Zmiany ?

użytkownik usunięty

Witam. Mam takie pytanie : " , Ilu użytkowników chciałoby żeby na forum Filmwebu obowiązywały
podobne zasady jak na Facebooku , czyli żeby można było blokować innych użytkowników tak żeby nie
powstawały kłótnie i wyzwiska . Uważam, że to byłby dobry pomysł, mnie osobiście kilku uzytkowników wciąż
atakuje i wyzywa, przez co muszę zgłaszać ich posty do blokowania. A gdyby było tak jak na Facebooku to
bym ich zablokował i po problemie.

mejki

To by było użyteczne przede wszystkim dla trolli.
Znając filmweb szybko okazałoby się, że te najwartościowsze posty są szybko minusowane i ukrywane/usuwane, a bagno jest jak było.

Dealric

Mało tego, troll z rozbudowanymi alterkontami byłby w stanie zaminusować człeka na śmierć

użytkownik usunięty
mejki

Niekoniecznie. Gdybym napisała negatywny komentarz o filmie uznanym za wybitny to jego zwolennicy mogliby mnie zminusować i moja opinia by znikła. To samo w przypadku filmu uznanego za kiepski, który mnie dla odmiany się podoba.

No i co jeszcze? Może opcja "Lubię to"? Bez przesady! FilmWeb to nie Facebook i niech lepiej tak zostanie. Nie wszystko musi być wzorowane na tym zasranym Fejsie. Jak ktoś nie potrafi się kulturalnie zachować na forum to niech się w ogóle lepiej nie odzywa, bo niektórzy albo sami się proszą o hejty albo sami je zaczynają a później wielki płacz.
Pisząc posta na forum musimy się liczyć z tym, że nie zawsze ktoś odpowie tak, jak my tego chcemy. I wszędzie w internecie są hejterzy więc nie rozumiem. Zgłaszasz nadużycie to musisz trochę poczekać aż go zablokują.
Czy Wy naprawdę myślicie, że moderatorzy nie mają nic innego do roboty i tylko czekają aż kogoś zablokujecie albo coś dodacie i czekacie na punkty? Oni mają setki takich zgłoszeń dziennie więc chyba nie są w stanie ogarnąć tematu, jak widać.
Nie wiem, nie znam się, moderatorem nie jestem, ale być może trochę racji mam.
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Valenciaa

Opcja lubię to byłaby jak najbardziej wskazana.

To lepiej wynieś się na Fejsa, i tam opisuj swoje poglądy o filmach, których w większości nawet nie widziałeś.

Klakierus

Niestety cudów nie ma i musimy cierpieć z jego głupotą...

To że na FB tak jest, to nie znaczy, że tutaj też tak musi być.

Po to usunęłam Fejsa żeby go nie mieć, nie chcę konta z FW usuwać.

użytkownik usunięty
TheNaturat_2

A jaki to ma związek z usuwaniem konta . Chodzi mi o to jedynie żeby można było blokować nadgorliwych dla siebie użytkowników i nic więcej .

Mają jakieś powody przecież, ja tam się nie zagłębiam, ale coś mi się o uszy obiło. Ja po prostu ignoruję takie osoby.

Wszyscy zablokowaliby ciebie i po co ci to.

użytkownik usunięty
Jonki_Q

No i dobrze by było przynajmniej bym nie widział ich wpisów .

Nie, to oni nie widzieliby twoich. A raczej my wszyscy byśmy nie widzieli. Ty byś mógł zakładać tematy których nikt by nie widział i nikt by nie komentował i nie mógłbyś w żadnym temacie słowa napisać.
Ale nie martw się, administracja miejmy nadzieję niedługo zbanuje cie to będzie chociaż chwila spokoju.

użytkownik usunięty
Dealric

Już ci tłumaczyłem, ze zbanowanie na tym portalu nic nie daje.

Dealric

Smalczykowi nie przetłumaczysz...