Witam. Mam takie pytanie : " , Ilu użytkowników chciałoby żeby na forum Filmwebu obowiązywały
podobne zasady jak na Facebooku , czyli żeby można było blokować innych użytkowników tak żeby nie
powstawały kłótnie i wyzwiska . Uważam, że to byłby dobry pomysł, mnie osobiście kilku uzytkowników wciąż
atakuje i wyzywa, przez co muszę zgłaszać ich posty do blokowania. A gdyby było tak jak na Facebooku to
bym ich zablokował i po problemie.
To by było użyteczne przede wszystkim dla trolli.
Znając filmweb szybko okazałoby się, że te najwartościowsze posty są szybko minusowane i ukrywane/usuwane, a bagno jest jak było.
Niekoniecznie. Gdybym napisała negatywny komentarz o filmie uznanym za wybitny to jego zwolennicy mogliby mnie zminusować i moja opinia by znikła. To samo w przypadku filmu uznanego za kiepski, który mnie dla odmiany się podoba.
No i co jeszcze? Może opcja "Lubię to"? Bez przesady! FilmWeb to nie Facebook i niech lepiej tak zostanie. Nie wszystko musi być wzorowane na tym zasranym Fejsie. Jak ktoś nie potrafi się kulturalnie zachować na forum to niech się w ogóle lepiej nie odzywa, bo niektórzy albo sami się proszą o hejty albo sami je zaczynają a później wielki płacz.
Pisząc posta na forum musimy się liczyć z tym, że nie zawsze ktoś odpowie tak, jak my tego chcemy. I wszędzie w internecie są hejterzy więc nie rozumiem. Zgłaszasz nadużycie to musisz trochę poczekać aż go zablokują.
Czy Wy naprawdę myślicie, że moderatorzy nie mają nic innego do roboty i tylko czekają aż kogoś zablokujecie albo coś dodacie i czekacie na punkty? Oni mają setki takich zgłoszeń dziennie więc chyba nie są w stanie ogarnąć tematu, jak widać.
Nie wiem, nie znam się, moderatorem nie jestem, ale być może trochę racji mam.
Pozdrawiam.
To lepiej wynieś się na Fejsa, i tam opisuj swoje poglądy o filmach, których w większości nawet nie widziałeś.
A jaki to ma związek z usuwaniem konta . Chodzi mi o to jedynie żeby można było blokować nadgorliwych dla siebie użytkowników i nic więcej .
Mają jakieś powody przecież, ja tam się nie zagłębiam, ale coś mi się o uszy obiło. Ja po prostu ignoruję takie osoby.
Nie, to oni nie widzieliby twoich. A raczej my wszyscy byśmy nie widzieli. Ty byś mógł zakładać tematy których nikt by nie widział i nikt by nie komentował i nie mógłbyś w żadnym temacie słowa napisać.
Ale nie martw się, administracja miejmy nadzieję niedługo zbanuje cie to będzie chociaż chwila spokoju.