Da się w jakiś sposób zrobić tak aby powiadomienia wyskakiwały na forum, a żebym nie dostawał maili na pocztę? Grzebałem w ustawieniach, ale w efekcie albo dostaje wszędzie albo nigdzie.

M_COL

Tu też ?
http://www.filmweb.pl/settings/notifications

NORDBERG

No tutaj.

M_COL

No to klikasz nie wysyłaj powiadomień i powiadomienia będziesz dostawał tylko na forum Filmwebu.

Andrzejek324

To wtedy na forum też nie dostaję powiadomień, już to próbowałem.

M_COL

Nie ma mozliwości żebyś na forum nie dostawał powiadomień. Tam jest tylko email i komunikator w opcjach, jak zaznaczysz w każdym polu nie wysyłaj powiadomień to wtedy ci będą przychodziły tylko na forum.

Andrzejek324

No dobra, jeszcze raz to spróbuję, ale wcześniej naprawdę nie przychodziły mi powiadomienia na forum.

M_COL

Nie ma takiej możliwości żeby nie przychodziły ci powiadomienia na forum.

Andrzejek324

No naprawdę tak miałem. Dzisiaj wyłączyłem opcję powiadomień na email na kilkadziesiąt minut i przez ten czas nie przychodziły mi żadne powiadomienia a odpisywały mi różne osoby na komentarze, itp. Potem włączyłem na email i wtedy na forum powróciły powiadomienia, ale te od momentu zmiany ustawień.

Andrzejek324

No dobra, teraz widzę tu powiadomienia, ale wcześniej tu napisałem bo się zdziwiłem, że tutaj nie dostaję powiadomień, mam nadzieję, że już będzie OK.