Witam. Mam takie pytanie : " , Ilu użytkowników chciałoby żeby na forum Filmwebu obowiązywały
podobne zasady jak na Facebooku , czyli żeby można było blokować innych użytkowników tak żeby nie
powstawały kłótnie i wyzwiska . Uważam, że to byłby dobry pomysł, mnie osobiście kilku uzytkowników wciąż
atakuje i wyzywa, przez co muszę zgłaszać ich posty do blokowania. A gdyby było tak jak na Facebooku to
bym ich zablokował i po problemie.
dlaczego mnie obrażasz. Al_Bundy to mój znajomy, a ja mam moralny obowiązek go informować o naruszeniach jego interesu.
Al, odpowiadam ci po raz ostatni. Hitler był największym idiotą w dziejach - pod każdym względem - politycznym, taktycznym, militarnym itd. Człowiek ten spowodował bezprecedensową katastrofę własnego narodu, nie wspominając o hekatombie urządzonej innym narodom, w tej liczbie twojemu własnemu. Uważasz, że świadczy to o jego kompetencjach intelektualnych - i już wiem, dlaczego głosujesz na korwina
Musial byc pod wzgledem politycznym idiotą, w koncu zjednal sobie ogromne poparcie, obudzil w niemcach dume narodowa i wszystko szlo po jego mysli.
Taktycznym musial byc na pewno, w koncu rzucil na kolana Europe i pewnie rzucilby ZSRR itd. gdyby nie zabraklo mu zasobow ludzkich i pieniedzy.
Militarnym musial byc na pewno, przeciez z panstwa tak slabego, z mala armia itd. stworzyl ppanstwo majace ogromna ilosc czolgow, samolotow itd (jak na tamtre czasy), i jedna z najelspzych armii na swiecie..
Faktycznie idiota, tym bardziej, ze gdyby Niemcy byly kapitalistyczne, nie eksterminowaly masowo uzytecznych ludzi itd. to by wygraly...
Idiota byl ekonomicznym, w koncu socjalista.
To, ze urzadzil rzeź innym narodom bylo z ekonomicznego punktu widzenia zle. Eliminowal zasoby ludzkie ktore jesli okazalby im przyjazn mogly by walczyc za niego (Ukraincy walczyly), produkwoac kapital itd.. to byla glupota, ale to dla socjalistow normalne.
JKM ma poglady odwrotne do Hitlera, jakby on rzadzil Niemcami to ludnosci by nie eksterminowal , socjalizmu by nie wprowadzal i Niemcy pewnie by wygraly... chociaz JKM to nie nacjonalista, nie mowiac o socjalizmie.
Odpiszę ci jeszcze tylko ten jeden raz...Osoba chora psychicznie często również nie uważa się za chorą, tylko sądzi, że chorzy są ci którzy nie postrzegają rzeczywistości tak jak ona. W twoim przypadku jest dokładnie tak samo.
Zrozum wreszcie, że ty nie masz żadnych sensownych argumentów. Słabości i nonsensy twoich żałosnych wywodów doskonale obnażył @Film_Polski, który jeżeli jeszcze tego nie zauważyłeś, robi sobie z ciebie niezły polew, a ty tylko dalej brniesz w te swoje coraz bardziej idiotyczne brednie.
Uważasz, że twoje poglądy są jedynie słuszne tylko dlatego, że TY tak twierdzisz...To jest właśnie cała twoja "argumentacja" w praktycznie wszystkich twoich postach. Właśnie dlatego jesteś klasycznym przykładem klinicznego idioty, który nie jest w stanie przyjąć prawdy nie pasującej do twojego ograniczonego światopoglądu. Można ci udowodnić na sto sposobów, że się mylisz, a ty i tak dalej będziesz twierdzić, że to Ty masz racje, bo tylko twoje poglądy są słuszne. To są również klasyczne objawy osobowości paranoicznej...
Właśnie dlatego nikt inteligentny nie chce dyskutować z tobą ani z Korwinem(chyba, że jedynie dla jaj), bo nie ma sensu dyskusja z kimś kto nie uznaje obiektywnych faktów, a jedynie własne urojenia...
"Odpiszę ci jeszcze tylko ten jeden raz...Osoba chora psychicznie często również nie uważa się za chorą, tylko sądzi, że chorzy są ci którzy nie postrzegają rzeczywistości tak jak ona. W twoim przypadku jest dokładnie tak samo."
E tam, KAŻDY moze napisac drugiemu czlowiekowi, że ten jest idiota itd. to nic daje, tym bardziej, że nie da sie tego stwierdzic w 100% to idiota z definicji nie potrafilby umiec czytac. Zresztą idiota to tzw. niepelnosprawny umyslowo w stopniu wysokim, nikt prawdziwego idioty nie nazwie idiotą bo spoleczenstwo by go zniszczylo, tym bardziej, ze teraz nikt nie nazywa rzeczy po imieniu.
"Zrozum wreszcie, że ty nie masz żadnych sensownych argumentów"
Każdy moj argument byl sensowny, przynajmniej to zakladam jesli nie podajesz przykladu "bezsenswonego" argumentu.
" Słabości i nonsensy twoich żałosnych wywodów doskonale obnażył @Film_Polski, który jeżeli jeszcze tego nie zauważyłeś, robi sobie z ciebie niezły polew, a ty tylko dalej brniesz w te swoje coraz bardziej idiotyczne brednie."
Pomijajac ta kwestie ze zauwazylem to nie sa idiotyczne brednie tylko fakty ktorych on nie obalil. Niczego nie obnazyl tylko pokazuje swoj funk widzenia od samego poczatku i tyle, zresztą na poczatku mówil, ze jest wolnorynkowcem a później jako przyklad wolnorynkowego panstwa podal UE.
"Uważasz, że twoje poglądy są jedynie słuszne tylko dlatego, że TY tak twierdzisz...To jest właśnie cała twoja "argumentacja" w praktycznie wszystkich twoich postach. Właśnie dlatego jesteś klasycznym przykładem klinicznego idioty, który nie jest w stanie przyjąć prawdy nie pasującej do twojego ograniczonego światopoglądu."
Uznaje moje moje poglady, za sluszne bo znam przyklady gdzie je zastosowano i sie sprawdzily, przy czym każdy ekonomista z prawdziwego zdazenia by mnie poparl. Inaczej takich pogladow bym nie mial.
Idiotą jest ktos na poziomie 6letniego dziecka(czyli mniej wiecej czlowiek z inteligencja szympansa) mysle, ze mimo wszystko jestem inteligentniejszy. Nawiasem mowiac to mozna powiedziec, ze np "KNP to zbiorowisko idiotow" chociaz idiotow tam nie ma, a nie mozna powiedziec, że Afryka to zbiorowisko idiotow chociaz sa czesci Afryki gdzie mieszkaja ludzi przy ktorych szympansy wydaja sie naprawde inteligentne.
Poprawnosc polityczna sprawia, ze mozna obrazac innych a nie mozna mowic o innych faktow..
" Można ci udowodnić na sto sposobów, że się mylisz, a ty i tak dalej będziesz twierdzić, że to Ty masz racje, bo tylko twoje poglądy są słuszne. To są również klasyczne objawy osobowości paranoicznej..."
Na razie nikt mi nie udowodnil.
"Właśnie dlatego nikt inteligentny nie chce dyskutować z tobą ani z Korwinem(chyba, że jedynie dla jaj), bo nie ma sensu dyskusja z kimś kto nie uznaje obiektywnych faktów, a jedynie własne urojenia..."
Nonsens, tylko glupi unikaja rozmowy, to jakie imbecyle nie chca rozmawiac z kims innym, kazda inteligentna osoby lubi rozmowe z mniej inteligentna bo wychodzi z neij zwycieska.
JKM JEST inteligentny i to bardzo, jest inteligentniejszy niz każdy polityk w Polsce. Trudno znaleźć kogos inteligentniejszego, tym bardziej, że socjalisci to z reguly debile.
Ode mnie duzo mniej inteligentny jest prezydent USA a jest prezydentem USA.. Einstein byl politycznym i ekonomicznym idiota a byl geniuszem...
Nie wyznawcy tylko wyborcy, zaś srednia IQ u wyborcow JKM jest najwyzsza wsrod wyborcow wszystkich innych partii czego dowodza badania IQ z 2001 r.
Ty w politykę idź, ten rodzaj szczerości jest tyleż zabawny, co w pewnych grupach społecznych przynoszący spore profity w postaci głosów.
Nie... Nie wysyłaj go do horrorów, bo wie on o nich tyle co nic i potem zakłada równie durne tematy o nich -_-
Mało jest ludzi, którzy znają się na horrorach równie dobrze jak ja . Ty za to piszesz kompletne bzdury, że horror nie musi być straszny albo , że obejrzałeś ponad 800 horrorów a przestraszyły cię cztery z nich. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać z tych bzdur, które piszesz. Nie powinieneś w ogóle zabierać głosu w sprawie horrorów bo nie masz o nich pojęcia .
W twoim wypadku można podejść do przeciętnego 5-letniego dziecka i mieć pewność, że będzie wiedziało o horrorze więcej niż ty... tak jak i o wszystkim innym...
wiem, że inteligentna odpowiedź jest trudna i męcząca. Ale naprawdę jak twoim szczytem możliwości jest podwórkowa odzywka 7-latków to lepiej nic nie pisać.
Znajomość horrorów nie polega, na ilości oddanego stolca i uryny do wiadra/wiader w pokoju, bo film cię przestraszył. Po pierwsze liczy się scenariusz, po drugie gra aktorska, po trzecie dobre wykonanie. Ty gustujesz w kiczu i tandecie.
Jak będziesz zakładał takie tematy jak ten z forum "Hydrozagadki" http://www.filmweb.pl/film/Hydrozagadka-1970-6271/discussion/Czemu+nie+w+kolorze ,2443468 , to nie dziw się, że ludzie traktują ciebie w taki, a nie inny sposób.
Zadałeś pytanie, czy jest jakiś program do automatycznego kolorowania filmów, co pokazuje twoją zerową świadomość, jeśli idzie o technologię - równie dobrze mógłbyś się spytać, w jakim kiosku można kupić rakietę, którą poleci się na Marsa.
Nie pisz bzdur. Zadałem takie pytanie , bo wiem , że są takie programy do kolorowania filmów . WIęc się zapytałem jak się nazywają, nie ma w tym nic nienormalnego .
"Najlepszy post 2014" taka kategoria powinna być w tych obecnych "nagrodach filmwebu". Jeżeli by nie wygrał to na pewno byłaby nominacja.
Twój temat drogi "Smalczyku" nazywać się "Zmiana" tylko "zarzalenie". Sam jesteś sobie winien atakując filmy z gatunku science-fiction i fantazy i wypowiadając wojnę ich fanom, zakładając nierzeczowe i niemerytoryczne tematy, mające na celu sprowokowanie kłótni. To twoje osobiste zdjęcie w profilu, a "Smalczyk" to twoja ksywka. Czy 130 oznacza obwód w pasie, czy liczbę kilogramów tkanki tłuszczowej? Jak siadasz na tym wiadrze to skoro ważysz 130 kilo to mógłbyś je wgnieść w ziemię, a twoja pupa mogłaby się w nim zaklinować.
A oto wyczyny intelektualne Pana Smalczyka:
http://www.filmweb.pl/film/Matrix-1999-628/discussion/Matrix,2461500#post_123249 75
Muszę przyznać, że aż brzuch mnie rozbolał ze śmiechu jak czytałem te wynurzenia Smalczyka. Teksty o szczaniu do wiadra i spaniu przy wielkiej lampie ze strachu po obejrzeniu Obecności i Sinister chyba na stałe już zapiszą się w annałach Filmwebu jako kultowe teksty;P Swoją drogą, nieźle go tam strollowałeś;) Pan Smalczyk mógłby się od ciebie uczyć sztuki trollowania, chociaż po przeczytaniu innych tematów z jego udziałem, wiele wskazuje na to, że on jednak nie robi sobie jaj.
Pisałem już wielokrotnie, że ja nigdy nie robię sobie jaj , bo brzydzę się kłamstwem .
ludzie chcą twojej głowy, broń się tutaj:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Prosz%C4%99+o+zablokowanie+usera+s malczyk130,2404755
Nie mam po co się bronić. każdy ocenia według swojego widzi mi się, nikt nie został zbanowany z powodu takiego czy innego oceniania filmów .
Cóż. Smalec jest żywym przykładem na to, że demokracja jest wadliwym ustrojem... skoro tacy ludzie mają prawo głosować...
Jaki trolling ? To , że głosuję na Palikota to dla ciebie jest trolling ? Napisałem prawdę. Kiedyś głosowałem na Korwina-Mikke , ale odkąd Palikot opowiedział się za legalizacją Marihuany to głosuję na Palikota .
Czyli miałem rację, że głosujesz na Palikociarnię za garść "żelków". Wiesz co, żaden ziomol z osiedla którego znam spod budki od piwa nie jest taki głupi by na palikociarnię głosować! Na Palikota to sobie może Rafalala i hr_dooku zagłosować. A miałem cię za porządnego zioma.
Palikot jest za legalizacją Marihuany więc ja jako wieloletni palacz wręcz muszę na niego głosować !