Nie macie na to paragrafu? https://www.filmweb.pl/forum/inne/Od+pi%C4%85tku+afryka%C5%84skie+upa%C5%82y+w+c a%C5%82ej+Polsce.+Ten+stan+rzeczy+utrzyma+si%C4%99+do+polowy+sierpnia.,3019147#p ost_15892387

ZasumitraX

Liczy się klikalność, nieważne czy wchodzi normalny user czy spamująca parówa.

ramsay2

Pewnie pracownicy portalu spamują i trollują Maraca, za jego teksty w ich stronę XDXD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ZSGifMan

True.

ramsay2

W jaki sposób miałaby się liczyć klikalność na forum? Liczą się odsłony, a nie to czy jakiś ramsay2 poklepie to czy tamto xD Właśnie dlatego, że klikalność się kompletnie nie liczy dochodzi do sytuacji w których administracja ma po prostu w dupie pewne sprawy związane z forum. I nie ma w tym nic dziwnego czy bulwersującego.

elmaister

klikalność można bardzo łatwo ogarnąć.
Ty chyba lubisz być złośliwy?
Żeby nie było, to nie krytyka.

ramsay2

"klikalność można bardzo łatwo ogarnąć."
Oto twoja odpowiedź na pytanie w jaki sposób miałaby się liczyć klikalność na forum. W szkole musiałeś błyszczeć niczym szafir xD

Jeśli za złośliwość uznajesz wytykanie innym głupot oraz polemizowanie z odmiennymi opiniami to pewnie że lubię. To zabawne szczególnie tutaj gdzie 3/4 userów mało się nie zesra z bólu dupy na sam widok krytyki xDDD
Dopiero co skrytykowałem twoją opinię a ty mi się asekuracyjnie tłumaczysz że twój post to nie krytyka? Co może być takiego bolesnego w krytyce? Bez konstruktywnej krytyki nie ma rozwoju.

elmaister

Nie, wystarczy skrypt.
Aha, ale nie zesraj się kolego/.

ZasumitraX

Przecież wystarczy zobaczyć inne tematy, w których ten spamer się wpisywał, by zobaczyć, że jego wypowiedzi są blokowane na bieżąco. Forum nie ogranicza się do waszego INNE, ale to też tysiące innych for, gdzie codziennie wypowiadają się użytkownicy w mniej lub bardziej kulturalny sposób, polecam zajrzeć do forum jakiegokolwiek filmu rozrywkowego. Zgłoszeń więc mają na pęczki, ale ty chcesz by dostosowali się do ciebie BO TAK. Narobiliście tam syfu, a INNE przypomina pokój dla niepełnosprawnych w hotelu, to nie dziw się, że moderacja was olewa. Zwłaszcza, że ten spam nie jest szczególnie groźny, czy urągający ludzkiej inteligencji, jak np. wpisy sfrustrowanego użytkownika, że na tym portalu nie dzieje się nic tak jak on chce.

Enchateau

"Blokowane na bieżąco"....joke miesiąca.

Enchateau

Ale ja się domagam likwidacji konta.

ZasumitraX

I co ci to da? Konto widocznie ma chyba z 3-4 wersje, może więc ich mieć więcej. Jak już wspominałem, spam jest nie groźny, a moderacja ma zgłoszeń o wiele więcej i ważniejsze, niż wpisy upośledzonych z INNE.

Enchateau

Dla zasady.

ZasumitraX

Niby jakiej? Serio, zaciekawiłeś mnie teraz. Ba chyba zdajesz sobie sprawę, że takie fora jak Inne/śmietnik/hyde-park mają najniższy stopień priorytetu na jakimkolwiek forum? Własnie dlatego że to śmietnik?

użytkownik usunięty
Enchateau

Twoja wola, ale rozmawiasz z kolesiem, który kiedyś nasrał na inne ze 100 tematów nazywając innego użytkownika cwelem, za co dostał bana.

To byl jakis blad na filmwebie, ale orginalny temat sam zalozyl.
Dobil sie skaczac do moderatora Biskupa. Zadal mu pytanie "i co moderatorku, zbanujesz mnie?".

użytkownik usunięty
Gozer_Traveler

No to jak wyżej. Oni maja szczęście z andrzejkiem, że poza inne ludzie nie wiedzą kim są.

Zasumitra popelnial bledy. Za cos polecial przeciez. Ale nie poleci za to co sie teraz odbywa na forum.

użytkownik usunięty

Nie interesuje mnie to szczególnie, ale zaciekawił mnie powód dla którego moderacja ma jak najszybciej zbanować spamera, który poza INNE nie wychodzi.

użytkownik usunięty
Enchateau

Nie wiesz jaki jest powód? Bo gdy Kali spamować to być dobrze, ale gdy Kalemu spamować to być źle. Cały sekret.

Enchateau

To banalne: ktoś spamuje na inne, widzę to, sprawdzam datę założenia konta, zgłaszam. Działam, domagam się i mam. A wy róbcie co tam chcecie, ja o swoje walczę.

ZasumitraX

To teraz przygotuj się na eksperyment myślowy:

Co jest dla moderacji Filmweb ważniejsze: tematy newsowe/około filmowe, czy śmietnik, w którym wypowiada się tylko najgorszy sort userów?

Jak już dasz sobie czas by przemyśleć swoją odpowiedź, to ufam, że moje wyjaśnienie sprawy uznasz za zbędne. BO to trochę jak tłumaczenie 10 latkowi dlaczego deszcz leci z nieba

Enchateau

" I co ci to da? Konto widocznie ma chyba z 3-4 wersje, może więc ich mieć więcej"

i przy kazdym jedno klik"zablokuj".

Chyba o to mu chodzilo. Szybsza metoda.

Gozer_Traveler

Nadal nie widzę powodu, dla którego miałby być w tym momencie priorytet niż "bo ja siedzę na INNE, i tam ma być wszystko banowane to co mi się nie podoba, kwik". Dopóki taki delikwent siedzi w śmietniku, nie włazi w newsy, czy nie spamuje for filmowych, szczególnie tych popularnych, to moderacja załatwi to na samym końcu, a jak zauważylem w innych tematach, jego spamy są blokowane.

Enchateau

a ja widze, takie konta powinny byc banowane z automatu, spam mozna wyczyscic po jakims czasie. Zablokowanie jednego konta nie zabiera wiele czasu.

Enchateau

Dzień dobry. Dlaczego usunęłaś oceny z profilu?

KRCK

Nie wiem co to ma do rzeczy, a tym bardziej nie czuję potrzeby tłumaczenia się ze swoich działań w profilu

KRCK

Mam pytanie - czy Gozer to Pana konto?

ZasumitraX

Chwalisz sie swoimi alterami?

ZasumitraX

Przeczytaj co napisał Enchateau bo gościu wyczerpał temat - nie mam pojęcia czego tu jeszcze można nie łapać. Gówno kogo obchodzi jakieś INNE to jest śmietnik zostawiony pewnie tylko z obawy że zawartość mogłaby się rozlać na inne działy.

elmaister

Podbijając takie tematy, nakręcasz dalszy spam, a co za tym idzie - jesteś szkodliwym elementem tego portalu. Jeden ban już załapałeś, podejrzewam właśnie za to. Zbierasz sobie, koleżko, na kolejny, więc radzę się pilnować.

rolnik

Jest i mój Sputnik :D Siema co tam dużo ostatnio lizałeś za niezgadzanie się z elmaistrem? xD

elmaister

xDDD

rolnik

Aż tyle? O cholera to z ciebie niezły fachowiec xD

katedra

W jaki sposób podbijając takie tematy nakręcam dalszy spam? :O