Z okazji 20-lecia musieliście coś zmalować, czyli tradycyjnie wkurzyć użytkowników.
Nowy sposób przeglądania bazy ocenionych filmów jest niepraktyczny i niewygodny.
Filtry są kijowe, bo teraz nie widać statystyk, np. żeby się dowiedzieć ile jest ocenionych
filmów z poszczególnych gatunków trzeba klikać po kolei w każdy gatunek.
A mini-statystyki w "O mnie" są nieprawdziwe.
Aktywności maja słabą rozdzielczość. Blogi pewnie wywalicie, bo już są ukryte i ze starym układem zakładek.
I co najważniejsze wcześniej można było decydować o wyglądzie profilu, który był na jedną stronę i stanowił wizytówkę użytkownika. Teraz to nie wiadomo co jest i dla kogo.
Jedyna fajna rzecz to zdjęcie w tle.
edit: Gorzej, w ogóle sobie nie mogę sprawdzić ile obejrzałam, np. animacji. Dla mnie taka baza jest bezużyteczna. Pozostaje excel. :/
Tak mi przykro. Popłakusia sobie Pani i będzie korzystać dalej z FilmWebu z nowym profilem. Da sobie Pani radę. Pozdrawiam serdecznie.
Przecież piszę, że nie płaczę. Możliwe, że się przyzwyczaję, ale nie zmieni to faktu, że portal ma teraz mniejszą funkcjonalność.
Co to za troll? Widzę podobne wypowiedzi z tym samym nickiem w paru miejscach. Wszędzie mniej więcej ta sama treść: "zmiany wspaniałe, a jak wam się nie podoba, to ...". Kolego drogi/koleżanko droga, wiesz po co wielu z nas korzysta z tego serwisu? Dla wypowiedzi. Dla wolności wypowiedzi.
Nie odpisuj mu, to troll.
///
http://m.filmweb.pl/forum/inne/Jak+zamierzacie+spędzić+resztę+swojego+życia+na+f ilmwebie,2772779?page=4