Coś jest nie tak od strony programistycznej z serialami do obejrzenia. Odcinek wyświetla się w "Nadchodzące premiery odcinków", a po dniu premiery nie pojawia się obok w "masz do obejrzenia". Nie ze wszystkimi serialami tak jest i czasami jak cierpliwie zaznaczać i odznaczać na stronie serialu " Na pewno obejrzę" to coś " zaskoczy" i odcinek się pojawi. Ale też nie zawsze i jest to dość uciążliwe.

Karolinka36

ja mam ten problem od samego początku. filmweb wyświetla te seriale, które chce, i tyle. nie pomógł reset "ważności" wszystkich seriali, dalej to samo.

mistrzyniF1

Znalazłam rozwiązanie ;p zależnie od serialu jest z tym trochę pracy, ale musisz wejść na stronę serialu, odznaczyć na pewno obejrzę, potem odznaczyć wszystkie odcinki jakie do tej pory obejrzałaś, co niestety trzeba robić pojedynczo ( klikasz na żółtą chorągiewkę obok odcinka, pojawiają się gwiazdki do ocenienia odcinka a pod nimi jest nie oglądałam). Potem zaznaczyć " na pewno obejrzę" i wtedy działa ;p w drugą stronę z odcinkami jest łatwiej bo jest przycisk "oglądałam sezon". Jest to upierdliwe ale jak zależy na serialu to można się pobawić.

Karolinka36

o matko, trochę z tym roboty ;) potem sprawdzę czy i u mnie działa :)