Witam :) od dosyć długiego czasu mam problem z wyświetlaniem zdjęć w filmach. Moja znajoma ma tu konto i nie ma z tym problemu, u niej gdy kliknę
na jakieś zdjęcie w filmie włącza się przeglądarka zdjęć i mam na dole podgląd wszystkich w rzędzie i mogę przesuwać zdjęcia i na strzałkach na
klawiaturze i myszką na strzałkach w podglądzie. u mnie gdy kliknę na zdjęcie przełącza mi tylko jedno zdjęcie i ładuje na nowo stronę tylko z tym jednym
zdjęciem. i choć pod którymś filmem jest zdjęć 80 czy 100 to mi wyświetla tylko te 5 czy 6 które widać pod filmem. Próbowałam nawet dawać wszystkie
zdjęcia i pokaz zdjęć, ale też nie działa. Czy da się coś z tym zrobić??

marta0702

Przyczyną problemu mogą być wtyczki zainstalowane w przeglądarce. Prawdopodobnie AdBlock lub Avast Online Security. Wyłączenie której z nich powinno pomóc.

Wizarrd

a gdzie mogę wyłączyć te wtyczki? czy coś się stanie gdy je wyłączę? bo nie znam się na tym ;)

marta0702

nic się nie stanie, szukaj dodatki
nie wiem gdzie to będziesz mieć, bo nie wiem jakiej przeglądarki i jej wersji używasz, ale dodatków musisz szukać tam masz wszystko

pawel059

Witam, mam podobny problem, a mianowicie również nie mogę uruchomić pokazu slajdów w starym stylu (jedno duże, pod spodem pasek z miniaturkami, można przewijać strzałkami, wszystko na przyciemnionej stronie). Gdy klikam na zdjęcie na stronie głównej filmu przenosi mnie do galerii, gdzie mogę co najwyżej oglądać:
- wszystkie miniaturki, albo
- jedno zdjęcie na jednej stronie z opcją pokazu slajdów polegającą na przeładowaniu strony i zastąpieniu starego zdjęcia. Zdjęcie jest średniej wielkości, opcja pseudo-fullscreen wyłącza pokaz slajdów.
Sytuacja wygląda tak samo na Chromie i Firefoksie, niezależnie czy jestem zalogowany czy nie. Nie mam żadnego antywirusa (komputer jest czysty), AdBlock jest wyłączony.

notmebug

To włącz AdBlocka, bo fw na pewno takim traktowaniem użytkowników na wpływy z reklam nie zasługuje. I nie, poprzednia galeria nie powróci.

PotC_Fan

Popieram post powyżej. Polecam µBlock - na operze działa bez zarzutu. A co do tekstu, który wyświetla się jak chcemy sobie zdjęcia obejrzeć ("... Dbamy o to, aby reklamy na Filmwebie były jak najmniej uciążliwe. Prosimy, wyłącz blokowanie...") to jest już totalna porażka ze strony fw. Wyłączyłem raz. To był błąd. Po przeładowaniu strony wyskoczyła mi reklama samostartująca audio z malutkim krzyżykiem.

Seb147

I tak dobrze, bo jak ja wyłączyłem to po kliknięciu na zdjęcie strona się przeładowywała na jakiś konkurs (coś zbożowego), i w efekcie i tak nie mogłem obejrzeć galerii, i dla jasności odświeżałem stronę, ale za każdym razem było to samo.chyba było trzeba wziąć udział w tym konkursie by móc obejrzeć tę galerię... Toż to paranoja!