Cytując klasyka: "pomysł był dobry, ale wykonanie słabe". Oto kilka moich sugestii, które mogą poprawić wygląd i funkcjonalność profilu.

00. Dodanie możliwości zmiany koloru białego tła na różne odcienie szarości według własnego uznania;
01. "Aktywność" - możliwość wyłączenia tej zakładki (brak wyświetlania dla użytkownika i odwiedzających profil);
02. "O mnie" - możliwość ustawienia tej zakładki jako domyślną stronę startową profilu dla użytkownika i gościa na stronie;
03. "Znajomi" - usunięcie raz na zawsze zbanowanych użytkowników (problem nierozwiązany od lat !!!);
04. "Na filmwebie od..." - przeniesienie tego napisu pod nazwę profilu;
05. Dodanie możliwości ustawiania według własnej potrzeby i kolejności wszystkich sekcji w "O mnie" takich jak "najwyżej ocenionych" itp.;
06. Usunięcie błędu liczenia "bez oceny" jako ocenę (neutralną? 0?) -> skutek: jeśli nie ma ocen od 1-10, to w "najwyżej ocenionych" wyświetlają się pozycje bez oceny. Sekcja powinna automatycznie zniknąć lub wyświetlić komunikat: "brak najwyżej ocenionych";
07. Zmniejszyć rozmiar plakatów we wszystkich sekcjach w "O mnie", tak aby zmieściło się w każdej po 10 pozycji.
08. Usunąć tytuły pozycji pod plakatami we wszystkich sekcjach w "O mnie" (tytuł wyświetla się już w sumie 3 razy a w obrębie plakatu 2 razy: jako etykietka ekranowa, po najechaniu kursorem na swoją ocenę/dodanie do chcę obejrzeć i na pasku stanu przeglądarki);
09. Zamiast miejsca gdzie teraz wyświetla się dawniejszy opis profilu dać Blog.
10. Zmiana sposobu wyświetlania pozycji w zakładce "Oceny" na formę listy + wystarczy plakat (zmniejszony 50%), tytuł (PL i ORG.) ocena, komentarz, data obejrzenia;
11. Dodanie wyświetlania się ilość pozycji po zastosowaniu filtru. Obecnie po ustawieniu np.: gatunku animacja nie ma informacji ile tych animacji jest.
12. "Ludzie kina" - obecna forma jest nielogiczna i seksistowska. Jest podział na aktorki i aktorów ale nie ma rozgraniczenia w innych profesjach. Albo połączcie aktorki i aktorów w jeden ranking "role", albo dajcie rankingi reżyserek, scenarzystek, producentek, autorek zdjęć, kompozytorek, scenografek, montażystek, kostiumografek, dźwiękowczyń i autorek materiałów do scenariusza.

...

To jeszcze nie wszystko. Jutro kolejne. ;)

Mauricio_Esposito

Najlepiej wkleić je tutaj:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Informacje+o+pracach+nad+nowym+pro filem,2995828