Naprawdę, jest to tak beznadziejne że aż szkoda patrzeć. Nie dość że nie da się normalnie w nim pisać obszerniejszych postów bo okienko ma idiotycznie mały rozmiar, poza tym przeglądarka nie trzyma w pamięci wpisanego tekstu - przed chwilą przez wasze beznadziejne forum straciłem 30 minutowy tekst bo przy próbie kliknięcia "dodaj temat" zostałem uwaga przeniesiony na "NIE ODNALEZIONO STRONY". No genialnie, daję cofnij, okienka razem z tekstem już nie ma bo to jakiś gówniany javascript.
I proszę bez tekstów pokroju "to pisz sobie w Wordzie", bo jakoś inne fora nie mają z tym problemu
Ja dłuższy tekst zawsze kopiuję, bo często jeśli chce sie wysłać tekst pisany nawet kilka minut po otwarciu tego okienka, to właśnie zawsze wyskakuje"strony nie odnaleziono ".
Jakiś licznik czasu tu działa, i odcina po paru minutach połączenie/przekierowanie na stronę.
Kilka razy już straciłem to co wpisałem.
Teraz już wiem że muszę mieć kopię, czy to przy nowym temacie, czy przy komentarzu pod filmem.
Wszędzie przed wysłaniem rób kopię, taki urok FW, że jak coś powinno działać, to nie będzie działało :P
Już się nauczyłem żeby sobie kopie robić, jednak nie jest to żadne rozwiązanie problemu... Filmweb sam sobie odrzuca nowych użytkowników