się nie godzę napisałem już 3 wiadomości do pomoc@filmweb.pl o usunięcie mojego konta i wpisałem rezygnacja z konta i do tej pory czekam.Już 2 dzień.Zamiast wprowadzać zmiany ,których nikt nie che można by było usprawnić ten problem.Chciałem usunąć konto i nie mogę,a mam chyba do tego prawo?Może ktoś z administracji mi na to odpwowie?

Czy w związku z powyższym mogę Cię usunąć ze znajomych, bo mi potem jeszcze się zablokuje i będę miał na lata jakieś problemy?

użytkownik usunięty
ZSGifMan

Nie wiem do tej pory nie mam usuniętego i nie wiem jak rozwiązać ten problem cały czas czekam na wiadomość

Spokojnie, to chyba zawsze trwało kilka dni, ale przecież jak na standardy FW kilka dni to praktycznie natychmiast.

Jakbyś nie wiedział, gdzie się przenieść, to zapraszam na FDB: http://www.filmweb.pl/user/Marac/blog/583031-Filmweb+%5B1+10%5D

użytkownik usunięty
Marac

Poczekam,a jak nie to zaspanuje im pocztę.Wkurzyłem się i wysłałem im kilka wiadomości o tej samej treści.Według mnie powinno być automatyczne jak na większości stronach.Rezygnuje z powodu zmiany profili.Kiedyś było przejrzyście i seriale były koło seriali,gry koło gier,a filmy koło filmów i kiedyś było chyba z 30 na jednej stronie teraz 10 i nie dość,że wszystko jest zlane w jedno jak na fejsie to na dodatek tak pomieszali mi ww ocenach,że dziekuje nie da się nawet oglądać swoich ocen,bo mi się czasem zacina przeglądarka masakra co tu zrobiono,

Wiesz... domyślamy się powodu, naprawdę. :)
Wszyscy mamy to samo gówno na profilach, nie musisz nam opisywać. :)

--
http://www.filmweb.pl/user/Marac/blog/583031-Filmweb+%5B1+10%5D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ZSGifMan

Hehe... Ale za co? Srania na użytkowników portalu internetowego jeszcze chyba nie ma w kodeksie karnym... ;-)

--

Marac

Jak to było, aha - nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani ;p
Albo - dajcie mi tu człowieka, a ja już znajdę na niego jakiś paragraf...

Nie dostaniesz odpowiedzi na @.Konto zostanie po prostu usunięte. Czasami trwa to długo. Najpierw muszą usunąć Twoje oceny.

KRCK

"Najpierw muszą usunąć Twoje oceny"

Hę? Naprawdę robią coś takiego, czy żartujesz?

Marac

Naprawdę, a przynajmniej tak to wygląda, a obserwowałem trzy takie przypadki.

KRCK

Nie wiem czy wiesz (pewnie nie), ale skasowanie użytkownika z bazy włącznie z całością jego dorobku sprowadza się (zazwyczaj) do jednej linijki polecenia:

DELETE FROM jakas_baza_filmweb WHERE UserId='3187478';

ZSGifMan

Nie wiem czy wiesz (pewnie nie), ale teraz Panowie piętro wyżej bawią się w o wiele bardziej zaawansowane rzeczy, niż FW. :)

Nie jestem właściwym adresatem tego postu.

Wygląda to tak, że usuwają po kilkaset ocen w każdym rzucie. Czemu tak? Nie mam pojęcia. Znałem gościa, któremu usuwali konto z poziomu >4k ocen i trwało to circa miesiąc.

KRCK

" usuwają po kilkaset ocen w każdym rzucie"

[...mózg rozjechany...]

I tak mu znikało po kilkaset ocen na przestrzeni miesiąca i dopiero potem konto usunięto??? To wydaje się zbyt kretyńskie nawet jak na tych debili. Potwierdzam to co pisze Gifman - takie coś robi się jednolinijkowym poleceniem lub kilkoma kliknięciami (w zależności od interfejsu).

--

ZSGifMan

"Bo nie za bardzo wiem jacy panowie i jakie piętro wyżej. No i w co się bawią?"

To akurat nieistotne, zupełnie jak linijka kodu...

"Skąd ten miesiąc???"

Nie wiem, nie sądzę, żeby to był szczególnie ważki problem.

KRCK

Wiesz, co?
Miałem cię za w miarę poważnego i tak pisałem, ale jesteś takim samym żartem jak ich reszta.

ZSGifMan

Jakie pytania, taka odpowiedź. Naprawdę są ważniejsze problemy, niż usuwanie kont na FW, choćby bezkarne pisanie o gwałtach użytkowniczek i zarażaniu ich wirusem HIV. W sumie to już na pograniczu prawa...

...a takie pierdoły, jak usuwanie to sprawa całkowicie marginalna. Nie ekscytuję się tym.

KRCK

Możliwe, ale racz pamiętać, że sam zacząłeś ten temat usuwania ocen sztuka po sztuce i czasu trwania równego jeden miesiąc! Ja chciałem się coś więcej o tym dowiedzieć, bo brzmiało to niewiarygodnie, a wtedy uderzasz w ton: e, nie ważne, e, są lepsze tematy, nie interesuj się itp.

No to jak to się ma do powagi?
Piszesz jakieś informacje, a proszony o rozwinięcie tematu i o detale zbywasz rozmówcę bagatelizując sprawę...!?

Marac

Tak sobie wyobraziłem że siedzi tam jakiś świstak i zawija... tzn. kasuje te oceny pojedynczo... :P
Wchodzi na stronę filmu i klik - ocena skasowana, kolejna strona - klik i już druga znikła...
I tak tysiące razy, bo nikt w całym zespole nie umie im tego zautomatyzować ;P

Montago

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Montago

Wiesz, że zaraz dostaniesz bana za zdradzanie tajemnic przedsiębiorstwa?
Normalnie mówi się na to "know-how", ale w tym wypadku to będzie chyba "don't know-how".

Montago

Świstakowa klawiatura:

https://i.ytimg.com/vi/wi0zVM6utpQ/maxresdefault.jpg

ZSGifMan

Chuck Norris potrafi wcisnąć te guziki jednym palcem s tym samym czasie :p

użytkownik usunięty
ZSGifMan

5 dzień czekam przysłali mi kuriera filwmeb,wiadomości z filmu, odpowiedzi na moje komentarze,ale zero reakcji co za strona normalnie zal pl chyba chcą,żebym zaczął spamowac głupoty może to pomoże

Kasujesz się ze złości czy w akcie protestu?

użytkownik usunięty
ZSGifMan

I to i to .Nadal nie dostałem odpowiedzi pamietam moje poprzednie konta i zawsze do 2 dni mi usunęli pisało się do pomoc@filmweb i działało nawet teraz tego nie naprawili,ale to mi dobra zmiana to powinienen być automat chcieli facebooka to tam przynajmniej z automatu usuwają chociaż zablokują

Kate_Bennet

Byś się wstydziła ;p

ZSGifMan

To nie ja, to Razol.

Kate_Bennet

Coś się Czarodziej zawiesił... :)

Kate_Bennet

Dzień dobry Pani. ;-)

KRCK

Cześć.

Kate_Bennet

:-)

"Jak długo jeszcze, Katylino, nadużywać będziesz naszej cierpliwości?" :D

KRCK

Co to za cytat?

Kate_Bennet

http://www.wilanow-palac.pl/quousque_tandem_abutere_catilina_patientia_nostra_ja k_dlugo_jeszcze_bedziesz_katylino_naduzywac_naszej_cierpliwosci.html

Tak mnie naszło wczoraj przy okazji na sprawdzanie Cycerona. bo Trylogia Harrisa mi się szykuje.

KRCK

Uff całe szczęście, bo już myślałam, że to słowa redakcji.

Kate_Bennet

;)

Nie, nie mają moralnego prawa, zresztą każdego innego również.

użytkownik usunięty
ZSGifMan

za to masz zmiany których nikt nie chce można powiedziec brawo ty

Szkoda gadać...

Łooo!
Widzieliście?

Odpisałem mu, a w przeciągu kwadransa już go nie ma!
Skasowany najprawdopodobniej ok. 11:30 w sb, 19.05.2018.

Montago

Taa, "Mad Maxa" któremu Ty wspaniałomyślnie dałeś "1" oceniałem już z 5 raz :D

Różnie z tym bywa.
Znam jednego usera któremu usunęli konto po dwóch dniach, takiego który czekał tydzień a niedawno ktoś założył temat że właśnie mija miesiąc od kiedy czeka na usunięcie ;)

ramsay2

"właśnie mija miesiąc od kiedy czeka na usunięcie"

O! A to mi umknęło. To już zdrowe przegięcie.

ramsay2

PS.
Może w nowym layoucie zapomnieli dodać sobie do interfejsu przycisku "Usuń konto" i teraz nie mogą nikogo usunąć ani zbanować. ;->
To by wiele wyjaśniało.

--

Marac

A ja mam coś takiego.
Od jakiegoś czasu systematycznie przybywa mi znajomych mimo braku wysłanych i otrzymanych zaproszeń.
Gdy próbuje kogoś usunąć to wyskakuje błąd.
Szkoda gadać...

ramsay2

Łał... kosmos...

Marac

To to jeszcze nic.
Bardziej wkur*iają znikające oceny.
Orientuję się zwykle gdy ktoś ze znajomych coś oceni a ja oczywiście oceny nie mam.
A wiem że oceniałem na bank.