Brawo filmweb, kolejna zmiana której nikt nie chce i która wygląda obrzydliwie :)
Domyślam się że o powrót starych profili nie ma co prosić?

marek1980_filmweb

https://i.imgur.com/nJqJcrD.png

Evangarden

Tylko z komputera :/
Z telefonu (i pewnie tabletu) nie można, bo nie ma tej ikony.
Nie wyświetla się, ani na wersji mobilnej, ani na pełnej, komputerowej...
http://img.techpowerup.org/180409/dobrazmiananadeszla.jpg

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Montago

Ironia losu, biorąc pod uwagę, że nowa wersja profili wygląda jak zaprojektowana na urządzenia mobilne, prawda?

nikike

Najbardziej szkoda użytkowników którzy włożyli dużo czasu żeby utworzyć fajne blogi na profilach... Poza tym przeglądanie własnej bazy jest teraz praktycznie nieczytelne. Mam nadzieje że jeszcze trochę pracy w to włożą bo aktualnie to się do niczego nie nadaje ( chociaż patrząc na nieodświeżone rankingi ról aktorów to możemy się nie doczekać :(

nikike

Jak można dodać zdęcie w tle?
Widzę, że niktórzy już mają, a ja u siebie nie widzę takiej opcji.

nikike

Nie no, jest wesoło, chwilę temu wywaliło portal, kontry dodają się podwójnie a punktów za bieżący miesiąc nigdzie nie widać. Jak zmieniać to po całości. Szkoda, że nikt im nie powiedział, że powinno się na lepsze.

nikike

A poczta jak była przestarzała, tak jest nadal...

kamilxxx09

Czekaj czekaj... Zaraz spartolą i to i będzie jeszcze gorsza. Ale nowa.

kamilxxx09

W ramach spełnienia próśb o dodanie skrzynki nadawczej usuną skrzynkę odbiorczą.

nikike

O, to by było w ich stylu.

nikike

A wypowiedzi już nie ma w ogóle :/

nikike

Nie widzę aktywności moich znajomych. Czy ktoś wie, jak to się uruchamia?

nikike

Już w sumie wszystko jakoś przeboleję, ale nie te nieczytelne dodawane materiały... Porażka.

Viconia_Lolth

Viconia też uważam za nieczytelne dodawanie materiałów i tylko czemu to zrobili ? żeby było mniej chętnych ?

Viconia_Lolth

Romansowałem z Tobą Viconia podczas mojej podróży przez Wrota Baldura :)

nikike

Niech mi ktoś powie jak można przefiltrować teraz filmy/seriale z zakładki "chcę obejrzeć" pod kątem emisji w tv. Bardzo, bardzo proszę.

trysz

Też tego szukam. Dla mnie bardzo przydatna funkcjonalność. Mam nadzieję, że to jeszcze przywrócą.

nikike

Ktoś wie gdzie zakładka wypowiedzi?

Valenciaa

Przecież usunęli jeszcze przed redesignem. (Była nieaktywna od miesięcy.)

nikike

Miałem piękny profil, dużo opcji sortowania filmów, dodane materiały pod kontrolą. Wszystko poszło się pier..lić

nikike

Rzeczywiście tragedia :/

nikike

Co za syf...

Justyna_0288

Najlepsze podsumowanie.

Justyna_0288

Wszystko inne zgoda, tylko to "polactwo" - z Chin jesteś czy Mongołka jakaś?

nikike

123 lajki, ale fejm, Nikisriki

Fassassin

223 :3

nikike

232, teraz możęsz czuć się jak porządny drag queen

użytkownik usunięty
Gyp

Patryk Knoor.

Wiedziałem, że gdzieś po sobie nie sprzątnąłem

użytkownik usunięty
Gyp

Dobre nazwisko.

Skąd mnie znasz : D

użytkownik usunięty
Gyp

Pisales do mnie kiedyś w pewnej sprawie.

Jakiej?

użytkownik usunięty
Gyp

Pisać tutaj?

To może lepiej nie :DDDDD

Gyp

he :D

nikike

Już od dawna za zmiany na FW biorą się estetyczni bezguścia, a jak się okazuje, także ignoranccy durnie. Ludzie nie mający pojęcia o praktycznym funkcjonowaniu ze strony aktywnego użytkownika.

Szkoda strzępić języka i tłumaczyć co i jak, i tak tu nic nie zmienią. Jak zawsze podczas tych swoich "zmian".

Ciekawe natomiast jest, kiedy myślisz, że gorzej nic nie może, panowie z Filmweba uświadamiają ci w jak wielkim jesteś błędzie.

nikike

Ostatnia przydatna dla mnie rzecz na portalu to możliwość przeglądania ocenionych pozycji. Dziękuję. FW stał się dla mnie zupełnie bezużyteczny.

nikike

Się czepiasz, teraz można se wstawić faceta dobierającego się do kozy w tło, albo dildo - zawsze o tym marzyłam.

Dallaz

<333

Ktos_kto

Aha, opcje wypowiedzi też wyrzucono do kosza. Ponownie - po co komukolwiek użyteczność, nie?

nikike

Nie wiem od kiedy ta zmiana, bo już dawno się przeprowadziłam. Widzę jednak, że dalej nie da się korzystać z tego portalu.

A mimo to są osoby, które korzystają. Masochiści?

Vettii

A dokąd przeprowadziłaś się? I jak oceniasz nowe miejsce?

hando

Podbijam.

AgraelRaelag

Fdb.pl
Na pewno nie tak rozbudowana baza jak tu, ale daje radę i jest na bieżąco (ewentualnie można dodawać materiały - jak tu). Użytkownicy sobie żyją spokojnym i przyjemnym życiem, którego nie zakłócają podniety zafascynowanej Instagramem elyty rządzącej, co więcej w przypadku mało atrakcyjnych zmian mogą z powodzeniem zbojkotować te zmiany. A na pewno zostaną one rozważone. Pomijając, że strona rozwija się raczej w innym kierunku niż warstwa estetyczna.
Także jeśli wygląd strony nie razi, to jest to przyjemne miejsce o kameralnej atmosferze. Nie zaszkodziłaby większa liczba aktywnych osób.

Vettii

Jak oceniasz szanse na przekonanie właściciela do dodania nowych funkcjonalności? Pokochałem Filmłebowe komcie przy ocenach i gdzie nie pójdę to będzie mi ich brakować.