Brawo filmweb, kolejna zmiana której nikt nie chce i która wygląda obrzydliwie :)
Domyślam się że o powrót starych profili nie ma co prosić?
Tylko z komputera :/
Z telefonu (i pewnie tabletu) nie można, bo nie ma tej ikony.
Nie wyświetla się, ani na wersji mobilnej, ani na pełnej, komputerowej...
http://img.techpowerup.org/180409/dobrazmiananadeszla.jpg
Ironia losu, biorąc pod uwagę, że nowa wersja profili wygląda jak zaprojektowana na urządzenia mobilne, prawda?
Najbardziej szkoda użytkowników którzy włożyli dużo czasu żeby utworzyć fajne blogi na profilach... Poza tym przeglądanie własnej bazy jest teraz praktycznie nieczytelne. Mam nadzieje że jeszcze trochę pracy w to włożą bo aktualnie to się do niczego nie nadaje ( chociaż patrząc na nieodświeżone rankingi ról aktorów to możemy się nie doczekać :(
Nie no, jest wesoło, chwilę temu wywaliło portal, kontry dodają się podwójnie a punktów za bieżący miesiąc nigdzie nie widać. Jak zmieniać to po całości. Szkoda, że nikt im nie powiedział, że powinno się na lepsze.
Viconia też uważam za nieczytelne dodawanie materiałów i tylko czemu to zrobili ? żeby było mniej chętnych ?
Niech mi ktoś powie jak można przefiltrować teraz filmy/seriale z zakładki "chcę obejrzeć" pod kątem emisji w tv. Bardzo, bardzo proszę.
Miałem piękny profil, dużo opcji sortowania filmów, dodane materiały pod kontrolą. Wszystko poszło się pier..lić
Już od dawna za zmiany na FW biorą się estetyczni bezguścia, a jak się okazuje, także ignoranccy durnie. Ludzie nie mający pojęcia o praktycznym funkcjonowaniu ze strony aktywnego użytkownika.
Szkoda strzępić języka i tłumaczyć co i jak, i tak tu nic nie zmienią. Jak zawsze podczas tych swoich "zmian".
Ciekawe natomiast jest, kiedy myślisz, że gorzej nic nie może, panowie z Filmweba uświadamiają ci w jak wielkim jesteś błędzie.
Ostatnia przydatna dla mnie rzecz na portalu to możliwość przeglądania ocenionych pozycji. Dziękuję. FW stał się dla mnie zupełnie bezużyteczny.
Się czepiasz, teraz można se wstawić faceta dobierającego się do kozy w tło, albo dildo - zawsze o tym marzyłam.
Nie wiem od kiedy ta zmiana, bo już dawno się przeprowadziłam. Widzę jednak, że dalej nie da się korzystać z tego portalu.
A mimo to są osoby, które korzystają. Masochiści?
Fdb.pl
Na pewno nie tak rozbudowana baza jak tu, ale daje radę i jest na bieżąco (ewentualnie można dodawać materiały - jak tu). Użytkownicy sobie żyją spokojnym i przyjemnym życiem, którego nie zakłócają podniety zafascynowanej Instagramem elyty rządzącej, co więcej w przypadku mało atrakcyjnych zmian mogą z powodzeniem zbojkotować te zmiany. A na pewno zostaną one rozważone. Pomijając, że strona rozwija się raczej w innym kierunku niż warstwa estetyczna.
Także jeśli wygląd strony nie razi, to jest to przyjemne miejsce o kameralnej atmosferze. Nie zaszkodziłaby większa liczba aktywnych osób.