Zmiany ?

użytkownik usunięty

Witam. Mam takie pytanie : " , Ilu użytkowników chciałoby żeby na forum Filmwebu obowiązywały
podobne zasady jak na Facebooku , czyli żeby można było blokować innych użytkowników tak żeby nie
powstawały kłótnie i wyzwiska . Uważam, że to byłby dobry pomysł, mnie osobiście kilku uzytkowników wciąż
atakuje i wyzywa, przez co muszę zgłaszać ich posty do blokowania. A gdyby było tak jak na Facebooku to
bym ich zablokował i po problemie.

Dealric

Facet myli chyba "światło dnia" ze sztucznym światłem, zresztą w Ringu który uznał za arcydzieło ademon wychodzi z telewizora, a tam majaczy , że boja się telewizora, poza tym we wszystki8ch "smalczykowych horrorach demon atakuije w świetle, może noca, ale jednak w świetle i to sztucznym, co pomoże smalczykowi?

Raze

Żeby jeszcze demony istniały...
Mielibyśmy dwie pieczenie. smalczyk zjedzony, a przy odrobinie szczęścia demon poszedłby na niestrawność ;)

użytkownik usunięty
Raze

Ja nie umiem szybko .

ale tak w 10 sekund, co by się stało gdyby demon złapał mamę, albo by światło zgasili z powodu awarii

użytkownik usunięty
Raze

Pewnie umarłbym na zawał .

niestety szczęście się do nas nie uśmiechnęło

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Dodo123

Czytając o spasionej świni itp mam wrażenie, że to nie o mnie ;)

Dealric

Nie. Zresztą pod mym postem widnieje w "odpowiedzi na post:smalczyk130" choć zapewne to taki żarcik z twej strony, ale wyjaśniam na wszelki wypadek by niepotrzebnych kłótni nie było.

Dodo123

Nie chciałem żadnej kłótni prowokować po prostu z jakiegoś powodu dostałem powiadomienie i zdziwiłem się ;)

Z całym szacunkiem,ale nick i avatar są do wymiany... Inaczej nikt na serio Cię nie weźmie.

użytkownik usunięty
RAC_79

Niby czemu ? W avatarze mam swoje zdjęcie a ksywe mam Smalczyk .

To miłe,ale negatywnie wpływa na Twoją reputację.

użytkownik usunięty
RAC_79

Nie interesuje mnie opinia ludzi, których nie znam

Co nie zmienia faktu,że źle wpływa na Twoją reputację.

użytkownik usunięty
RAC_79

A co mnie to obchodzi. Nie interesuje mnie moja reputacja .

To nie dziw się,że ludzie robią sobie z Ciebie żarty.

Nie interesuje, a płaczesz, że ludzie mają negatywną opinię o tobie i się z ciebie wyśmiewają. Nie interesuje, a gadasz, że chcesz słuchać jak to ludzie myślą co ty...

Hipokryzja czy głupota?

użytkownik usunięty
Dealric

To, że mnie wyśmiewają mnie nie interesuje, natomiast jeżeli mnie wyzywają to już wtedy tak .

RAC_79

Z twarzy gość podobny do mojego kumpla tyle że on ma mniejszy brzuchol.

Walka_dalej_trwa

Jak schudnie z 90kg to pogadamy z nim na poważnie.

RAC_79

Ty faszysto dietetyczny!

Weź się człowieku ogarnij i przyjmij do wiadomości że ktoś może mieć inny gust filmowy od ciebie, zakładasz wszędzie idiotyczne tematy oceniając krytycznie film tylko dlatego że jest gatunku fantasy, na swoim profilu masz opis "WIELKI MIŁOŚNIK I FAN POLSKICH FILMÓW,ORAZ WIELKI ZNAWCA HORRORÓW !!!" tak więc skoro jesteś tak "wielkim znawcą" horrorów to oglądaj horrory, po co przeglądasz i oceniasz filmy które cię nie interesują i nigdy ich nie oglądałeś?
I jeszcze ty się dziwisz że cię hejtują?

Masz tyle lat a zachowujesz się gorzej niż dziecko, wygląda to tak:
"mi się nie podoba to innym też ma się nie podobać"

Zacznij szanować zdanie innych to również ludzie będą szanowali ciebie, to działa w obie strony.

Taka opcja blokowania w niczym Ci nie pomoże i tak nadal wszyscy będą się z Ciebie śmiać i cię obrażać ty tylko nie będziesz tego widział.

użytkownik usunięty
kaxoe

Ja nigdy nie zrozumiem jak coś co mi się nie podoba może kumuś innemu się podobać. Dla mnie to jest niepojęte, bo skoro dla mnie coś jest słabe to dla wszystkich dookoła powinno takie być .

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./...\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\

Jeżeli napisałeś to całkiem serio, nie będąc po kilku browarach to tylko świadczy o tym, że albo trollujesz żeby zwrócić na siebie uwagę, albo jesteś kompletnym kretynem i nigdy nie zrozumiesz czemu ludzie cię nie tolerują tutaj. Dużo piszesz o braku tolerancji wobec twojej osoby, tylko jak widać nie rozumiesz jednej podstawowej rzeczy, która jest oczywista dla każdego normalnego człowieka - tolerancja to nie jest ulica jednokierunkowa. Jeżeli oczekujesz od innych tolerancji dla swoich poglądów i ocen, to sam również musisz się nauczyć szanować gusta, poglądy oraz oceny innych ludzi.
Trzeba być naprawdę mocno ograniczonym żeby uważać, że wszyscy powinni lubić jedynie to co ty. Uważasz się za jakąś Alfę i Omegę, będącą ostateczną wyrocznią w kwestii tego co dobre, a co słabe? Jeżeli tak jest, to znaczy, że masz poważny problem z własną megalomanią albo jesteś wyjątkowo głupi. Wyobraź sobie, że są różne gusta i jedni lubią horrory inni kryminały, jeszcze inni komedie itd. A gust i ocena filmu jest zawsze sprawą jedynie czysto SUBIEKTYWNYCH preferencji, a nie obiektywnych prawd.
Zastanów się w ogóle nad sensem tego co napisałeś, bo dla mnie jest zupełnie niepojęte, że ktoś może mieć tak absurdalne poglądy jak ty.

tom126pe

Smalczyk rozwala system na FW:)

Dadelog

On rozwala wszystko jak T-34.

Dla ciebie zapewne niepojęte jest również to jak ludzie mogą słuchać innej muzyki niż ty, jak mogą im smakować inne potrawy niż tobie, jak mogą lubić inne piwo niż ty, jak mogą ubierać się inaczej niż ty itd. Świat w ogóle musi być dla ciebie jakimś niepojętym miejscem...

użytkownik usunięty
Dadelog

Oczywiście, że nie pojęte, bo ja nie rozumiem jak coś co mi się podoba może nie podobać się innym albo na odwrót. Ja tego nie jestem po prostu w stanie zrozumieć .

Szczerze współczuje życia z takim defektem umysłowym. Pewnie masz niewielu przyjaciół o ile w ogóle jakichś masz, bo zaprzyjaźnić pewnie mógłbyś się jedynie z kimś kto byłby dokładną kopią ciebie samego...

użytkownik usunięty
Dadelog

Tak naprawdę prawdziwych przyjaciół to raczej nikt zbyt wielu nie posiada. A kolegów mam wielu, tylko , że oni dobrze wiedzą, że na temat filmów i jedzenia się ze mną nie rozmawia, a z moich znajomych większość słucha tej samej muzyki co ja, więc z tym problemu nie ma .

Dadelog

zaczynam myśleć, że smalczyk robi sobie z nas wszystkich jaja

użytkownik usunięty
jos_fw

Nigdy sobie z nikogo nie robię jaj. Zawsze piszę to co myslę .

jos_fw

Też mi się tak zaczyna wydawać, bo niepojęte jest dla mnie, że ktoś może być aż tak ograniczony. Koleś chyba się po prostu nudzi, siedząc samotnie w domu przed kompem, popijając browara...

Dadelog

jeśli tak, to, niestety, mu się udało

jos_fw

Ja w każdym razie nie zamierzam już dokarmiać więcej tego trolla...

użytkownik usunięty
Dadelog

Moje wypowiedzi nie mają nic z trollowania bo ja nie zamierzam nikogo prowokować czy prowadzić do kłótni . Wyrażam tylko swoje zdanie. Wystarczy napisać , że nie zgadzasz się z moim zdaniem i tyle a nie zaraz wyzywać od jakiś trolli. Trolle to w bajkach dla dzieci występują .

"Trolle to w bajkach dla dzieci występują "

Niby korzystać z internetu potrafisz, ale jak widać nie jesteś na bieżąco w kwestii rozumienia współczesnego znaczenia słowa "troll"...

"Moje wypowiedzi nie mają nic z trollowania bo ja nie zamierzam nikogo prowokować czy prowadzić do kłótni"

Pewnie to też jest dla ciebie niepojęte, ale twoje mocno prowokacyjne wypowiedzi właśnie prowadzą do kłótni i inwektyw pod twoim adresem. Jeżeli robisz to nieświadomie, to tym bardziej wypada ci jedynie współczuć, że nie zdajesz sobie sprawy z tego iż swoimi niemądrymi wypowiedziami wychodzisz po prostu na takiego misia z małym rozumkiem...

Tym razem to już definitywne "bez odbioru" z mojej strony...

jos_fw

Pytanie tylko jak smutne życie trzeba by mieć, żeby spędzić 2 lata trolując na filmwebie i robiąc z siebie idiotę?