Czy tylko ja mam taki problem, że rekomendacje (czy to na stronie głównej, czy też w profilu) nie ładują się? Pokazuje się tylko ikona ładowania i nic nie jest wyświetlane. Adblock wyłączony.
Istnieje jakiś email kontaktowy, na który można przesyłać informacje o błędach i problemach ze stroną?
Pisałem do filmwebu, odpowiedzieli typowo, czyli zalecili ocenienie większej ilości filmów - jest to bdzurą, bo przy ręcznym przeglądaniu filmów widzę, że sporo z nich jest w moim guście (>70%).
Na pytanie o to, dlaczego jeszcze kilka tygodni wcześniej wszystko było w normie, już nie raczyli odpowiedzieć.
Ja każdą ocenę duplikuję na imdb. Rekomendacje były najciekawszą opcją, jaką spotkałem na filmwebie - jeśli filmweb ma nas gdzieś, to proponuje używanie whattorent.com - serwis generujący rekomendacje filmowe. Zasada działania trochę inna niż filmweb, ale sprawdza się.
Ja nie mam rekomendacji od kilku tygodni. Nie wiem jednak czy to błąd systemowy, czy też nie ma filmów w moim guście ;)
U mnie to samo, używam Ad Muncher, niestety ale ten portal schodzi na psy, taka prawda. Widocznie właścicieli oślepiły pieniądze i mają w dalekim poważaniu użytkowników skoro tylko utrudniają im korzystanie z FW.