Brawo filmweb, kolejna zmiana której nikt nie chce i która wygląda obrzydliwie :)
Domyślam się że o powrót starych profili nie ma co prosić?
Tak to jedyny plus i coś czego brakowało od dawna!
Całość jednak jest mniej przejrzysta, niż kiedyś i to już nie chodzi o przyzwyczajenie do widoków, ale po prostu UX w filmwebie stwierdził chyba, że większe jest lepsze co jest dzisiaj modne i zamiast widzieć listę którą można ogarnąć jednym spojrzeniem, to jest masa przewijania, kurde, żenada!
A daj spokój, masakra jakaś. :)
Podrabiają facebooka :).
A ktos wie gdzie jest zakladka z wiadomosciami? Bo nie mogę znaleźć.
Jeszcze trochę a szerokość okienek z ostatnimi aktywnościami przekroczy rozdzielczość mojego monitora.
Co to w ogóle jest? Nowe profile wyglądają tragicznie, dotychczas wszystko było przejrzyste i łatwe do odnalezienia, a teraz jest kompletny chaos.
Jeśli już to ma zostać, to dajcie chociaż ludziom wybór, z jakiego układu profilu chcą korzystać.
To jest zdecydowanie najgorsza zmiana w historii tego portalu. Coś okropnego, każdy profil wygląda teraz jak totalnie nieczytelna sraka.
Nie sądzisz, że to trochę jakby ZOMOwiec pod koniec 81-szego stał i skandował razem z tłumem:
" SO-LI-DAR-NOŚĆ! SO-LI-DAR-NOŚĆ! "
? ? ?
dramatem jest że można zobaczyć tylko 10 ocenionych pozycji w zakładce ocenione filmy. kiedyś było bez ograniczeń, potem max 100 teraz 10. Myślałem, że zmiany mają usprawniać i dodawać funkcje a nie odbierać i utrudniać użytkowanie. Poza ty teraz zarządzanie dodanymi kontrybucjami jest niemożliwe. Czekają w kolejce po 2 lata niektóre i nie ma szans poprawić bo musisz przeklikać nie wiadomo ile razy żeby dotrzeć do najstarszych.
Za każdym razem te same komentarze. To dowodzi, że ekipa FW jednak się stara i coś im się udaje. Przechodzą samych siebie.
Mi wyświetla zbanowanych a powiadomień nie. Domyśliłam się gdzie mi odpowiedziano to zerknęłam, inaczej bym nie wiedziała co i jak.
Mnie smuci randomowe wyświetlanie znajomych a nie wg procent, było tak ładnie a teraz jest do bani :/
Ale na tablecie nie mam małego avka w roku na swoim profilu. A i jednak pokazuje zbanowanych userów.
Jak pokazuje zbanowanych jak nie pokazuje? Miałem w znajomych Emkę i jej nie ma na liście ani nie została doliczona do sumy znajomych - liczba też zgadza się z obecną.
Jak na profilu masz z boku znajomych to mi pokazuje zbanowanych, jak wchodze w znajomych liczba jest 35 znajomych zamiasst 20 i wtedy zbanowanych mi nie pokazuje.
U mnie nie, ale jestem mobilnie w wersji desktopowej przeglądarki. Zaraz spróbuję na komputerze. Od kilku dni miałem i nadal mam problem z kliknięciem w "mały awatar" otwierający drogę do poczty i powiadomień. Przeważnie nie reaguje.
Ja zaglądam do powiadomień przez tego linka odkąd spartolili główną część serwisu i dodali to gówno w prawym górnym rogu.