Zmiany ?

użytkownik usunięty

Witam. Mam takie pytanie : " , Ilu użytkowników chciałoby żeby na forum Filmwebu obowiązywały
podobne zasady jak na Facebooku , czyli żeby można było blokować innych użytkowników tak żeby nie
powstawały kłótnie i wyzwiska . Uważam, że to byłby dobry pomysł, mnie osobiście kilku uzytkowników wciąż
atakuje i wyzywa, przez co muszę zgłaszać ich posty do blokowania. A gdyby było tak jak na Facebooku to
bym ich zablokował i po problemie.

Dealric

Nie śledziłem jego historii, ale jeśli trwa to - w takim stylu - 2 lata, to raczej nie udaje. Ale jak czytam te wpisy, to wierzyć się nie chce, że to na serio. Niewyobrażalne. I jeszcze bardziej smutne

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Dealric

Dla ludzi nietolerancyjnych i nie wyluzowanych robie z siebie idiotę. Każdy normalny, wyluzowany człowiek z dystansem , przyjmie do wiadomości moje wypowiedzi i nie zobaczy w nich nic idiotycznego . A smutnego życia nie mam , jesteś w błędzie .

Kazdy normalny, wyluzowany człowiek z dystansem zaśmieje ci się w twarz na twoje teorie.
Ale wmawiaj sobie, że jesteś normalny, a to cały świat zły, fe, be i nie pojęty. Lepiej wracaj do swojego miodku misiu o bardzo małym rozumku

tom126pe

Tak by siedział cały dzien i pieprzył, że głupoty piszę bezsensowne, bo jaki miodek jaki miś itp.
A tak popsułeś.

Dealric

"bo jaki miodek jaki miś itp"

Pan kolega trafił w sedno. Panowie szlachta! Wina dla mości pana Dealric-a!

użytkownik usunięty
Dadelog

Bardzo mądre rzeczy gośc pisze, nie wiem o co ci chodzi . Nie ma nic śmiesznego w jego postach . Ja też głosowałem do niedawna na Korwina-Mikke ale odkąd Palikot opowiedział się za legalizacją Marihuany to głosuję na Palikota .

użytkownik usunięty
Dadelog

Jak dla mnie to właśnie ten oponent Al_Bundego pisze straszliwe głupoty , a AL-Bundy bardzo mądre rzeczy .

użytkownik usunięty
Dadelog

Ja już nie głosuję na Korwina tylko na Palikota .

Czemu sam nie spróbujesz wystartować w wyborach? Skoro Korwinowi i Kononowiczowi udało się zdobyć poparcie wyborców, to ty z twoim intelektem oraz poglądami miałbyś szansę zrobić karierę w polityce...

użytkownik usunięty
Dadelog

Nie mogę bo karany jestem .

za co?

użytkownik usunięty
Raze

Za zioło .

a jak cię wyczaili>?

użytkownik usunięty
Raze

Różnie, cztery razy miałem już zawiasy w ciągu 15 lat .

a siedziałeś? jak nie ukończyłeś 17 lat to nie mogłeś mieć zawiasów.

użytkownik usunięty
Raze

Nie siedziałem. A pierwsze zawiasy w załączniku z kuratorem dostałem parę dni przed osiemnastką .

A jak cię "psy" dopadły, z "ziołami"?

użytkownik usunięty
Raze

Nie zamierzam ci się spowiadać ze swojego życia.

A o jszczaniu do wiadra napisałeś.

użytkownik usunięty
Raze

Bo to dotyczyło horrorów .

A co za różnica?

użytkownik usunięty
Raze

To , że szczanie do wiadra ma związek z filmem . A sytuacje z mojego życia już związku z filmem nie mają .

No, ale że twoja matka przyłapała cię na szczaniu w pokoju o wiadra to też? Twoją fujarę zobaczyła?

Bubu1888

Raze?

jos_fw

Nie. Bubu1888.
Kłaniam się nisko ;)

użytkownik usunięty
Bubu1888

Idzie się do pierdla jeżeli cię przyłapią na tym samym w czasie trwania zawiasów . Ja cztery wyroki wyłapałem w ciągu kilkunastu lat. Pierwsze w wieku 17 lat dostałem rok na dwa, później w wieku 21 lat rok na trzy, 3 wyrok to było 400 godzin społecznych i kurator a ostatni wyrok dwa lata na pięć i jeszcze mi się nie skończył , kończy się w 2015 roku . Za kazdym razem znajdowali bardzo niewielkie ilości najwięcej znaleźli półtora grama, dlatego do pierdla mnie nie wsadzili, zresztą za każdym razem ojciec musiał wydawać kilka tysiaków na adwokata, bo nie chciałem mieć gościa z urzędu. Naucz się może lepiej znajomości prawa i kodeksu karnego a nastepnie się wypowiedaj .

użytkownik usunięty
Bubu1888

Dobra ściema z tymi twoimi studiami prawniczymi . Przeczytaj sobie jeszcze raz co mówi artykuł 62 kodeksu karnego. Otóż " Art. 62. 1. Kto, wbrew przepisom ustawy, posiada srodki odurzajace lub substancje psychotropowe,
podlega karze pozbawienia wolnosci do lat 3.

2. Jezeli przedmiotem czynu, o którym mowa w ust. 1, jest znaczna ilosc srodków odurzajacych lub substancji psychotropowych, sprawca
podlega grzywnie i karze pozbawienia wolnosci do lat 5.
3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolnosci albo pozbawienia wolnosci do roku." Pisałem ci , że za każdym razem znaleźli przy mnie bardzo niewielką ilość zioła, najwięcej to było póltora grama. Dalej w wieku 17 lat zawiasy brzmiały rok więzienia w zawieszeniu na dwa, czyli już w wieku 20 lat pierwsze zawiasy mi się skończyły. Po drugie zacząłem pracować dopiero w wieku 23 lat więc nie miałem za co wynająć adwokata, a przy okazji ostatniej sprawy , w pracy zarabiałem jedynie 1500 miesięcznie, więc to logiczne, że zwróciłem sie do ojca po pomoc, bo normalny ojciec pomaga swojemu dziecku w każdej sprawie . Również żegnam tom126pe, od razu widać po stylu pisania,wyzwiskach i cytacie z Kazika, że to twoje drugie konto . Nie pozdrawiam .

użytkownik usunięty
Bubu1888

5 lat grozi za posiadanie jakiejś konkretnej ilości a nie jakiś śmiesznych ilości jak w moim przypadku. Po za tym ustawa którą ci zacytowałem jest z roku 1997 z późniejszymi zmianami z roku 2011, więc nie z przed dekady i nie sądze żeby w ciągu trzech lat znowu ją zmieniali, zresztą ostatni wyrok dostałem w połowie roku 2010 więc nawet jeżeli ją zmienili to w mojej sprawie jeszcze nie obowiązywała I jestem pewnien, że to twoje drugie konto, założone przed dwoma dniami i z wypowiedziami tylko w tematach gdzie ja się wypowiadam. Ten sam styl pisania, identyczne wyzwiska, praktycznie słowo w słowo i cytat z Kazika, i jeszcze w którymś poście pisałeś o mojej pracy w sklepie monopolowym. Co nagle założyłeś konto i stwierdziłeś a posprawdzam sobie wszystkie wypowiedzi tego smalczyka130, żeby mu pojechać i go powyzywać ? To widać od razu gołym okiem panie tom126pe. Gdybym miał możliwość podglądania adresów IP to jestem przekonany, że w wypadku konta tom126pe, oraz tego nowego byłby on identyczny .

użytkownik usunięty
Bubu1888

Przepraszam ustawa z roku 1997 z późniejszymi zmianami z roku 29 lipca 2005, oraz dodatkowych rozporządzeń z dnia 2 lutego roku 2012, faktycznie zaostrzyli troszkę posiadanie znacznych ilości do lat 10, ale małe ilości to nadal maksimum 3 lata, ba nawet wyszło rozporządzenie, że w wypadku bardzo małych ilości sprawa może zostac umorzona . " Art. 62. 1. Kto, wbrew przepisom ustawy, posiada środki odurzające lub substancje psychotropowe,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
2.62) Jeżeli przedmiotem czynu, o którym mowa w ust. 1, jest znaczna ilość środków odurzających lub substancji psychotropowych,
sprawca
podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Art. 62a.63) Jeżeli przedmiotem czynu, o którym mowa w art. 62 ust. 1 lub 3, są środki odurzające lub substancje psychotropowe
w ilości nieznacznej, przeznaczone na własny użytek sprawcy, postępowanie można umorzyć również przed
wydaniem postanowienia o wszczęciu śledztwa lub dochodzenia, jeżeli orzeczenie wobec sprawcy kary byłoby niecelowe
ze względu na okoliczności popełnienia czynu, a także stopień jego społecznej szkodliwości " .

A i jeszcze cię spytam o coś oszołomie. 8 dla nowego Kapitana Ameryki to zapewne w robocie się zjarałeś i schlałeś i przez to zamiast 1 to 8 wystawiłeś?

użytkownik usunięty
Bubu1888

Osiem bo uwielbiam filmy o superbohaterach na podstawie komiksów. Dla mnie to nie są filmy science-fiction, tylko tak zwane "komiksówki " .

użytkownik usunięty
Bubu1888

Dla mnie jest, ja tak nazywam filmy nakręcone na podstawie komiksów, nie obchodzi mnie to, że są zaliczane do science-fiction , bo dla mnie one nic wspólnego z tym gatunkiem nie mają .

Dadelog

NIe wiem jak ty ale ja idiotą i glabem nie jestem, faktem jest to, ze ja mam racje, ty pewnie uzylbys argumentow ad hominem.. to takie zalosne.

Bezlitosnie masakrujac to przesada, faktem jest, że teraz juz praktycznie nie uzywam argumentow, tylko puste hasla bo mi sie nie chce ciagnac tamtej dyskusji a dla zasady odpowiadam

Każdy argument Film_Polski mogłbym obalic gdybym mial checi.

JKM idiota na pewno nie jest, mozna zarzucac ze nie ma racji, ze ma chore poglady itd. ale na pewno nie to, ze jest idiotą

Al_Bundy

Chore poglądy miewają idioci. Kolejny tytan intelektu. ZAMKNIJCIE TEN IDIOTYCZNY TEMAT!!!!

Dadelog

Ostrzegałem Cię przed Raze - ci chłopcy są jak rzepy, nieustępliwi w sposób absolutnie tępy. Nie zamierzam wdawać się w żadne dyskusje z kimś, kto nie pojmuje argumentów. Trzymaj się.

jos_fw

Wlasnie dlatego przegrywamy dyskusje :)

Dadelog

Na pw ci nie pisze..

Nie wiem jak ty ale ja idiota nie jestem, to argument ad hominem.

Zarzuciles mi kilka smiesznych zarzutow ktore bardzo latwo bylo obalic, nie podwazysz tego wiec.. Racji nie masz, robisz z siebie idiote a zarzucasz to mnie.

Twoje poglady sa jedna z wiekszych sprzecznosci tutaj.

Zresztą jakbym byl wredny to pisalbym ci DOSLOWNIE pod kazdym nowym postem ktory napiszesz itd. bo mam do tego prawo a tego nie robie...

Raze

Swinia w porownaniu z socjalista jest uzyteczna.