oferuje sprzedaz filmow po czym urywa sie kontakt a nastepnie ubliza. Zrobil to trzykrotnie
co najlepsze za pierwszym razem po zaplaceniu probowal mnie wyrolowac i nagle zamilkł a potem jak powiedzialem ze policja sie nim zajmie to nagle sie wystraszyl zwyzywal i zmiękł a najlepsze ze zaslonil sie kontem kolegi i kazal napisac lewy tytul przelewu
zaplacilem stowe gosciu liczy sobie ostro a mimo to i tak robi ludzi w balona a ze zalezy mu na dobrej opinii na filmwebie to ja sprawie ze ta opinia bedzie prawdziwa zreszta mam maile na dowod jak co
gosciu podobno sie wymienia na kasety ale jak go beda poznawac chocby po moich newsach to bedzie mial mniej nabywcow zreszta za takie mahlojki i tak w koncu ktos go pokarze
Aproxx:
w_dupie_mam_twoja_antyreklame_debilu
20:47
daj_mi_juz_spokoj
na_moje_to_ty_se_nawet_mozesz_nos_pomalowac_na_czerwono_i_kupic_slonia_z_cyrku
tylko_nie_pisz_juz_do_mnie
a_reklamowac_to_se_mozesz_do_bolu_przynajmniej_zrobisz_mi_przysluge_pozyteczny_i dioto_i_inne_trujdupy_takie_jak_ty_nie_beda_mi_juz_zawracac_dupy_o_ripy
Musisz poszukać gdzieś indziej.Gdyby to było 5 lat temu to moje bym ci oddał(horrory) ale musiałbyś pokryć koszt wysyłki.Tak to dupa.
Z tego co pamiętam to on pisał, że nie robi ripów bo to zbyt czasochłonne i sprzedaje bądź wymienia tylko oryginalne vhsy.
ja mam w mailach od oszusta co innego obiecal potem brak odzewu i wyzwiska w miedzyczasie bawi sie w lewe konta bankowe i po przelewie ma gdzies wyslac
To trzeba mu zrobić odpowiednią reklamę. A w wypadku wysłania przelewu i braku wysyłki z jego strony sprawę zgłosić na policję.
z tym akurat sobie poradzilem wystraszyl sie policji bo dalem mu krotki czas i wyslal jednak zwyzywal najpierw ale po krotkim czasie zaproponowal kolejne ripy a ja sie dalem nabrac po czym znowu zamilkl i zas ublizyl mam wszystko w mailach