
Blokada wypowiedzi nie uniemożliwia wystawiania ocen.
Wczoraj nie mogłem dodać tematu, tj. po napisaniu treści i próbie dodania do na forum, pojawiał się błąd i strona, która nie istnieje.
Nie założyłem. Chciałem spróbować ze smartfona, ale koniec końców odpuściłem. Hmm... Na oceny nic nie poradzę, zapewne to efekt prac i pewnie możliwość oceniania się odblokuje za kilka dni. U mnie działa.
Spróbuj stronę 2 razy odświeżyć tylko za każdym razem po wyskoczeniu komunikatu i naciśnięciu ok - mi wtedy wystawianie ocen zaczyna działać...
Żaden komunikat mi nie wyskakuje, tylko kręci się kółeczko ładowania, kręci i kręci aż do znudzenia.