Z okazji 20-lecia musieliście coś zmalować, czyli tradycyjnie wkurzyć użytkowników.
Nowy sposób przeglądania bazy ocenionych filmów jest niepraktyczny i niewygodny.
Filtry są kijowe, bo teraz nie widać statystyk, np. żeby się dowiedzieć ile jest ocenionych
filmów z poszczególnych gatunków trzeba klikać po kolei w każdy gatunek.
A mini-statystyki w "O mnie" są nieprawdziwe.
Aktywności maja słabą rozdzielczość. Blogi pewnie wywalicie, bo już są ukryte i ze starym układem zakładek.
I co najważniejsze wcześniej można było decydować o wyglądzie profilu, który był na jedną stronę i stanowił wizytówkę użytkownika. Teraz to nie wiadomo co jest i dla kogo.
Jedyna fajna rzecz to zdjęcie w tle.

mala_madi

edit: Gorzej, w ogóle sobie nie mogę sprawdzić ile obejrzałam, np. animacji. Dla mnie taka baza jest bezużyteczna. Pozostaje excel. :/

mala_madi

Proszę założyć własny portal, skoro tak bardzo Pani ten nie odpowiada. Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

Chciałbyś, nie mam czasu.

mala_madi

To raczej Pani by chciała, bo Pani płacze. Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

Nie płaczę, ale dzięki za troskę.

mala_madi

Tak mi przykro. Popłakusia sobie Pani i będzie korzystać dalej z FilmWebu z nowym profilem. Da sobie Pani radę. Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

Przecież piszę, że nie płaczę. Możliwe, że się przyzwyczaję, ale nie zmieni to faktu, że portal ma teraz mniejszą funkcjonalność.

mala_madi

Zmiany są nieodwracalne. Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

Co to za troll? Widzę podobne wypowiedzi z tym samym nickiem w paru miejscach. Wszędzie mniej więcej ta sama treść: "zmiany wspaniałe, a jak wam się nie podoba, to ...". Kolego drogi/koleżanko droga, wiesz po co wielu z nas korzysta z tego serwisu? Dla wypowiedzi. Dla wolności wypowiedzi.

hando

Zatem proszę owego prawa nie odbierać również i mię. Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

I vice versa, gdyż w przeciwnym razie Twoje słowa nie będą mieć żadnej wartości.

hando

Tak jak Pańskie do tej pory? Pozdrawiam serdecznie.

szambelan

Idź już spać. Może przyśni się Twój "księciunio".

mala_madi

Nie odpisuj mu, to troll.
///
http://m.filmweb.pl/forum/inne/Jak+zamierzacie+spędzić+resztę+swojego+życia+na+f ilmwebie,2772779?page=4

KRCK

Zgłaszam Pana, trollu wysłany przez mierną konkurencję. Pozdrawiam przeserdecznie.

szambelan

Proszę bardzo. Pozdrawiam serdecznie.