Brawo filmweb, kolejna zmiana której nikt nie chce i która wygląda obrzydliwie :)
Domyślam się że o powrót starych profili nie ma co prosić?

nikike

Ale zostały wprowadzone filtry w "chcę obejrzeć" - w końcu

grzysiek

Po co filtry jak są perfekcyjnie wymieszane filmy z serialami?

grzysiek

Tak to jedyny plus i coś czego brakowało od dawna!
Całość jednak jest mniej przejrzysta, niż kiedyś i to już nie chodzi o przyzwyczajenie do widoków, ale po prostu UX w filmwebie stwierdził chyba, że większe jest lepsze co jest dzisiaj modne i zamiast widzieć listę którą można ogarnąć jednym spojrzeniem, to jest masa przewijania, kurde, żenada!

grzysiek

Śmieszne, że tych filmów nie można już posegregować alfabetycznie.

nikike

A daj spokój, masakra jakaś. :)
Podrabiają facebooka :).

A ktos wie gdzie jest zakladka z wiadomosciami? Bo nie mogę znaleźć.

mania19

http://www.filmweb.pl/notifications

http://www.filmweb.pl/messages

użytkownik usunięty
nikike

Jeszcze trochę a szerokość okienek z ostatnimi aktywnościami przekroczy rozdzielczość mojego monitora.

użytkownik usunięty

LOL XDDDDDDD

nikike

Co to w ogóle jest? Nowe profile wyglądają tragicznie, dotychczas wszystko było przejrzyste i łatwe do odnalezienia, a teraz jest kompletny chaos.
Jeśli już to ma zostać, to dajcie chociaż ludziom wybór, z jakiego układu profilu chcą korzystać.

nikike

Porażka totalna

nikike

To jest zdecydowanie najgorsza zmiana w historii tego portalu. Coś okropnego, każdy profil wygląda teraz jak totalnie nieczytelna sraka.

Nawrocki

popieram

cold_dog

Nie sądzisz, że to trochę jakby ZOMOwiec pod koniec 81-szego stał i skandował razem z tłumem:
" SO-LI-DAR-NOŚĆ! SO-LI-DAR-NOŚĆ! "
? ? ?

Nawrocki

dramatem jest że można zobaczyć tylko 10 ocenionych pozycji w zakładce ocenione filmy. kiedyś było bez ograniczeń, potem max 100 teraz 10. Myślałem, że zmiany mają usprawniać i dodawać funkcje a nie odbierać i utrudniać użytkowanie. Poza ty teraz zarządzanie dodanymi kontrybucjami jest niemożliwe. Czekają w kolejce po 2 lata niektóre i nie ma szans poprawić bo musisz przeklikać nie wiadomo ile razy żeby dotrzeć do najstarszych.

Nawrocki

Za każdym razem te same komentarze. To dowodzi, że ekipa FW jednak się stara i coś im się udaje. Przechodzą samych siebie.

Vettii

Hehehe!
+1 ;)

nikike

Wyświetlają się zbanowani znajomi.

Kate_Bennet

Mi tylko liczba znajomych sie zwiekszyla, ale zbanowanych nie wyswietla.

mania19

Mi wyświetla zbanowanych a powiadomień nie. Domyśliłam się gdzie mi odpowiedziano to zerknęłam, inaczej bym nie wiedziała co i jak.

Kate_Bennet

Mnie smuci randomowe wyświetlanie znajomych a nie wg procent, było tak ładnie a teraz jest do bani :/

Robert831231

Randomowo wyświetlają się też np. najwyższe oceny, jeżeli już się przeklikasz do tej opcji.

nikike

Załamać się można :(

Robert831231

Mimo wszystko dzięki Robert za wcześniejsze info.

Kate_Bennet

nmzc :)

Kate_Bennet

Ja nie wiem gdzie jest ikona od wiadomości.

mania19

Jak najedziesz na mały avek po prawej wyświetli ci się poczta.

Kate_Bennet

Ale na tablecie nie mam małego avka w roku na swoim profilu. A i jednak pokazuje zbanowanych userów.

mania19

Aha. Ja siedzę na kompie.

Kate_Bennet

Tylko go nie zgnieć xD

mania19

Spoko, jestem lekka XD.

mania19

Jak pokazuje zbanowanych jak nie pokazuje? Miałem w znajomych Emkę i jej nie ma na liście ani nie została doliczona do sumy znajomych - liczba też zgadza się z obecną.

Marac

Jak na profilu masz z boku znajomych to mi pokazuje zbanowanych, jak wchodze w znajomych liczba jest 35 znajomych zamiasst 20 i wtedy zbanowanych mi nie pokazuje.

mania19

OK, Kate niżej wyjaśniła zagadkę.

Marac

Emka po banie usunęła konto, może dlatego.

Kate_Bennet

Pewnie tak.
(Nie wiedziałem, że tak zrobiła, ani że tak w ogóle można.)

Marac

Wygląda na to, że można, bo kojarzę jeszcze jedną osobę, która tak zrobiła.

KRCK

Tira.

KRCK

No raczej.

Marac

Bo żeby tak zrobić trzeba mieć znajomości hehe

Kate_Bennet

W pasku adresu www wpisz notifications. Powinno podpowiedzieć Ci Filmweb.

KRCK

Jednak już nie działa... :(

KRCK

Strona z powiadomieniami działa:
http://www.filmweb.pl/notifications

Marac

U mnie nie, ale jestem mobilnie w wersji desktopowej przeglądarki. Zaraz spróbuję na komputerze. Od kilku dni miałem i nadal mam problem z kliknięciem w "mały awatar" otwierający drogę do poczty i powiadomień. Przeważnie nie reaguje.

KRCK

Ja zaglądam do powiadomień przez tego linka odkąd spartolili główną część serwisu i dodali to gówno w prawym górnym rogu.

Marac

A ja to już coraz bardziej prdl. ;-)

KRCK

Mają farta, że nie mają konkurencji. Dlatego mogą na nas srać.

użytkownik usunięty
Marac

Wpadłam na nietuzinkowego pomysła - zbierzmy grupę wszystkich, którym nie podoba się to co robią z FW i stwórzmy dla niego konkurencję! :)))