Czy tylko ja mam taki problem, że rekomendacje (czy to na stronie głównej, czy też w profilu) nie ładują się? Pokazuje się tylko ikona ładowania i nic nie jest wyświetlane. Adblock wyłączony.

morcio

Nie działa ani w Firefoxie, ani w Operze.

morcio

Istnieje jakiś email kontaktowy, na który można przesyłać informacje o błędach i problemach ze stroną?

morcio

http://www.filmweb.pl/help#I.12

Marac

Dzięki!

morcio

@morcio pisałeś na helpa, coś odpowiedzieli? Mam od długiego czau ten sam problem

krzyzak

Pisałem do filmwebu, odpowiedzieli typowo, czyli zalecili ocenienie większej ilości filmów - jest to bdzurą, bo przy ręcznym przeglądaniu filmów widzę, że sporo z nich jest w moim guście (>70%).
Na pytanie o to, dlaczego jeszcze kilka tygodni wcześniej wszystko było w normie, już nie raczyli odpowiedzieć.

morcio

Czyli spychologia, szkoda bo miałem filmweb za poważny portal.

krzyzak

Ja każdą ocenę duplikuję na imdb. Rekomendacje były najciekawszą opcją, jaką spotkałem na filmwebie - jeśli filmweb ma nas gdzieś, to proponuje używanie whattorent.com - serwis generujący rekomendacje filmowe. Zasada działania trochę inna niż filmweb, ale sprawdza się.

krzyzak

Naprawili, przynajmniej u mnie - sprawdźcie u siebie.

morcio

Niestety u mnie nie działa. Napisałem do nich maila. Ale dzięki za informację.

krzyzak

Po napisaniu maila, po kilku godzinach zaczęło działać:)

morcio

Ja nie mam rekomendacji od kilku tygodni. Nie wiem jednak czy to błąd systemowy, czy też nie ma filmów w moim guście ;)

morcio

U mnie to samo, używam Ad Muncher, niestety ale ten portal schodzi na psy, taka prawda. Widocznie właścicieli oślepiły pieniądze i mają w dalekim poważaniu użytkowników skoro tylko utrudniają im korzystanie z FW.

nickel

Naprawili, przynajmniej u mnie - sprawdźcie u siebie.