oferuje sprzedaz filmow po czym urywa sie kontakt a nastepnie ubliza. Zrobil to trzykrotnie

ramsay2

co najlepsze za pierwszym razem po zaplaceniu probowal mnie wyrolowac i nagle zamilkł a potem jak powiedzialem ze policja sie nim zajmie to nagle sie wystraszyl zwyzywal i zmiękł a najlepsze ze zaslonil sie kontem kolegi i kazal napisac lewy tytul przelewu

arek2010

Zapłaciłeś mu?

ramsay2

wypisał czek

vince25xx

check

ramsay2

zaplacilem stowe gosciu liczy sobie ostro a mimo to i tak robi ludzi w balona a ze zalezy mu na dobrej opinii na filmwebie to ja sprawie ze ta opinia bedzie prawdziwa zreszta mam maile na dowod jak co

arek2010

No i dobrze.Nikt nie lubi być robiony w choya.
Z ciekawości,jakie tytuły za tę kasę miałeś kupić?

ramsay2

a kilka horrorow nie dostepnych w polskiej wersji

arek2010

Może po prostu ściemniał ale kasy od ciebie nie powinien brać.

ramsay2

to se zobacz: https://www.youtube.com/watch?v=-yxFMjZNBbA

vince25xx

Tak wygląda efekt chowu wsobnego.

ramsay2

https://www.youtube.com/watch?v=q_FG1ZMu-t4

ramsay2

gosciu podobno sie wymienia na kasety ale jak go beda poznawac chocby po moich newsach to bedzie mial mniej nabywcow zreszta za takie mahlojki i tak w koncu ktos go pokarze

arek2010

Już ci ktoś mówił że nie jesteś jedyny?

ramsay2

juz wiem jak widzisz zaczal wyzywac znowu

ramsay2

Aproxx:
w_dupie_mam_twoja_antyreklame_debilu
20:47
daj_mi_juz_spokoj
na_moje_to_ty_se_nawet_mozesz_nos_pomalowac_na_czerwono_i_kupic_slonia_z_cyrku
tylko_nie_pisz_juz_do_mnie
a_reklamowac_to_se_mozesz_do_bolu_przynajmniej_zrobisz_mi_przysluge_pozyteczny_i dioto_i_inne_trujdupy_takie_jak_ty_nie_beda_mi_juz_zawracac_dupy_o_ripy

arek2010

Komentarz jest zbędny.

ramsay2

dokladnie ok na dzisiaj starczy zajmowania sie naciagaczem

arek2010

Musisz poszukać gdzieś indziej.Gdyby to było 5 lat temu to moje bym ci oddał(horrory) ale musiałbyś pokryć koszt wysyłki.Tak to dupa.

ramsay2

spoko dam rade

arek2010

No trzeba.

arek2010

Z tego co pamiętam to on pisał, że nie robi ripów bo to zbyt czasochłonne i sprzedaje bądź wymienia tylko oryginalne vhsy.

Andrzejek324

ja mam w mailach od oszusta co innego obiecal potem brak odzewu i wyzwiska w miedzyczasie bawi sie w lewe konta bankowe i po przelewie ma gdzies wyslac

arek2010

To trzeba mu zrobić odpowiednią reklamę. A w wypadku wysłania przelewu i braku wysyłki z jego strony sprawę zgłosić na policję.

Andrzejek324

z tym akurat sobie poradzilem wystraszyl sie policji bo dalem mu krotki czas i wyslal jednak zwyzywal najpierw ale po krotkim czasie zaproponowal kolejne ripy a ja sie dalem nabrac po czym znowu zamilkl i zas ublizyl mam wszystko w mailach

arek2010

haha xD

arek2010

Prawo i sprawiedliwość musi zawsze zatriumfować.

vince25xx

"nie wycierajcie swoich zdradzieckich mord mej śp.bratem...'XD

ramsay2

Dobrze prawi

vince25xx

Ale z reguły się hamował,nie?

ramsay2

https://www.youtube.com/watch?v=Ilihl24JUns&t=3s

vince25xx

Istny z niego kurva Quake.

ramsay2

Unreal Tournament boży.