Witam. Mam od niedawna duży problem z zapisem znaków tekstowych typu ★, ►, „ ”, $ itp. Znaki te wyświetlają się bez problemu we wszystkich moich notkach (nieważne czy zostały one opublikowane, czy też nie), Jednak za każdym razem kiedy usiłuje zapisać zupełnie nową stronę lub nadpisać starą, w której znajdują się wymienione znaki znikają one w podglądzie, jak i w polu edycji po ponownym jego otwarciu. Czy Wy też posiadacie utrudnienia? Jeśli ktoś, kto tworzy własne blogi niech spróbuje zapisać powyższe znaki znaki i spróbuje je zapisać. Chciałbym wiedzieć, czy jestem jedynym użytkownikiem, któremu nie wyświetlają się one, oraz czy macie jakieś rady na usuniecie tego błędu. Wszelka pomoc z Waszej strony będzie mile widziana.

ash_williams85

U mnie też nie działają te znaki. W szybkim podglądzie są widoczne, ale już po zapisaniu znikają.

mejor910

Czyli jest to wina Filmwebu. Niech ich kulawa gęś kopnie }:(.

ash_williams85

to zawsze jest wina filmwebu ^_^

Herushingu

Nawet kolega sobie nie zdaje sprawy jak bardzo jestem wnerwiony tym faktem. Dobrze, że tego typu znaki tekstowe nie zniknęły w starszych notka, bo wtedy już bym się załamał.

ash_williams85

A akurat zabrałem się za bloga i chciałem wszystko ładnie oprawić, żeby dobrze wyglądało. Szybko fw podcina skrzydła.

mejor910

to jest Filmweb! to tu normalne! Czego się spodziewałeś? ^_^

Herushingu

No po tylu latach zdążyłem się już z tym oswoić, ale widzę, że nadal potrafi zaskoczyć :D

użytkownik usunięty
ash_williams85

Hej, spróbuj tego ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ albo Cię podziurawię.

Okularki znikają po zapisaniu ( ಠ ʖ̯ ಠ ).

użytkownik usunięty
ash_williams85

Nie stój pod słońcem bo nie trafię.