Przywróćcie stronę: http://www.filmweb.pl/user/nick/films/wanna-see !! Dla chętnych. Plis.

luqazs

Nowy portal to dramat - przywróćcie starą wersję! Szczególnie "chcę zobaczyć" - w obecnej formie zupełnie nie wiadomo czemu i koma ma ona służyć.

luqazs

Strony "nie chcę zobaczyć" nie ma już w ogóle, to jest dopiero tragedia :(

dorotagniedziejko1998

No właśnie, usunęli całą zakładkę, jakby jeszcze uprzedzili to można by zrobić w niej porządek, a tak to przepadło...

montague

Miałam tam przeszło 15 tysięcy filmów, dobrze, że chociaż X "nie interesuje mnie" jeszcze istnieje, bo bez tego to można by zwątpić.

luqazs

Tak! Poprzednia forma była genialna - szybko mogłem się zorientować, czy w tv jest coś, co chcę zobaczyć. Teraz trzeba wejść w program tv, wybrać platformę, cały dzień a potem przewijać pasek z programami. Przykro mi, ale to totalna beznadzieja :( To była jedna z najfajniejszych funkcji, jaką oferowaliście.

luqazs

Również jestem za przywróceniem, chcę zobaczyć, w starej formie

luqazs

Lepiej niech przywrócą wyszukiwarkę tytułów w obejrzanych filmach (filtry to nie wszystko - rozumiem jakby w głównej wyszukiwarce było obok "ukryj obejrzane" także "pokaż tylko obejrzane") i dodają większy skok dla wyboru strony. Przecież to kpina - cała szerokość strony pusta i na środeczku mikroskopijne 1, 2, ..., 5. A stron 150+ i przeglądaj do śmierci.

luqazs

Ten portal stał się gównem.
Osoby zajmujące się Filwmebem, są ślepe, albo niədojəbane. Koniec owijania w bawełnę i cackania się.

Vachell

Co się odxxxebało z tym wyglądem profilu? Co to jest, jakiś Facebook? Nic tam nie widać, wszystko się pomieszało (wiele dat obejrzenia zmieniło mi się na 1970 rok!!!), ŻENADA! Da się jakoś powrócić do starego wyglądu zakładki Mój profil?

luqazs

Nowa strona profilowa jest tragiczna.

Proszę o uwzględnienie możliwości wyboru starej lub nowej strony profilowej.

Wymuszenie na użytkownikach korzystania z nowej wersji strony profilowej w praktyce skończy się naszą rezygnacją z portalu.

GrzegorzLaguna

A widzisz. Tu nie chodzi o to, aby grozić, tylko to zrobić. Nie czują presji.

GrzegorzLaguna

Trochę szkoda byłoby rezygnować jak się już ma mnóstwo filmów ocenionych ale niestety zmiany wprowadziły chaos, brak przejrzystości i czytelności. Jest gorzej.

Mike_Frost

Ja dzisiaj zaczynam testować IMDb.

Wprowadzanie tak szeroko idących zmian w stronach profilowych bez konsultacji z użytkownikami to skandal.

Nie zamierzam tego wspierać.

GrzegorzLaguna

Znalazłem z polskich portali coś takiego jak FDB. IMDb jest fajną stroną ale nie mam tam swojego konta ... jeszcze :)?

Ja i tak podchodzę do tych zmian na luzaka bo i tak teraz co raz mniej filmów oglądam. Ale szkoda swojego konta usuwać. Jest jak historia :) tyle już filmów ocenionych w rożnym okresie życia.

luqazs

Popieram.

luqazs

Totalnym idiotyzmem było usunięcie sortowania według tego kiedy film będzie w TV

luqazs

Popieram. Szybka funkcja co jest w tv była u was najlepsza. Przywróćcie, co wam szkodzi :)