Witam. Mam takie pytanie : " , Ilu użytkowników chciałoby żeby na forum Filmwebu obowiązywały
podobne zasady jak na Facebooku , czyli żeby można było blokować innych użytkowników tak żeby nie
powstawały kłótnie i wyzwiska . Uważam, że to byłby dobry pomysł, mnie osobiście kilku uzytkowników wciąż
atakuje i wyzywa, przez co muszę zgłaszać ich posty do blokowania. A gdyby było tak jak na Facebooku to
bym ich zablokował i po problemie.
Smalczyk130 napisał, że "Łowca Androidów", jest cyt: "nudny i nie ciekawy".
http://www.filmweb.pl/film/%C5%81owca+android%C3%B3w-1982-734/discussion/wniosek +po+przejrzeniu+opinii+u%C5%BCytkownik%C3%B3w,2182896
Skopiowałem te bohomazy, i skomentowałem te jego nudne, durne i nie straszne horrory typu Egzorcysta, Egzorcyzmy Emily Roose, Obecność, Sinister.
Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.
Pomściłem "Łowcę Androidów".!!!
To zdefiniuj mi pojęcie filmu. Science-fiction to tylko jeden z gatunków filmowych, który trzeba rozumieć, ponieważ trzeba mieć minimalną wiedzą science. Ale dla eksperta od oddawania stolca do wiadra SF to nie są filmy. Każdy gatunek filmowy ma wśród swoich przedstawicieli klasykę kina i arcydzieła. Science -fiction ma "Łowcę Androidów". Filmami nie są "Obecność" i "Sinister", bo to zlepki kretynizmów. Napisz Panie ekspercie od oddawania moczu i stolca do wiadra we własnym pokoju jak się bałeś na tych filmach po ich obejrzeniu.
Zamiast oddawać stolec i mocz do wiadra, albo mamie do łózka , powiedz mamie żeby ci kupiła:
http://m2.agitomedia.pl/image/700x700/0/pieluchy-i-akcesoria/pampers-new-baby-gi ant-pack-rozmiar-2-mini-2-x-108-szt-gryzak-gratis.1836089.2.jpg
Nie doznasz podrażnienia skóry.
Za to ty nie potrafisz prowadzić rzeczowej i merytorycznej dyskusji tylko obrzucać innych userów inwektywami ad personam i innymi tego typu obelżywymi, wyzwiskami tylko dlatego, że ich zdanie nie jest tożsame z twoim. Może poziom wypowiedzi Pana smalczyka jest powalający, ale zejście poniżej poziomu twojego intelektu, zejść się nie da. Smalczyk powinien zacząć cię uczyć kultury. Radzę wziąć udział w jakiś korepetycjach.
Przestań mnie zaczepiać męczący trollu, bo cię zgłoszę do administracji FW...Nauczyciel kultury się znalazł, który sam obraża wyzwiskami smalczyka w postach powyżej, a mnie zarzuca uwagę na temat jego intelektu do prowokacyjnej wypowiedzi. Idź się leczyć Raze albo zapal sobie jakieś "zielsko", jak to pewnie masz w zwyczaju, kiedy nie wiesz co ze sobą zrobić. Ja już z tobą skończyłem i nie zamierzam więcej odpowiadać na twoje żałosne prowokacje.
Pisalem , że nie sram do wiadra przecież tylko pare razy po obejrzeniu ostrego horroru zdarzyło mi się zeszczać do wiadra . A ty mi tu piszesz tak jakbym tylko do wiadra się załatwiał . Czytaj ze zrozumieniem .
Smalczyk. Obaj wiemy. Ty i Ja, że boisz się po zmroku wychodzić z pokoju i załatwiasz się do wiadra w nocy. Nie martw się. Kiedyś nie było toalet, więc się chodziło do latryny obok stodoły, ale jak przyszła ostra zima to kupa do pupy zamarzała, więc nie było mowy o wychodzeniu. To ludzie się załatwiali do wiadra jak ty. Ale to było za czasów II wojny światowej i to na wsi , a teraz mamy XXI wiek, a ty człowiek z Warszawy nadal oddajesz stolec do wiadra. Oj nie ładnie. Oj nie ładnie.
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nigdy się nie zesrałem do wiadra, tylko pare zdarzyło mi się zeszczać jak po obejrzeniu ostrego horroru bałem się wyjść do kibla . Nie pisz bzdur, że cały czas się załatwiam do wiadra, bo zdarzyło mi się to kilka razy w życiu , ale sram zawsze na kiblu !!!
No dobra, ale to ty napisałeś, że oddałes "srakens" do wiadra. Nie wiem co to jest "srakens", myślałem, że chodzi ci o Snickers (baton), ale chciałem się upewnić, to się zapytałem, czym jest ten "srakens", to mi odpowiedziałeś, że to jest KUPA. No dobar! A co później z tą kupą i tymi sikami w tym wiadrze robisz? Bo musi nieźle zajeżdżać smrodem. Pewnie za okno wyrzucasz, może jeszcze komuś na głowę. O zgrozo, a ty piszesz o takich rzeczach na publicznym forum i jeszcze się dziwisz, że nawet dzieciaki się z ciebie śmieją i mają niezły ubaw? Człowieku, jak spotkałem pod sklepem jednego starego ułomnego gościa to mnie poprosił "kup mi Pan pampers" i wcale nie było mi do śmiechu bo człowiek był upośledzony to mu ten Pampers kupiłem, bo mi żal gościa było. Tobie też trzeba kupić pampers, albo za rączkę złapać i do psychiatry zaprowadzić? Chłopie ogarnij się i zastanów się o czym wypada, a o czym nie wypada pisać na publicznym forum filmowym.
Nigdy nie napisałem , że oddałem srakens do wiadra, tylko , że nie jem przed obejrzeniem horroru bo zawsze po jedzeniu mnie srakens męczy a do wiadra bym się nie zesrał bo by za bardzo w pokoju śmierdziało. A siki z wiadra jak już się zrobi jasno za okne,m wylewałem do kibla i myłem wiadro środkami detergetycznymi. I zdarzyło mi się zeszczać do wiadra może z pięć lub sześć razy w życiu , a ty sobie stworzyłeś własną ideologię , że niby tylko do wiadra się załatwiam . Naucz się czytać dokładnie i ze zrozumieniem i przestań pisać nieprawdę na mój temat !!! . PS : Miałem ci już nie odpisywać , ale musiałem sprostować nieprawdę jaką piszesz na mój temat . Tym sprostowaniem zakończyłem z tobą dyskusję, bo nie ma ona zupełnego sensu jeżeli ty sobie jakąś własną ideologie dorabiasz. Nie pozdrawiam i do nieusłyszenia .
A mógłbyś sfotografować to wiadro i wrzucić jego zdjęcie obok twojego dowodu osobistego, karty miejskiej i książeczki wojskowej? Jak lałeś do tego wiadra, co by się stało gdyby do pokoju weszła twoja mama, albo nasikałbyś na ziemię lub poleciałoby ci po nogach?
A co ty wiadra na oczy nie widziałeś? . Drzwi do pokoju nie zamykam matka widziała jak kiedyś szczałem do wiadra , a po nogach nie poleci ani na ziemię bo w wiadrze duży otwór jest .
A matka jak zareagowała, jak do wiadra szczałeś na stojąco? Krzyczała, że syf robisz w pokoju? Dlaczego od razu nie poszedłeś do łazienki?
Nie poszedłem bo się bałem wyjść z pokoju, przecież tylko z tego powodu załatwiałem się do wiadra .Matka tylko się zapytała czemu szczam do wiadra, ale jak powiedziałem , że obejrzałem ostry horror i się boje to zrozumiała bo ja od dzieciństwa się bałem duchów i demonów .
A mieszkasz sam? Mieszka ktoś z tobą? Mieszkasz w mieszkaniu w bloku, czy mieszkasz w domu jednorodzinnym. Ile pomieszczeń dzieli twój pokój od ubikacji? Ile to jest metrów? Mogłeś zawołać któregoś, z domowników, żeby cię do ubikacji zaprowadził. Bałeś się ducha lub demona, a nie mógłby cię on dopaść w twoim pokoju, jak byłeś sam?
Mieszkam z matką już ci pisałem . Dlaczego ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem ? Skoro bałem się wyjśc z pokoju to nikt by ,mnie z niego nie wyciągnał .
A to dlaczego. Matka jest dorosła, a ty masz 13 lat. Mogłeś iść , położyć się z nią do łózka , a nie marnować prąd przy zapalonym świetle. Gdyby przy tam zapalonym świetle nikogo z twojej rodziny nie byłoby domu, a ty oglądałeś horror, że śpisz przy zapalonym świetle, to napisałeś mi, że nocowałbyś gdzie indziej.
A gdybyś miał nocować w jednym łóżku z Rafalala?
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22093/rafalala_pap550.jpeg
Nocowałbyś z tym? Nie patrz na swoje małe łóżko!
Co ty mi tu zdjęcie jakiś tranzoli wysyłasz ? Takich to tylko lać i patrzeć jak puchnie . A mam 30 lat skończone żadne 13 już jednemu gościowi wysyłałem zeskanowany swój dowód osobisty , książeczkę wojskową i karte miejską, nawet filmik nagrałem, co mam jeszcze zrobić, żebyście jeden z drugim przestali pisać głupoty, że jestem dzieckiem, też mam ci filmik nagrać ?
piszesz, że skończyłeś liceum i masz maturę. Zrób zdjęcie wraz z ocenami i wklej obok dowodu osobistego, to ci uwierzę.
Niestety nie wkleję , dwa temu pomyliły mi się segregatory i do utylizacji dałem swój segragator z dokumetami zamiast swojego nieżyjącego ojca . Musiałbym jechać do swojej szkoły po kserokopię a mi się nie chcę specjalnie kilometrów robić żeby zadowolić takich niedowiarków jak ty . jeżeli będe zmieniał pracę na co na razie się nie zanosi to wtedy będe zmuszony pojechać a tak to mogę ci nagrać filmik kolejny na którym doskonale widać ile mam lat . Już tamten jeden filmik ci nie wystarczył niedowiarku ?
Zutylizowałeś segregator po swoim ś.p. ojcu? Nie szkoda ci pamiątki o nim? To napisz chociaż jakie oceny dostałeś na tej maturze. A gdzie pracujesz? Filmik mi wystarcza i wierzę, że to ty, ale zdjęcie wiadra. mógłbyś zamieścić obok filmiku.
W tym segregatorze nie było pamiątek tylko jakieś stare dokumenty za samochód który został zezłomowany, jakaś stare gwarancje i tego typu rzeczy, a ponieważ one miały ten sam kolor te segregatory to zamiast właśnie tych starych niepotrzebnych rzeczy , wyrzuciłem swój segragator z różnymi dokumentami . Oceny na maturze - Język polski - ustnie 3 , pisemnie 4 , historia- ustnie- 4, pisemnie 4 . A po co ci zdjęcie wiadra ? Wiadro jak wiadro niczym specjalnym się nie wyróżnia .
Jednym słowem polski system edukacji sięgnął rynsztoka. Ja miałem zamiast matury KARĘ POZBAWIENIA WOLNOŚCI W ZAWIESZENIU JEJ WYKONANIA. Ale jedni cały czas biorą, inni cały czas dają.
cytuję: "Oceny na maturze - Język polski - ustnie 3 , pisemnie 4 , historia- ustnie- 4, pisemnie 4 ."
- a ja słyszałem w Wiadomościach, że całe szkoły nie zdały matury. Jednym słowem Polska jest krajem DEBILI.
A co do wiadra to zrób zdjęcie i wrzuć tam gdzie wrzuciłeś swój dowód osobisty. Zobaczymy gdzie sikasz. Co ci mama powiedziała jak cię ten jeden raz przyłapała na sikaniu do wiadra?
Ja chciałabym spytać, skąd wzięło się w twoim pokoju wiadro? Przygotowałeś sobie wcześniej, czy może poszedłeś do piwnicy (albo innego miejsca) i przyniosłeś do swojego pokoju i oddałeś mocz? I dlaczego chciałbyś zbić Rafalalę?
Wiadro mam w pokoju na różne śmieci typu kapsle po butelkach, papierki, puszki, itp. A tego jakiegoś Rafalale to chyba każdy normalny by lał po gębie i patrzył jak puchnie bo to jakiś tranzwestyta .
Wiadro w pokoju mam na różne małesmieci typu papierki,kapsle i nakrętki od butelek, puszki po piwie itp . A Rafalale to każdy normalny by lał po ryju i patrzył jak puchnie, bo to jakiś tranzwestyta a tacy powinni być izolowani od reszty społeczeństwa .
Aha, no tak. Dlaczego dorosły mężczyzna który ma 30 lat i mówi że jest niewierzący, boi się wyjść z pokoju po obejrzeniu filmu? Umyłeś ręce gdy oddałeś mocz do wiadra?
Dlaczego Rafalala powinna być izolowana? Czy wg Ciebie może przenosić jakieś choroby?
Dlatego bałem się wyjść z pokoju bo myślałem, że gdzieś poza moim pokojem czaił się demon . Ręce umyłem , ale dopiero jak się zrobiło jasno za oknem i mogłem już wyjść z pokoju.
Bo w pokoju wszystkie światła zapalone i telewizor włączony a one nie lubią jak jest dużo światła .
Czy ty nauczysz się czytać ze zrozumieniem ? Jak niby miałem zapalić światło w przedpokoju ? Zeby to zrobić musiałbym z niego wyjść a się bałem .
Po pierwsze zastanawia jedno:
Skoro nie boi się demonów to czemu do cholery się ich boi. Ba, czemu ma jakieś bzdurne przekonania o strachu przed światłem :D
A gdzie wyczytałeś , że nie boję się demonów. Ja od dzieciństwa boję się duchów i demonów do jakiegoś 12 roku zycia spałem z miśkiem przytulanką i przy zapalonym świetle .